podla mna ide skorej o to ze vacsina mudrych a inteligentnych ludi si nenafarbi vlasy na peroxidovu blond a preto sa tie co ich take maju povazuju za hlupe... z toho sediveju najviac vlasy...
uz som mala peroxidove blond vlasy,a nikdy viac! ..zda sa mi jak keby mi ten peroxid vyžral mozgove bunky..a uz som to asi 3x prefarbila na hnedo a to vzdy zbledne a nemyslim ze inteligencia zavisi od farby vlasov ..a poznám aj inteligentne blondinky
tak ako moze byt blba blondina moze byt blba hneodvlaska, ja osm blondina ale farbim sa nahnedo a nemam pocit z eby mi to pridalo na iq, iba sa teraz citim viac sama sebou
...tak nieco take ma dokaze riadne vytocit. Neviem ake individum prislo nato, ze blondikny su alebo sa povazuju za hlupe. Hlupy je ten, kto tento vyrok vypustil z ust. Chcela by som vediet, kolko takych blondinok poznal??? A ked vobec nejake poznal, tak by som chcela vediet, kolko z nich bolo hlupych. Len preto, ze sa na nas(som taktiez blondinka)vymyslaju urazlive vtipy nemusime byt hned sposte. Sprosty je ten, kto sa na nich zasmeje. Nic v zlom. Nikdy vas nenapadlo ze tym urazate vsetky blondinky? Vratane aj tych intelignetnych?? Je na smiech, ked si myslite ze nasa farba vlasov nejako ovplyvnuje nase mozgove bunky. Celý ten výrok "hlúpe blondinky" si strcte niekam. Prestante konecne urazat blondinky. Nehovorim ze sa nenajdu dievcata/zeny, ktore niesu najinteligentnejsie, ale keby ste boli na nasom mieste, citili by ste sa tak ako mi, odcudzujete niekoho, koho ani nepoznate, hovorite o uplne neznamych ludoch, ze su hlupe. A to voci nim fer rozhodne nieje .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov