Prečo dnes ženy nevedia variť ? Prečo neuznávajú svoju reálnu krásu a kydajú na seba kilá toho hnedého cementu ? Prečo sa 3/4 z nich nechce vydávať dokonca nechcú mať ani len deti ? Čo sa to sakra deje ? Ťažko dnes nájsť ženu. Aj keď ja som to šťastie chv
vidíš to, ja som už spravil potrebné opatrenia keby nie ... variť sa učím sám, hnedý cement budem dávať do základou domu čo si postavím ak bude za čo a ak nebudem mať vlastné tak si adoptujem Bradangelinu
Nie ale už neraz som si vypočul diskusiu takýchto "ženských" v buse. Alebo mám bratrancov ktorí majú 24+ a tí keď mi pár krát rozprávali o tých svojich partnerkách no. Neviem nezniesol by som. Ja nehovorím že si takú hľadám a nemyslím ani to že moje žieňa uvažuje o deťoch a svadbe ale je proste žena a nie odmeraná fiflena. Za čo bohu ďakujem. Celkovo je to vidieť keď dnes sa stávaju mamičkami skôr na diskotékach. Samozrejme pre rýpalov stále nehovorím o všetkých. A myslím že dievča v 15tich by už mohlo vedieť to čo uvariť. Krom toho by ich aspoň v škole dačo mohli naučiť. A nie jebnúť neošúpané párky do hrnca + bez vody.
Prečo sa pohybuješ v zlom kruhu žien? (A na otázku, prečo sa nechcú vydávať, by som vedela nájsť jednu odpoveď. A tak by som sa krásne plynulo mohla dostať k prečo, prečo, prečo pri chlapoch.)
@matusha : tak daj tip kam mám ísť. Tak ale kričať dopredu ja sa nevydám ja sa nevydám ja nechcem mať deti ja nechcem mať deti je podľa mňa trocha blbé. Keď má seriózneho chlapa ktorý dokáže rodinu živiť a je spôsobilý na rodinný život prečo nie ?
Ja tiež neviem variť,lebo ma to ani nebaví.. veľa toho nezjem a keď som už hladná dám si niečo čo doma nájdem príp. čo mama uvarí. A toto nemám rada čo tvrdí väčšina chlapov.. však,keď sú hladní nech si uvaria.
Keď si pozrieš koľko je v dnešnej dobe rozvodov... a to aj tak väčšina na svadbe tvrdia,že oni sa nikdy nerozvedú ha ha ha ... možno už neverí veľa ľudí na tú celoživotnú lásku.. ja teda tiež nie.
@matusha : nie ja hovorím o partnerkách mojich bráchancov (napr) ktoré majú 22-36 + čo som si vypočul rozhovor kamarátiek mojej sesternice ktoré majú tiež cca 24+ čo sú myslím už dospelé ženy.
však sa nauč variť sám, dnes už to nie je o tom, že žena doma varí a stará sa o deti, úlohy sa premiešavajú...
A prečo sa nechcú vydávať? Dnes je doba, kedy človek vystrieda viacero "celoživotných" partnerov. Viazať sa dnes ludia nechcú. Keď sa pozriem okolo seba, ako sa známi pár rokov po svadbách rozvádzajú, koľko je potom okolo toho starostí, tak by som aj 10x meral a raz strihal
PS: Muž dúfa, že sa žena po svadbe nezmení a žena dúfa, že sa muž po svadbe zmení (samozrejme obaja dúfajú márne
Prečo dnes ženy nevedia variť ? - Tie ktoré poznáš to asi nebaví
Prečo neuznávajú svoju reálnu krásu a kydajú na seba kilá toho hnedého cementu ? - Reálna krása je relatívna a im sa to zrejme viac páči a dodáva im to sebavedomie ( pokiaľ sa tak cítia lepšie som za )
Prečo sa 3/4 z nich nechce vydávať dokonca nechcú mať ani len deti ?
- No niektorí ľudia jednoducho nechcú a ja ich chápem to je ako že niekto má rád špenát a niekto nie
Čo sa to sakra deje ? - Nič neobvyklé čas plynie a s dobou sa menia ľudia
@horsiq kvôli tomu , že žena je žena tak zákonite musí variť a starať sa o rodinu. A tým , že si dá mejkap tak je fiflena. šak dobre ... máš super prístup.
