ahojte chcela by som babsku radu ohladne jedneho xalana..xodili sme spolu len par dni ale o to dlhsie sme boli kamosi...nezabudnem na tie dlhe prechadzky...prvu pusu...poptom druhu tretiu...proste ten jeho pohlad a usmev vsetko...velmi som ho lubila za ty
@4 ahaaa tak to bude zase mozno tym ze ste sa az tak nepoznali lebo uz len to ze pocas jedneho dna zmenil zrazu nazor sa mi na nom nepaci, a ked sa tak dlho neozval a potom zrazu tak mozno ta ani nechce,len vtedy ked si mu akurat dobra
dobre som pochopila že ste sa nepoznali ani týždeň a začali ste spolu chodiť? a ako tu píšeš že raz ti napísal že ťa chce, potom nie, potom zasa,... chlapec asi nevie čo chce.... ser na neho..
Prečo si taká hlúpa? Správa sa k tebe ako k handre a ty ešte o ňom snívaš.
Chápem, že ten týždeň s ním bol krásny, ale jednoducho je to preč a ty sa s tým musíš zmieriť. Sama si napísala, že keď ta nechal, tak prvé dni to bolo hrozné, ale potom ťa to prešlo. A on sa ti teraz po dvoch mesiacoch ozve a ty nad nim zrovna reveš.
Ako tu už bolo, spáľ tú fotku a preruš s ním všetky kontakty. Nevravím že hneď sa ti na neho podarí zabudnúť, ale takto si v začarovanom kruhu.
..preco mam pocit ze mam viac rozumu ako ostatne 14stky? :/ ..mozno je to len pocit...@0 nechaj ho tak uz na pokoji, nikdy by som nechcela mat nic s niekym, kto sa ku mne sprava tak hrozne ako on k tebe :/ ..a poznali ste sa tyzden? hmm no tak to neviem ako si sa don ho mohla "zalubit" ...v 14 sa nikto nezalubi ani za normalnych okolnosti a nie este ked niekoho pozna tyzden..a chodili ste spolu den, dva? ..a naco pozeras na jeho fotky? aby si mala dovod revat? sama si ublizujes..
hm, podobne som na tom tiez, je to teraz uz sice lepsie,ale tak tiez,ked som sa pozrela na fotku juraja,tak mi bolo do placu,hm ja som to mala v tom horsie,ze ja som ho cela,zalubila som da neho a on ma necel,priam neznasal ma... hm ale som taka rada,ze uz som z toho vonku.. a ked ho vidim,tak si obcas predstavi,ake to mohlo byt super,ale... hm ked to nedje,tak to nejde,uz o rok odide zo skoly a potom uz navzdy koniec..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
to si musis vyriesit jedine ty v sebe...mozno by ti pomohol nejaky dalsi chlapec, mozno nie...z tohto sa dostanes len ty a nik ti nepomoze.
Chápem, že ten týždeň s ním bol krásny, ale jednoducho je to preč a ty sa s tým musíš zmieriť. Sama si napísala, že keď ta nechal, tak prvé dni to bolo hrozné, ale potom ťa to prešlo. A on sa ti teraz po dvoch mesiacoch ozve a ty nad nim zrovna reveš.
Ako tu už bolo, spáľ tú fotku a preruš s ním všetky kontakty. Nevravím že hneď sa ti na neho podarí zabudnúť, ale takto si v začarovanom kruhu.
inu, treba riect- holka, nie si prva ani posledna, neboj, sklamanych ludi sa najde vela, toto by ta zabit nemalo, a co ta nezabije...
a preco ty @0 zasa dala ze preco su chlapci vsetci taki??? to jako kebyze sici maju byt rovnaky! no vrchol
Musíš si veriť a hlavne nemyslieť na minulosť v tomto prípade.
Musíš sa s tým zmieriť...!
Držím palce!
A skús si ujasniť, čo vlastne chceš, lebo mám z teba a tvojho príspevku pocit, akoby ťa bavilo trápiť sa neustálym myslením na toho šuhaja.
...a dobre spravil.