Preco som nemyslela v tej chvili a urobila som chybu?:(
clovek v zivote robi vela chyb ..stava sa ale aj svoju som stratila veli dobru kamaratku ktoru mam stale rada..proste ona to zobaral dost avzne a ked to bol len nevinny vtip.hm stalo ostatne baby kktore somnachytaal to zobrali casom muz v pohod ea presi
Dik má 18 rokov to ju za ten čas mohli naučiť v tej škole písať a potom si to po sebe aj PREČÍTAŤ.Kurďa moja 9ročná sesternica píše lepšie ako táto tu.
nikto sa nepýtal, kolegovia na vás pohlad na jej sposob pisania.ste ozaj tak neschopní, ze ju neviete poľutovať? okolie predsa moze za to, ako píše lebo ju to nenaučilo. lahké je nadávať, umenie je milovať.
kamarátky boli a aj budú. aj ja som mal rád kedysi jedného kamosa a teraz ho uz skoro nevídam. zvlástne je, ze mi casom prestal chýbať. nechal ma, takze mi vobec neželal dobré. takí ludia mi nestoja extra za pohlad.skús na ňu nemyslieť.
no vidim,že tolerancia je pre vas cudzie slovo.neviete nič o pisatelke tak sa nenamahajte ju sudiť.
Pokial som dobre zachytila tak sa trapila nad stratou kamaratky.Každa strata boli.dufam že sa s tou stratou zmierila alebo skusila to kamaractvo obnoviť ak jej tak veľmi zaležalo na tom.
slovo ľutost ma viac podôb tak nerozumiem prečo tak utočite na Smutneho.mozno mohol to slovo nahradiť trebars ako učasť na jej smutku.a napokon veď aj on pisal o strate kamarata tak vedel čo piše.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
No asi nemala zmysel pre humor a hrá sa na vážnu,no neviem,niektorý ludia sú zvlastny...
Tommyhot ta kokotština to skvele vystihuje
kamarátky boli a aj budú. aj ja som mal rád kedysi jedného kamosa a teraz ho uz skoro nevídam. zvlástne je, ze mi casom prestal chýbať. nechal ma, takze mi vobec neželal dobré. takí ludia mi nestoja extra za pohlad.skús na ňu nemyslieť.
Pokial som dobre zachytila tak sa trapila nad stratou kamaratky.Každa strata boli.dufam že sa s tou stratou zmierila alebo skusila to kamaractvo obnoviť ak jej tak veľmi zaležalo na tom.
slovo ľutost ma viac podôb tak nerozumiem prečo tak utočite na Smutneho.mozno mohol to slovo nahradiť trebars ako učasť na jej smutku.a napokon veď aj on pisal o strate kamarata tak vedel čo piše.