@horsiq tak bratrancom to zjavne nevadí. Tebe keď to vadí, nájdi si takú, ktorá vie variť, ktorá nebude na seba dávať hnedý cement, bude chcieť svadbu a deti
Kde je problém? Nemôžeš všetky hádzať na jednu kopu.
Možno iba máš "šťastie" a stretávaš také. Vieš, jasné že ti nebude 15-ročné dievča každý víkend variť, ale ja už som od tých 14-tich čo-to upiekla a uvarila. A teraz s tým absolútne nemám problém. Čo sa týka líčenia, ženám sa to páči, aj keď nie každej. Niektoré (napr. ja) používajú max. ceruzku a riasenku. A s tým vydávaním a deťmi, to ber tak, že dámy, ktoré nemajú stáleho partnera a istotu, o tom veľmi rozprávať nebudú, ale raz dôjdu do veku, kedy nad tým začnú uvažovať.
@mizoyka : kiež by som to šťastie nemal. Ale našiel som si svoje a som nadmieru spokojný A hovoril som že keď ten chlap má vyhovujúce zázemie, žije s tou ženou dostatočne dlho, je spôsobilý na rodinný život a ona napriek tomu odmietne tak mi je to dosť divné... :/
Chlapče,máš 15 rokov, nemáš v pláne sa venovať aj atómovej fyzike?
Inak k téme...Neznášam keď chlap zavelí a žena musí poslúchať...a čo sme my? Nejaké otrokyne? Variť,prať,žehliť,upratovať, a chlap príde domov a sadne si pred telku Keď je niekto hladný,nech sa páči,tam je chladnička v ktorej sa vždy niečo pod zub nájde
A svatba je drahá blbosť...Je to len o záväzkoch, ktoré aj tak sa po x rokoch manželstva porušia a kto má platiť drahých rozvodových právnikov?
A to,že baba/dievča/žena nechce mať dieťa je predsa jej osobná vec,či nie?Keď sa na to necíti,tak to dieťa asi nebude chcieť mať...
A v 15-tke ťažko posudzuješ charakter daného dievčaťa/ženy,pretože stačí pár dní a jej rozhodnutia sa pomenia...
Variť celkom viem, maľovať sa nemaľujem, vydávať sa chcem, aj keď nechcem za svadbu veľa utratiť a aj to dieťa ak bude, tak sa neobesím. A poznám dosť veľa kamarátok, ktoré sú na tom rovnako. Nepohybuje sa náhodou autor tohto fóra v nevhodnom prostredí?
Nevieme variť lebo nás to nebaví, na každom kroku je reštika a tiež exatujú aj donášky do domu a myslím si, že obraz rodiny, v ktorej každý večer žena stojí za sporákom je zastaraný.. neviem čo je zlé na tom keby si muž dal na večeru napríklad 3 rožky ... Malujeme sa lebo to zvyšuje sebavedomie, je to aj dobou a tým že všade okolo seba vidíme herečky a speváčky s kilami makeupu... čo sa týka vydávania asi to bude preto, že kam pozriem tam sú samí rozvedení rodičia polka mojich spolužiakov má rozvedených rodičov... preto sa do toho žiadna žena nehrnie... myslím si že deti chce mať každá žena ale neskor aby sa o ne v nevyhnutnom prípade mohla aj sama postarat... takze tak
Inak to o com tu pises je dobou ... dnes baby nemusia vediet varit , staraju sa len o to aby sa pacili chalanom , a maju priklady ako Paris Hilton a podobne americke picky , potom jasne ze ich je vela takych ako pises.
@horsiq Ani jedna nie je odo mňa mladšia, takže si myslím, že veková priepasť je predsa len trochu nepreklenuteľná, hoci ako sa vraví... láske nerozkážeš Avšak keď uznávaš takéto tradičné hodnoty, tak by si si aj ženu mal hľadať tradične A nie tak, že ti niekto dá číslo
@horsiq Práve takýto druh báb sa práveže obzerá za normálnymi chalanmi, lebo (teda predpokladám, že) taká žena nutne nepotrebuje nejakého nagélovaného nadupaného "macha"
@mm47 : asi dokáže namotať každého magora no normálny chlap sa na ňu nenalepí. A šak nech sa sťažuje. Keď si zaslúži dostane. A to máš pravdu ak sa dnes snažíš byť čo i len prívetivejší tak si debil, retardovaný buzerant zaostalý a neviem čo všetko ešte.
Tak ako ja viem brilantne variť, nemaľujem seba ale papiere a čo si to ešte chcel? Jáj, svadba? Prepáč, ale manželstvo je ako inštitúcia proste zbytočné, pretože ľudia preferujú promiskuitu ako monogamný vzťah. A deti? Ďakujem.
"Prečo dnes ženy nevedia variť ? Prečo neuznávajú svoju reálnu krásu a kydajú na seba kilá toho hnedého cementu ? Prečo sa 3/4 z nich nechce vydávať dokonca nechcú mať ani len deti. Ťažko dnes nájsť ženu."
Napíšem sem svoj názor, aj keď mi možno niektorí vynadajú, že o tom nič neviem, lebo mám 14. No..
Prvá otázka. Prečo hádžeš všetky ženy do jedného vreca? Kde si nabral takú sprostosť, že nevedia variť? Jasné, že nie všetky asi vedia variť.. Ale áno, je to individuálne. Ak sa chce žena naučiť variť, tak sa naučí.
Druhá otázka. Zase hádžeš všetky do jedného vreca. Sú ženy, ktoré sa ani nemaľujú a nie to si ešte dávať make-up.
Tretia otázka. Dobre, nehádžeš všetky do jedného vreca. To je tiež individuálne, že niektoré nechcú mať svadbu a niekedy aj deti.
No a to, že ťažko dnes nájsť ženu. To len ty máš s tým možno problém teraz, ale ver tomu, že nie každý chlap má ten problém.
Skús sa trošku zamyslieť nad tým. My ženy by sme tiež mohli dať XY otázok o tom, akí muži sú a akí nie sú. A je XY otázok o tom aké sú ženy a aké nie sú. Lenže nie na každého to platí. Opakujem sa: Je to individuálne. A netreba hádzať všetkých do jedného vreca.
Prajem pekný deň a pekný život s nejakou "ťažko nájdenou" ženou.
@horsiq asi sa pohybujes medzi nespravnymi zenami....ja mam 27, viem varit dokonca rada varim a peciem, nepouzivam make up (nepotrebujem sa zhovadovat), malujem sa velmo malo, aj moj muz ma vidi aspon prirodzene krasnu .....zmachlenie len pridava na veku, a predstav si som vydata, mam dieta.....vsetko toto som xcela.....ale je pravda, ze mnohe z nich su sebecke, pohodlne a nezodpovedne......hmmm...co cakat...
@pavlinkaa : Tu vidím následky birdzáckeho fóra. Beriem a díky Ale kde si nabrala že ich hádžem do jedného vreca ? Mna len mrzí to že v takomto stave je drvivá väčšina :/
Z toho ako to píšeš. Píšeš to tak, že "Prečo ženy už nevedia variť?" z toho mi vyjde, že to myslíš na všetky. Ale ak si to myslel inak, tak potom v poriadku.
@hopelight lenže, moja zlatá, keď budeš mať partnera, asi ti nebude variť mama, a kým niečo nekúpiš, alebo neuvaríš, tak v tej chladničke nič nenájdeš - čo budeš jesť?
Deti chceš mať, keď budeš mať 32 - 37??? Kam to ten svet speje.
@fakecocacolazero ty nesúhlasíš s tým, že by sa mala žena vedieť postarať o domácnosť a postarať o deti? Ok, zoberme si príklad, že sme napríklad na dedine, alebo modernejší - že máš len chalupu. Dojdete tam, tvoj muž sa bude starať o deti, variť, prať, nakŕmi zvieratá a ty pôjdeš stavať kôlňu, rúbať drevo, prípadne dokážeš opraviť auto, odpadové trubky?
Ok, ani to dnes nevie chlap, ale kedysi boli pre každého "pridelené" nejaké úlohy, a je to tak, lebo je to niečím dané. Sme ženy, máme materinský pud, nemáme toľko sily, čo chlapi. Chlapi majú byť chlapmi a ženy ženami, ja s tým súhlasím. V niektorých ohľadoch sa trochu tá emancipácia preháňa. Niektoré zaužívané pravidlá mali opodstatnenie a boli dobré.
"Prečo dnes ženy nevedia variť ?" - Viem variť aj piecť, mám to rada a baví ma to. Milujem variť PRE NIEKOHO, sama pre seba varím málokedy, keď tak, niečo jednoduché. Ale s mojím drahým keď budeme bývať spolu, asi sa budeme "biť" o to, kto bude variť, lebo varíme radi (a dobre! obaja
"Prečo neuznávajú svoju reálnu krásu a kydajú na seba kilá toho hnedého cementu?" - áno, maľujem sa, lebo ma to baví a podčiarkujem svoju prirodzenú krásu. Uznávam ju, a dopomáha mi k tomu hlavne môj priateľ, ktorý ma miluje rovnako, keď som v pyžame, nenamaľovaná a rozospatá ako keď som večer, keď niekam ideme nahodená a namalovaná.
Okrem toho, "toho hnedého cementu" - to by som skôr podotkla na solárkové krásky, ktoré potom potrebujú aj hnedý make-up - ako môžeš vidieť na tej foto, čo mám, som bledšia, takže "hnedý" make up určite nepoužívam - a keď sa líšim, skôr strávim viac času pri líčení očí, "cementu" si dávam málo a mám ho na sebe za chvíľku
"Prečo sa 3/4 z nich nechce vydávať dokonca nechcú mať ani len deti?" - stretávaš asi nesprávnu skupinu. Mám 20, najradšej by som do 25 (najneskôr 27) stihla svadbu aj dve deti. Pre rodinu žijem - láska, milujúci partner a deti sú cieľom a zmyslom môjho života. Načo sú mi majetky, načo sú mi peniaze, kariéra, školy - čo lepšie, trvácnejšie, krajšie - a hlavne MOJE môžem nechať na tomto svete, ako dieťa...?
"Čo sa to sakra deje?" - ako ti už vyššie napísali, mení sa doba, menia sa ľudia. Tiež sa mi - čo sa žien týka - nepáči prehnaná emancipácia - napríklad "prečo by mi mal chlap otvárať dvere, viem si ich otvoriť aj sama!", alebo keď si nejaká baba nenechá s ničím pomôcť a pokiaľ jej chlap chce pomôcť, ešte ho zvozí, že či vyzerá ako neschopná, alebo názory, že ona bude zarábať, prečo by mala mať deti, rodinu, prečo by sa mala starať o domácnosť, či je slúžka...
Na druhej strane - pozri sa na to aj z opačnej strany. Aj muži zoženšteli. Chlapov v mojom okolí, ktorí bez reptania idú robiť ťažkú prácu, vedia orpaviť niečo v domácnosti, alebo postaviť strechu, alebo popíliť a porúbať drevo, by som zrátala na dvoch rukách. Sú takí, ktorí sú machri na pc, ale z "mužskej" práce nevedia spraviť nič. Prečo ženy "zmužneli"? Lebo aj chlapi "zoženšteli". Nehádžem všetkých do jedného vreca - zdôrazňujem. Tak isto, ako sú ženy, ktoré sú ŽENY, a tie, ktoré nie sú, tak isto sú aj chlapi, ktorí sú CHLAPMI a tí, ktorí nimi nie sú.
"Ťažko dnes nájsť ženu." - a chlapa tiež. Ja som svojho, chvalabohu, už našla. A je to CHLAP.
btw, ako vsetci dobre vieme, JA NEVIEM VARIT. Teda nie moc sofistikovane
Peťo odpovedať ti na otázku, z nejakej časti je to skor len o tom, koho máš okolo seba. Ked sa tam u vás poobzerám dookola, si hovorím "wtf?!" aj v kubíne je dost takých slapiek, Ale zober si ako priklad Blchu. to je superzena, ona je schopna uz terza sama viest domacnost. A tu ich takych nie je malo. Cize jedna vec je, ze zijes v zlom kraji. Druha vec..... Emancipacia kamo Nastava emancipacia akurat mam pocit, ze mlade slecny si tento pojem vysvetluju trochu nespravne. A este jedna vec. Pred nejakymi 20-30 rokmi ked boli nasi rodicia mladi, to baba MUSELA vediet. Postarat sa o mladsich surodencov, navarit, upratat. Bola k tomu proste donutena situaciou. Teraz uz NEMUSI. Naco by sa dnesna generacia ucila varit ked NEMUSI? Tu mas odpoved.
