Určite ste sa s nimi stretli či už vodiči, alebo spolujazci. Agresívne predchádzanie, provokácie, rýchla jazda. Prečo teda a vo vačšine prípadoch - práve o nich sa tak hovori
90% vodičov pochádzajúcich z Bratislavy, ktorým som sedela v aute, držali volant tak opatrne, že snáď ani svoje prvorodené dieťa by tak nedržali.
Neviem, možno som mala šťastie, ale uvedom si, že v Bratislave je strašne veľa prisťahovalcov z iných miest, a to, že má niekto bratislavskú špztku ešte neznamená, že je odtiaľto...
áno stretol som aj ja už s agresívnym vodičom v BA, mal špz BL a z okna na mňa hutoril... taký sú agresívny to je pravda nič proti východniarom... ale treba si uvedomiť fakt, že 75% Bratislavy sú CPčkári!
a jasne že my slušní vodiči sme po čase "agresívny" keď niekto nepozerá na značky, prechádza mimo prechodu a inak nerešpektuje alebo nepozná pravidlá cestnej premávky... taký nemá čo hľadať na ceste!
je to len taky protestujuci manever ako sa bratislavcania ofucaju za vsetkym. bratislavcan toto, bratislavcan tamto, bratislavcan tam... proste je to smiesne..
uz minule som tu mal hadku za sklonovanie, viem normalne po slovensky, a ani by si nevravel, ze som z vychodu kebyze sa stretneme..
A je mi jasne, ze tu je minimum ludi, kt. toto trapi a neznasa vychod, ale vzdy sa najde niekto kto tu to nahlas rozobera a bucha sa do prs aky on je slovak, bratislavcan a neviem co a ostatni su podla neho nic.
najviac sa mi paci na tomto narode jedna vec, niekdo nadava na vychod, niekdo na bratislavu, niekdo na kysuce, niekdo na oravu, na madarov na ciganov, stale len kopa reci ale nik nechce realne riesit problem ktory je na sk podla mna najväcsi a to je situacia v akej sa nachadza cela republika, ano iste urobi sa par demonstracii ale tym to konci, chcelo by to napr generalny strajk celeho slovenska a ked sa nezacne situacia zlepsovat alebo nik s tym nebude nic robit tak zopakovat. proste vykaslat sa na zabomysie vojny kde su agresivnejsi vodici, kdo na koho doplaca ale zacat sa venovat realnym a skutocnym problemom
@tomias a ty sa preco buchas do prs aky si ty vychodniar teda? vsetky tie zabomysie vojny su smiesne, ved je nas cca 5 milionov tak naco sa rozdelovat na este mensie celky a viest taketo nezmyselne vojny? vojnu vojnou nevyriesis
ja mam na to takú teoriu ktorá neviem či platí na celom slovensku,ale u nás v trenčianskom kraji určite, najviac BA, BL špztiek tu majú autá súkromne, so šoférmi ktorí sú odtiaľto ale machrujú si s firemnými autami s blaváckymi značkami a tým pádom sú všetci s BA, BL šibnutý a agresívny vodiči a pritom su to ani neni blaváci len chudáci čo nemajú na vlastné auto a machrujú s firemným .. ( a hej len to súdim na základe jednej konkrétnej osoby )
BA ma totalne na p vyriesenu dopravu, takze tam sa naucit soferovat je umenie. Poznam uz len v NR, kde si pice a kreteni/slepky s BA,BL a NR znackami behaju z pruhu do pruhu v kolone a len so stastim nesposobuju nehody. To nie je agresia, to je blbost.
inak, zahrab sa do Talianska, tam spoznáš čo to je "agresívny vodič", tam ti serú na plnú čiaru etc, nevytiahneš päty odtiaľto a zakladáš fóra jak pome v zime na jahody, ty agresívny vodič
@nikoll92 a v afganiste by si pod plnou ciarou nasla minu a odtrhlo ti polku auta aj s nohami, co je toto za argument? o__O ked v taliansku jazdia este agresivnejsie tak vsetci co nejazdia jebnuto jak taliani su ok?
@etelnair neviem o čom točíš..to bol iba príklad, si to prečítaj ešte raz..vravím, že sa vzrušuje nad jazdou v Bratislave pričom je to v podstate poväčšine ako povedala @2 a zďaleka nie taký hardcore ako napríklad v Taliansku.
to nie je o blavákoch, ale všeobecne o drzých vodičoch, ktorý nemajú problém predbiehať cez dve plné na križovatke alebo parkovať na stopke. zatiaľ som inak nevidela blaváka na horšom aute ako audina alebo bmw, takže to by vysvetľovalo tú rýchlosť (asi je to nejaký nový druh filozofie, kedy ukazuje koníky) ...ďalej sú podľa mňa vynervovaný v bratislavských zápchach a užívajú si rýchlu a nekomplikovanú jazdu mimo BA ... ale najhorší vodiči sú jednoznačne z Brezna a zo Zvolena a o tomto ma nikto nepresvedčí že to nie je pravda.
lebo my si to dopici mozme dovolit, za to ze dedincania nevedia jazdit po viacprudovej ceste tak sme hned agresivny ? tu je iny zivot bracho, tu to frci chapes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Neviem, možno som mala šťastie, ale uvedom si, že v Bratislave je strašne veľa prisťahovalcov z iných miest, a to, že má niekto bratislavskú špztku ešte neznamená, že je odtiaľto...
...čiže nezovšeobecňuj
Cez deň tam prepehne cca 600 000 turistov + nejaké rodinky sa vezú embéčkou a s otvorenou tlamou čučia na vyššie budovy ako sú oni sami.
Každý beží do práce, školy, kamarátom a neviem ešte kde.
a just budem jazdit jak jazdim!
zaujimave ako sa vyhovaraju na pristahovalcoch
a tie perfektne domy maju bratislavcania? konsky kokot..pristahovalci
?
ani ja tam nie som, som hrdy vychodniar a nemam problem sa k tomu priznat svojim narecim.
a jasne že my slušní vodiči sme po čase "agresívny" keď niekto nepozerá na značky, prechádza mimo prechodu a inak nerešpektuje alebo nepozná pravidlá cestnej premávky... taký nemá čo hľadať na ceste!
môj názor, z mojich skúseností
je to len taky protestujuci manever ako sa bratislavcania ofucaju za vsetkym. bratislavcan toto, bratislavcan tamto, bratislavcan tam... proste je to smiesne..
uz minule som tu mal hadku za sklonovanie, viem normalne po slovensky, a ani by si nevravel, ze som z vychodu kebyze sa stretneme..
A je mi jasne, ze tu je minimum ludi, kt. toto trapi a neznasa vychod, ale vzdy sa najde niekto kto tu to nahlas rozobera a bucha sa do prs aky on je slovak, bratislavcan a neviem co a ostatni su podla neho nic.
smutne
@lacike90 Najhoršie jazdia tie namyslené "paničky" čo sa popri jazde maľujú, telefonujú...atď. To súhlasím
ty lol