Každý chlap to pozná, ked sa pobije koli dievčaťu napr. na diskotéke. Dáte jej svoje srdce milujete ju, ste knej úprimný, dobrý, láskavý atd.. a ona sa Vám odvďačí tým že sa Vám otočí chrbtom a nájde si nejakého chudačika ,,ktorý pri smiati krochká" a Vá
A prečo sú neverná chlapi? Každá minca má dve strany a nemôžeš obviňovať celé ženské pokolenie len pre to, že ťa jedna podjebala... Chlapi sú rovnako veľké svine ako aj baby a naopak..
zalezi to od povahy cloveka a nie od pohlavia a takisto od vztahu ak ta naozaj lubi a dava ti to najavo a ty jej tiez, nema dovod ti byt neverna ale tak chybu moze spravit kazdy a ak ju uz spravila tak si to uvedomi
Ja nechapem preco sa najdu vo svete baby ktore nepodvadzaju a chalni ktory podvadzaju a opacne ale vzdy sa spoji chalan ktory nevydrzi na jednom mieste dlho sediet cize ma na nohach tulave topanky a dievca ktore by pre neho polozilo zivot do vtedy pokial ju nepodrazí....preco s anikdy nemozu dat dokopy dve opacne pohlavia ktore nevedia byt neverne
Na neveru je jednoduché biologické vysvetlenie - muž chce rozptýliť čo najviac svojej genetickej informácie a žena si hľadá najsilnejšieho samca čo by ju oplodnil. Väčšina živočíšnych druhov žije takto len my ľudia máme tie kraviny menom svedomie a morálne zásady. Keby nebolo niečo takéto tak by nepochybne ľudská populácia už dávno prekročila hranicu 10 miliárd obyvateľov. Toho a potratov, ale to nechcem rozoberať.
kazdy chce skusit neco nove za plotom je trava predsa vzdy zelenisa a tak to pak vypada ci uz je neverny chalan abo baba je to jedno dvovody su vzdy rovnake
baby su viac neverne ako chlapi...nech tu nikto nepise kokotiny, ved vy same to viete tak sa zbytocne obhajujete...ja som nikdy nepodviedol a nechapem ako dato moze...ale poznam asi iba 3 baby s 300 co nepodviedli...a smrtelne vazne...nehovorim o sexe ale vseobecne..a mozno 150 s tych 300 podjebalo zvysnych 150 len bj a tak
chlapi robia to isté čo baby - keď má niekto niečo dobré, tak ho to začne nudiť a vrhne sa do niečoho úplne neuvážene a potom to tak aj dopadne
A prečo? Lebo ľudia sú totálne sprostí
ludia su ako opicem nepustia sa jedneho konara kym sa nedrzia druheho...
podvadzaju aj baby aj chalani, ale myslim ze clovek podvedie len ked mu vo vztahu nieco chyba
podla mna ma ten co napisal prvy koment CISTU PRAVDU....ZENY SU NEVERNE..... A MOC NEVERNE...s CHLAPMI SA NEDEJU POROVNAVAT mi to mame tak v norme ... ale zeny eee tie su neverne
@26 nedávaj nás všetky do jedného vreca..alebo aspoň ma nie ja mám stresy ke´d naším zatajím 4 nieot ešte keby som dakoho podviedla..a baby čo to robia sa mi priam hnusia..a chalani teiž..nevera je humus..
JE TO JEDNOZNACNE A SAMOZREJME!!! TIE ZENSKE SU TAKE NEVERNE KURY,ZE NAJRADSEJ BY SOM SKOCIL DO VODY A UTOPIL SA!HRAJU SA TU NA NEVINIATKA A PRITOM SU TO SVINE!MYSLIA SI ZE SA KAZDY ZA NICH BUDE BIT ABO CO?JA URCITE NIE.
Nuž človek si povie ked už dievča chodí aj do kostola...a je uplne slušné...vyznáva rôzne hodnosty pravej kresťanky... tak že je to v poriadku...že na takú babu čakal celý život ale hned ako sa nájde niaky alkoholik a macher tak aj taká sa dá zlákať. Ale neobhajujem ani chalanov...treba dúfať že sa každé hladanie raz pre každého skončí tak že si nájde verného partnera...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ej veru, nepozna
A prečo? Lebo ľudia sú totálne sprostí
podvadzaju aj baby aj chalani, ale myslim ze clovek podvedie len ked mu vo vztahu nieco chyba
JE TO JEDNOZNACNE A SAMOZREJME!!! TIE ZENSKE SU TAKE NEVERNE KURY,ZE NAJRADSEJ BY SOM SKOCIL DO VODY A UTOPIL SA!HRAJU SA TU NA NEVINIATKA A PRITOM SU TO SVINE!MYSLIA SI ZE SA KAZDY ZA NICH BUDE BIT ABO CO?JA URCITE NIE.