A este nepaci sa mi, ze mas pocit, ze gentlemani su odcudzovani. Ak su odcudzovani, tak pubertackami co nevedia co so sebou. A to ta trapit nemusi nie? Slusnych milych chalanov je dnes ako safranu a kto si to v sebe pestuje, ma to vyhrane. (Jeden z dovodov, preco so ms tebou
Btw som rada, ze vies varit A tesí ma, ze si neolutoval svoju volbu partnerky
@fleur1301 dobre. beriem tvoj názor. to je jasné , ked sa chcem nasťahovať niekam tam ale prečo proste každá žena? prečo by museli chceť mať deti a podobne? šak to je každého voľba.
ak sa budem opakovať tak sorry všetko som nečítala. Podla mňa teraz to vela dievčat nechce a nechcelo to ani vtedy len MUSELI. Veď za socializmu bolo nevýhodné nebyť vydatá. Jednoducho teraz ženy dostali na výber. Samozrejme že vela žien to tak aj teraz chce ale sú tu potom tíe ďalšie čo to nechcú. Tvoje otázky:
1. Prečo neuznávajú svoju reálnu krásu a kydajú na seba kilá toho hnedého cementu ?
Pretože muži sú relatívne slepí a ak si ten cement kydne dobre väčšina mužov sa za ňou otočí a ani si mejkap nevšimne. Ak zle... to asi vieš.
2. Prečo sa 3/4 z nich nechce vydávať dokonca nechcú mať ani len deti ?
Lebo deti a kariéra nie vždy idú dokopy. Som názoru, že keď sa jej môže venovať muž, prečo by sa jej nemohla venovať ženy?
A teraz si niečo uvedom. Chcel by si byť ty len celý deň zatvoréný doma, starať sa o deti, upratovať, variť....?
A ešte prečo tak zovšeobecnuješ? Takáta prestava ženy je napríklad na Slovensku. V Anglicku sa napríklad rovnako o domácnosť stará muž a žena. Tak mi chceš povedať že to nie sú ženy?
tvoj vyrok "aby v skole naucili varit" mi prisiel byt strasne pripeceny....
prepac, brnklo mi to na citlivu strunu. nechapem, preco sa varit ucia len baby.
chlap by tiez nemal byt uplne neschopny. ak si nesplasi nejaku zenu, ktora varit vie, bude si musiet poziven pripravovat sam.
varit viem - trochu. ak mam recept, viem spravit nejake jednoduchsie jedlo a celkom sa to da zjest - ked som ty zden sama doma, celkom dobre sa uzivim. a robim vyborne omelety
co sa makeupu tyka, tiez sa mi nepacia privelmi namalovane baby (ako ja na mojej profilovke, vsakano , ale je kopa dievcat, ktore sa vedia upravit vkusne. dokonca by som povedala, ze vacsina dievcat nad 15 sa vie namalovat celkom dobre.
co sa tyka rodiny, deti - mozno zeny nechcu mat deti, lebo chcu urobit karieru a myslia si, ze oboje naraz nezvladnu. ak nejaka zena nema k detom vztah, preco by to mala silit? a rodina nie je ziadna vyhra, sama to vidim na priklade svojej mamy. kopa drobnej roboty a prakticky ziadny vysledok. chcem mat deti, pretoze si myslim, ze je to strasne pekne, ale celkom dobre chapem dievcata, ktore po detoch netuzia.
a ked sme uz pri tom, preco sa vytracaju gentlemani? preco chlapi vobec nie su rytierski? preco si geluju vlasy a travia pred zrkadlom viac casu ako zeny?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
no do piče (Rofl) si mu naložil vác jak slota maĎarom
@flyleaf : škoda sa rozčulovať.
Keď si pozrieš koľko je v dnešnej dobe rozvodov... a to aj tak väčšina na svadbe tvrdia,že oni sa nikdy nerozvedú ha ha ha ... možno už neverí veľa ľudí na tú celoživotnú lásku.. ja teda tiež nie.
