Veď určite vieš, že rovnako veľa ako je mužov idiotov je aj žien. Narazila si na zlého, možno sa ti to ešte pár krát stane. To neznamená že nikdy nebudeš šťastná
Chod do pice pica, kurvev mam uz pokokot a zakladam o tom prijebane diskusie? nie! tak chod do pice, zamysli sa nd sebou, nikto nemoze za to ze si pravdepodobne dalsia z pic ktore su ohurene tym ze chlapec je "zlaty" aj ked sa chodi ozierat (oh sorry negrcias tak je to len do nalady) tak chod do pice kurva jedna, ked si kurva tak sa nediv ze sa na teba lepia kokoti
@maco011 usudzujem z jeho momentálnej prezentácie samého seba a evidentne nie som jediný. Keď nechce byť braný ako kokot, nech teda popremýšľa ako ten komentár aj vyzerá.
@inequity vazne si slepy ked si to tam nezbadal alebo skor nevidis si dalej na koniec svojho nosa ukazal na skatulkovanie... trosku drsnejsie to uznavam... ale mozno niektorym ludom potom konecne zazvoni budicek a inak ty a kolini ste sa tiez fajne ukazali +vytiahnut 3 roky staru fotku *clap* *thumb*
@maco011 On má tú fotku v albume, kolini ju nezobral z jeho PC ._____. a tebe sa možno ten komentár zdá primeraný, mne sa to zdá ako reakcia zakomplexovaného kokota a tu sme myslím skončili.
(Čím dávam najavo že nemám záujem o presviedčanie o tom aký je úžasný človek)
@inequity este raz 3 roky stara fotka mne je jedno odkial ju vzal nevykazuje sucasny stav a mas pravdu vyhodnotit cloveka z jedneho komentu je fakt... inteligentne?
@maco011 v prvom rade je .........inteligentný........... ten jeho komentár. A v druhom rade, tu nejde o to, že tá fotka má tri roky. Myslím, že jeho črty sa aj tak nejako výrazne už nezmenia. Keď by sa za ňu hanbil, nezavesoval by ju na internet však?
@maco011 tak to ano suhlasim ze komentar je neprimerany... neinteligentny mozno do tej miery, ze bolo pouzite prehnane mnozstvo vulgarizmov, no inak sa da povedat ze to vystihol, lebo v nom bola ukryta sprava v jazyku ktoru pochopi snad aj imbecil a okej nehambi sa za nu ale vravim nepoznas ho a nepoznas dovody preco to fotil takto +ako som povedal stara fotka na ktoru mozno aj zabudol pri tom ako casto sem dava veci zakladna poznamka o nom... rad trolluje... vychadzaj pri jeho komentoch z tohto faktu...
@kolini@inequity z reakcie na toto pojebane forum co zalozila nejake "dievca" co som hore popisal toho o mne vela viete, taktiez rok a pol stara fotka je nise dokaz chlapci, ak si myslite, ze som takyto k dievcatam ktore su normalne budis, na tom nazore mi nezalezi, ale nenavidim ked dajaka pica co chodila s kokotkom ktory je decko potom otravuje vela ludi, je to obycajna attention whore, DWI /b/ros a koncim myslite si co chcete a ragujte kolko chcete
lebo si vyberate nabuchanych kokotov a gangsterov bez citov a tych citlivych a mozno trosku menej atraktivnych posielatče do piči ... prečo su dievčata take ?
DIKY ZA NÁZORY Nie nieje to nabuchany chalan ani sopliak je to uzasny chalan ktory vie co v zivote chce a ja som ho velmi obmedzovala a za to by som sa mu rada ospravedlnila ale uz je asi neskoro cize ZMENIM SA JA ...NAJPRV MUSIM MAT RADA SEBA A AZ POTOM MOZEM MAT RADA DRUHYCH
@veryhappyhippo Vies je to zlozite ked som to pisala bola som v tom ze za vsetko moze on ...ale az neskor som zistila ze chyba je vo mne potrebujem pomoc je to velmi tazke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
Pozri, typický príklad kokota. Skorej sa nedivím že on je taký nasraný na ženy, veď ktorá normálna by ho chcela.
alebo mas stastie na tych nespravnych
» www.gamersbin.com/attachments/f15...
(Čím dávam najavo že nemám záujem o presviedčanie o tom aký je úžasný človek)
@inequity check please the comment above
@koliny no suhlasim... zakon akcie a reakcie nepusti ale vsetko ma svoje medze
A chlani sú v pohode, ako aj dievčatá
Kde kazdy hrdina je Quasimodo
Kde kazdy majster je Majster N