na to aby si sa posunul vyssie potrebuje s asi dvojnasobne usilie...musis sa casto zapajat do diskusii pisat si stavy a hlavne komentovat blogy foto atd
ja som úbohá malá hviezdička birdzu a nesťažujem sa
každopádne ide o periodicitu, musíš byť aktívny ale hlavne pravidelne aktívny, recept na zvyšovanie statusu. Mne sa pravidelne hyperkatívny nechce byť, tak som tam kde som
@angelangelika no a co? ...sak ked budu cet tak s ami ozvu...ci to uz dnes ludia ked si zasluzia sa ani neozvu??chces toto tym povedat?chces mi zlomit srdce?
že táto diskusia je dobre kktná, lebo pôvodná téma je dobrá kktina, keďže sa tu niekto chce iba zviditeľniť, na základne kktných diskusií...
kks tri krát slovo kkt v jednej vete.. úžas..
čiže viac sa nemienim vyjadrovať keďže táto téma ma vôbec nezaujíma... a nebudeme pokračovať na ICQ (či QIP) lebo táto "téma" nie je hodná môjho času a mojich prstov..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
ok, idem vypisat konkurz na kamaratov
každopádne ide o periodicitu, musíš byť aktívny ale hlavne pravidelne aktívny, recept na zvyšovanie statusu. Mne sa pravidelne hyperkatívny nechce byť, tak som tam kde som
@angelangelika - skoro rok
@angelangelika šak aj ja do piče tam a čo ?
tak....
sa majte
ako raz povedal moj mudry brat..prisiel som, videl som, doblval som sa, a odisiel
to sa nepatrí...
kto ale chce, toho kludne oblvem
@boxer161 no poniektorí by si to zaslúžili...
nerastie ti TC, lebo sa o teba nikto nezaujíma.. Zviditeľni sa..
ako vravi jedno muuudro...ked drzis zbran, vzdy mas pravdu
k teme....nuz...musis si najst iny zmysel zivota: slight_smile:
ale vieš čo som si všimla??
že táto diskusia je dobre kktná, lebo pôvodná téma je dobrá kktina, keďže sa tu niekto chce iba zviditeľniť, na základne kktných diskusií...
kks tri krát slovo kkt v jednej vete.. úžas..
čiže viac sa nemienim vyjadrovať keďže táto téma ma vôbec nezaujíma... a nebudeme pokračovať na ICQ (či QIP) lebo táto "téma" nie je hodná môjho času a mojich prstov..
toť vše od mistra..
staci povedat...astalavista terorista a ist na zachod... ...resp. napisat mi ze ta mam zabavit
treba sa proste snažiť a treba dať o sebe vedieť treba uverejnovať tvoju tvorbu, a treba komentovať