A mať deti... možno o 15-20 rokov
A prečo sa nechcú vydávať? Dnes je doba, kedy človek vystrieda viacero "celoživotných" partnerov. Viazať sa dnes ludia nechcú. Keď sa pozriem okolo seba, ako sa známi pár rokov po svadbách rozvádzajú, koľko je potom okolo toho starostí, tak by som aj 10x meral a raz strihal
PS: Muž dúfa, že sa žena po svadbe nezmení a žena dúfa, že sa muž po svadbe zmení (samozrejme obaja dúfajú márne
Prečo neuznávajú svoju reálnu krásu a kydajú na seba kilá toho hnedého cementu ? - Reálna krása je relatívna a im sa to zrejme viac páči a dodáva im to sebavedomie ( pokiaľ sa tak cítia lepšie som za )
Prečo sa 3/4 z nich nechce vydávať dokonca nechcú mať ani len deti ?
- No niektorí ľudia jednoducho nechcú a ja ich chápem to je ako že niekto má rád špenát a niekto nie
Čo sa to sakra deje ? - Nič neobvyklé čas plynie a s dobou sa menia ľudia
Kde je problém? Nemôžeš všetky hádzať na jednu kopu.
@horsiq Súhlasím s tebou, neznášam tie "hnedé sračky" na ksichtoch.. V tomto mám tiež šťastie
A o vydávaní a deťoch zatiaľ darmo hovoriť, to je ešte daľeko.. Neber ich vážne
Nepocuvaj tychto debilov na Birdzi a bud rad ze mas ju ....
Inak k téme...Neznášam keď chlap zavelí a žena musí poslúchať...a čo sme my? Nejaké otrokyne? Variť,prať,žehliť,upratovať, a chlap príde domov a sadne si pred telku Keď je niekto hladný,nech sa páči,tam je chladnička v ktorej sa vždy niečo pod zub nájde
A svatba je drahá blbosť...Je to len o záväzkoch, ktoré aj tak sa po x rokoch manželstva porušia a kto má platiť drahých rozvodových právnikov?
A to,že baba/dievča/žena nechce mať dieťa je predsa jej osobná vec,či nie?Keď sa na to necíti,tak to dieťa asi nebude chcieť mať...
A v 15-tke ťažko posudzuješ charakter daného dievčaťa/ženy,pretože stačí pár dní a jej rozhodnutia sa pomenia...
Howgh
Inak to o com tu pises je dobou ... dnes baby nemusia vediet varit , staraju sa len o to aby sa pacili chalanom , a maju priklady ako Paris Hilton a podobne americke picky , potom jasne ze ich je vela takych ako pises.
@noha05 : len zle hľadáme ver mi že sú aj takí
Ja myslim ze baba sa obklopuje kretenmi , pise ze chce gentlemanov , pritom vie ze dnes byt gentleman nie je ziadna vyhra.
A dnes som sa so spolužiačkami rozprával.. dve hovorili, že nechcú mať deti, lebo vedia že by boli ako ich rodičia - a to nechcú.
A strašne kokotné otázky. Prečo ženy nevedia variť ma zabilo.
Napíšem sem svoj názor, aj keď mi možno niektorí vynadajú, že o tom nič neviem, lebo mám 14. No..
Prvá otázka. Prečo hádžeš všetky ženy do jedného vreca? Kde si nabral takú sprostosť, že nevedia variť? Jasné, že nie všetky asi vedia variť.. Ale áno, je to individuálne. Ak sa chce žena naučiť variť, tak sa naučí.
Druhá otázka. Zase hádžeš všetky do jedného vreca. Sú ženy, ktoré sa ani nemaľujú a nie to si ešte dávať make-up.
Tretia otázka. Dobre, nehádžeš všetky do jedného vreca. To je tiež individuálne, že niektoré nechcú mať svadbu a niekedy aj deti.
No a to, že ťažko dnes nájsť ženu. To len ty máš s tým možno problém teraz, ale ver tomu, že nie každý chlap má ten problém.
Skús sa trošku zamyslieť nad tým. My ženy by sme tiež mohli dať XY otázok o tom, akí muži sú a akí nie sú. A je XY otázok o tom aké sú ženy a aké nie sú. Lenže nie na každého to platí. Opakujem sa: Je to individuálne. A netreba hádzať všetkých do jedného vreca.
