V roku 2006, keď som mala tesne po najhoršom dni v živote... mala som pocit, že sa potrebujem s mojim trápením podeliť s celým "svetom" a náhodne som narazila na birdz, kde si môj príbeh prečítalo niekoľko ľudí a pomohli mi. Dnes píšem blogy... keď mám slinku.
nemala som práve najlepšie obdobe, keď som sa tu zaregistrovala..
po 2-3 rokoch som sem jedného pekného dňa začiatok apríla 2011 prišla a zapáčilo sa mi tu open_mouth: neverila som, že sa mi to podarí skrátiť na 3 riadky, keď je to aspoň na 3 hodiny rozprávania )
tak ja som asi workoholik.. keď som mala písať nejaký návrh do nemenovanej inštitúcie, tak som si potrebovala spraviť pre seba určitý rozhľad, čomu sa venuje a čo zaujíma väčšinu mladých ľudí... tak som narazila na birdz... síce tým návrhom, teda aj keď som ho napísala a poslala, sa nič nestalo.. tak som tu zostala a... žijem
chcela som nájsť pokojné miesto, kde sa budem môcť skontaktovať so svojimi priateľmi bez toho, aby sa ma niekto pokúsil "vyzliecť".... takže ďakujem @tomas za všetko, čo si pre nás urobil a robíš..
ani neviem.. vtedy sme sa na to nejako namotali a prislo sem po par mesiacoch aj dalsich mojich x znamych.. potom sa na to po tyzdni alebo az roku vysrali.... teraz som tu lebo kamaratov nemam =D =D =D
mam pocit, ze som v nejakom clanku citala o tom ako na birdzi prebieha prieskum sexujalny mladych ludi. tak som si na to klikla ze aki su dnesni pubertiaci. a zaujalo ma ako tu 12-13 rocne deti preberali temu sexu nie, pedofil nie som... (ach) ale veci typu bravogirl ma vzdy vedeli pobavit
cekoval som, ako su na tom rozne projekty na sk webe a tento web som si pamatal z pozerania z rokov minulych, aj ked som sa tu nikdy nezaregistroval. Na uvodnej strane bola pekna kocka a navstevnost bola vysoka, tak som sa rozhodol, ze si to tu prezriem...kua a odvtedy tu zabijam cas pravidelne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
po 2-3 rokoch som sem jedného pekného dňa začiatok apríla 2011 prišla a zapáčilo sa mi tu open_mouth: neverila som, že sa mi to podarí skrátiť na 3 riadky, keď je to aspoň na 3 hodiny rozprávania )
Na pokeci su ludia jebnuti ocividne , tu to skryvaju
Nahovorila ma na BZ @hyalite !!!
A ďakujem jej za to (ďakujte aj ostatní )
aha, idem mrknuť čo napísal trtkoško.....
kam, by sme odchádzali......odchádza sa iba z krčmy po dobrej bombovačke.........filip