potrebujem vediet, ako sa maju ludia, ktorych som uz niekedy stretla. milujem mat ich vsetkych pokope. zistila som az po dlhsej dobe, aki su mi vzacni aj ti, co mi nejak ublizili, alebo mi nie su az tak blizki, ked som si napr triedila priatelov. proste myslim na kazdeho aj po dlhych rokoch a pamatam si cely zivot tvare, mena, takze fakt trpim, ked niekoho uz nikdy nevidim. fb mi pomaha.
Minulý týždeň som si FB zrušil. Bol som učebnicový príklad človeka, ktorý mal "priateľov" len na FB. Kedže sa so mnou ľudia odmietavajú stretávať osobne, FB bol pre mňa jediným miestom, kde som mal kontakt s civilizáciou a to nie je dobre. Som za normálne fyzické stretnutia.
Tým, že som ho zrušil, som sa síce dostal do situácie, kedy nemám kontakt absolútne s nikým ani virtuálny, ale vždy lepšie, ako žiť v ilúzii, že aha mám 60 priateľov, keď pritom žiadnych nemám.
Pretoze tam chodim citat Duchovne myslienky a ine mudrosti,obcas vo velkom kontaktujem ludi,ktori sú daleko,aby na mna nezabudli,hoci smoj profil nie je velmi reprezentativny a vzhladom na to,ze viem,ako ludia fb spajaju s realnym zivotom,tak mi to skor škodí...nemam tam fotky...nič. Vsetci hneď vedia,aky je moj osobny zivot,bo na fb nie som vo vztahu...
@cimrman ja som sa k tomu odhodlával asi mesiac...najprv som si vypýtal od každého mailové adresy, keby náhodou a potom som to zrušil. Chodievam sa namiesto toho bicyklovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
idem si tam precitat nejake dolezite spravy ak sa mi nechce ist na konkretnu stranku (noviny a casopisy a informacie ohladom mojich zaujmov)
a na vybavovanie dolezitych veci s ludmi, ktori nevedia kde maju mobil zajebany...
a pridat nejaky nezmyselny status aby som bol za chuja ...
obcas nejaky pokec
tomias photography oficial ta deee :d
Tým, že som ho zrušil, som sa síce dostal do situácie, kedy nemám kontakt absolútne s nikým ani virtuálny, ale vždy lepšie, ako žiť v ilúzii, že aha mám 60 priateľov, keď pritom žiadnych nemám.
-zaujímavá mestská skupina
-keď sa nudím tak je fajn kuknúť si tie blbosti čo sú v news feede
-keď sa nudím tak je tam jedna fajn hra