Prajem pekný deň a pekný život s nejakou "ťažko nájdenou" ženou.
moja sestrička varí perfektne, ten cement používa vo veľkom chce sa vydať, mať deti (bez sexu) a chce byť lekárka
stačí si len vybrať
Z toho ako to píšeš. Píšeš to tak, že "Prečo ženy už nevedia variť?" z toho mi vyjde, že to myslíš na všetky. Ale ak si to myslel inak, tak potom v poriadku.
Deti chceš mať, keď budeš mať 32 - 37??? Kam to ten svet speje.
Ok, ani to dnes nevie chlap, ale kedysi boli pre každého "pridelené" nejaké úlohy, a je to tak, lebo je to niečím dané. Sme ženy, máme materinský pud, nemáme toľko sily, čo chlapi. Chlapi majú byť chlapmi a ženy ženami, ja s tým súhlasím. V niektorých ohľadoch sa trochu tá emancipácia preháňa. Niektoré zaužívané pravidlá mali opodstatnenie a boli dobré.
"Prečo dnes ženy nevedia variť ?" - Viem variť aj piecť, mám to rada a baví ma to. Milujem variť PRE NIEKOHO, sama pre seba varím málokedy, keď tak, niečo jednoduché. Ale s mojím drahým keď budeme bývať spolu, asi sa budeme "biť" o to, kto bude variť, lebo varíme radi (a dobre! obaja
"Prečo neuznávajú svoju reálnu krásu a kydajú na seba kilá toho hnedého cementu?" - áno, maľujem sa, lebo ma to baví a podčiarkujem svoju prirodzenú krásu. Uznávam ju, a dopomáha mi k tomu hlavne môj priateľ, ktorý ma miluje rovnako, keď som v pyžame, nenamaľovaná a rozospatá ako keď som večer, keď niekam ideme nahodená a namalovaná.
Okrem toho, "toho hnedého cementu" - to by som skôr podotkla na solárkové krásky, ktoré potom potrebujú aj hnedý make-up - ako môžeš vidieť na tej foto, čo mám, som bledšia, takže "hnedý" make up určite nepoužívam - a keď sa líšim, skôr strávim viac času pri líčení očí, "cementu" si dávam málo a mám ho na sebe za chvíľku
"Prečo sa 3/4 z nich nechce vydávať dokonca nechcú mať ani len deti?" - stretávaš asi nesprávnu skupinu. Mám 20, najradšej by som do 25 (najneskôr 27) stihla svadbu aj dve deti. Pre rodinu žijem - láska, milujúci partner a deti sú cieľom a zmyslom môjho života. Načo sú mi majetky, načo sú mi peniaze, kariéra, školy - čo lepšie, trvácnejšie, krajšie - a hlavne MOJE môžem nechať na tomto svete, ako dieťa...?
"Čo sa to sakra deje?" - ako ti už vyššie napísali, mení sa doba, menia sa ľudia. Tiež sa mi - čo sa žien týka - nepáči prehnaná emancipácia - napríklad "prečo by mi mal chlap otvárať dvere, viem si ich otvoriť aj sama!", alebo keď si nejaká baba nenechá s ničím pomôcť a pokiaľ jej chlap chce pomôcť, ešte ho zvozí, že či vyzerá ako neschopná, alebo názory, že ona bude zarábať, prečo by mala mať deti, rodinu, prečo by sa mala starať o domácnosť, či je slúžka...
Na druhej strane - pozri sa na to aj z opačnej strany. Aj muži zoženšteli. Chlapov v mojom okolí, ktorí bez reptania idú robiť ťažkú prácu, vedia orpaviť niečo v domácnosti, alebo postaviť strechu, alebo popíliť a porúbať drevo, by som zrátala na dvoch rukách. Sú takí, ktorí sú machri na pc, ale z "mužskej" práce nevedia spraviť nič. Prečo ženy "zmužneli"? Lebo aj chlapi "zoženšteli". Nehádžem všetkých do jedného vreca - zdôrazňujem. Tak isto, ako sú ženy, ktoré sú ŽENY, a tie, ktoré nie sú, tak isto sú aj chlapi, ktorí sú CHLAPMI a tí, ktorí nimi nie sú.
"Ťažko dnes nájsť ženu." - a chlapa tiež. Ja som svojho, chvalabohu, už našla. A je to CHLAP.
btw, ako vsetci dobre vieme, JA NEVIEM VARIT. Teda nie moc sofistikovane
Peťo odpovedať ti na otázku, z nejakej časti je to skor len o tom, koho máš okolo seba. Ked sa tam u vás poobzerám dookola, si hovorím "wtf?!" aj v kubíne je dost takých slapiek, Ale zober si ako priklad Blchu. to je superzena, ona je schopna uz terza sama viest domacnost. A tu ich takych nie je malo. Cize jedna vec je, ze zijes v zlom kraji. Druha vec..... Emancipacia kamo Nastava emancipacia akurat mam pocit, ze mlade slecny si tento pojem vysvetluju trochu nespravne. A este jedna vec. Pred nejakymi 20-30 rokmi ked boli nasi rodicia mladi, to baba MUSELA vediet. Postarat sa o mladsich surodencov, navarit, upratat. Bola k tomu proste donutena situaciou. Teraz uz NEMUSI. Naco by sa dnesna generacia ucila varit ked NEMUSI? Tu mas odpoved.
A este nepaci sa mi, ze mas pocit, ze gentlemani su odcudzovani. Ak su odcudzovani, tak pubertackami co nevedia co so sebou. A to ta trapit nemusi nie? Slusnych milych chalanov je dnes ako safranu a kto si to v sebe pestuje, ma to vyhrane. (Jeden z dovodov, preco so ms tebou
Btw som rada, ze vies varit A tesí ma, ze si neolutoval svoju volbu partnerky
1. Prečo neuznávajú svoju reálnu krásu a kydajú na seba kilá toho hnedého cementu ?
Pretože muži sú relatívne slepí a ak si ten cement kydne dobre väčšina mužov sa za ňou otočí a ani si mejkap nevšimne. Ak zle... to asi vieš.
2. Prečo sa 3/4 z nich nechce vydávať dokonca nechcú mať ani len deti ?
Lebo deti a kariéra nie vždy idú dokopy. Som názoru, že keď sa jej môže venovať muž, prečo by sa jej nemohla venovať ženy?
A teraz si niečo uvedom. Chcel by si byť ty len celý deň zatvoréný doma, starať sa o deti, upratovať, variť....?
A ešte prečo tak zovšeobecnuješ? Takáta prestava ženy je napríklad na Slovensku. V Anglicku sa napríklad rovnako o domácnosť stará muž a žena. Tak mi chceš povedať že to nie sú ženy?
Ac
prepac, brnklo mi to na citlivu strunu. nechapem, preco sa varit ucia len baby.
chlap by tiez nemal byt uplne neschopny. ak si nesplasi nejaku zenu, ktora varit vie, bude si musiet poziven pripravovat sam.
varit viem - trochu. ak mam recept, viem spravit nejake jednoduchsie jedlo a celkom sa to da zjest - ked som ty zden sama doma, celkom dobre sa uzivim. a robim vyborne omelety
co sa makeupu tyka, tiez sa mi nepacia privelmi namalovane baby (ako ja na mojej profilovke, vsakano , ale je kopa dievcat, ktore sa vedia upravit vkusne. dokonca by som povedala, ze vacsina dievcat nad 15 sa vie namalovat celkom dobre.
co sa tyka rodiny, deti - mozno zeny nechcu mat deti, lebo chcu urobit karieru a myslia si, ze oboje naraz nezvladnu. ak nejaka zena nema k detom vztah, preco by to mala silit? a rodina nie je ziadna vyhra, sama to vidim na priklade svojej mamy. kopa drobnej roboty a prakticky ziadny vysledok. chcem mat deti, pretoze si myslim, ze je to strasne pekne, ale celkom dobre chapem dievcata, ktore po detoch netuzia.
a ked sme uz pri tom, preco sa vytracaju gentlemani? preco chlapi vobec nie su rytierski? preco si geluju vlasy a travia pred zrkadlom viac casu ako zeny?
co sa to sakra deje? tazko najst muza.