Prečo sú gameri (mám na mysli-hráči počítačových hier) tak často odsudzovaní?
Nemyslím si, že je to nejaký extra problém, ale zaujíma ma to. Veľa krát sa mi stáva, že keď hodím reč s nejakým kamarátom o hrách napr. WoW alebo podobne niektorí prevrátia očami, vzdychnú a odídu, poprípade utrúsia nejakú poznámku v zmysle, že nás nechá
zalezi od typu ludi ....ako ked mi niekto pride a zacne trusit o Runescape a dolieza dalej z niecim ako nvm co teraz ani nezi ...mne to pride take odveci....ked niekto zapoti nieco ze aku hru objavil neaku halusku tak to sa zasmejem aj ja ....lebo tiez ked sa nudim ta skumam net z hrami alebo hrajem az tu ejdnu co mam ze T-34 simulator ...ale to skôr tam palim po vlastnych a rušim stromy
jha mam len otazku co sa ludom zda nenormalne na wow.... ja som hral predtym FPS ale vkuse dookola strielat.... akoze rofl radsej castit kuzla do alikov
Mam bratranca ktory tu hru ale aj ine asi hrava cely den a 24hodin denne 7dnii v tyzdni sedi pri pc a drti tam tie jeho chujoviny a slovo ist von nepozna aj ked ide jest nieco zobere si to k PC takych ludi fakt nechapem to uz je posadnutost ale ked si chalani zahraju normalne par hodin nieco neodsudzujem kazdy sa bavime niecim inym...
Nemam nic proti gamerom (sam drtim po nociach CSko), ale ked niekto povie ze hra WoW tak aj ja si z neho robim picu. Ano v CS toho vela realneho neni, no vo WoW uz duplom nie + horsiu grafiku som snad nevidel. O tom ze tam clovek beha a hadze "blesky" po vsetkom co sa hybe ako taky kokot uz ani nehovorim.
vies preco? Lebo to nema ziadnu perspektivu preto. Ine je hrat co ja viem hodinku denne alebo proste ked mas cas ako hrat non-stop. Proste co ti to da? Nezarobis, v zivote ti to je k nicomu. Vynimka je ak sa to venujes profesionalne chodis na sutaze a zarabas natom. Inak to je zabijanie casu ak si vo veku ked uz mozes minimalne brigadovat.
Preco? Pretoze vacsina je na tom viac menej zavisla co je ich problem ale bez urazky ked niekto pride a zacne hovorit aky je skiller a do kazdej vety strci slovo ako noob, feedujes atp tak to je na mna moc. Ked sa raz za cas spomenie nejaka vtipna situacia okej co na tom? Sem tma si zahrat sa zahram aj ja. Ale co je vela to je vela...
no pravda je taká že tie hry PC hry neotupujú ale práve naopak nútia človeka používať "bunky" a tým si cvičia mozog, čiže to tvrdenie že z toho ľudia debilnejú je pekná sprostosť, odsudzovať nie je čo, ale horšie sú prípady závislákov ktorí sa od toho ani odtrhnúť nevedia
kedysi dávno som tiež moc hrával ale teraz len také oddychovky, a radšej si zahrám nejakú "tupú" hru pri ktorej sa trošku vybláznim než nejakú komplikovanú stratégiu napríklad teraz sa teším na nové NFS a GTA jo a ešte DIABLO 3 ale to je ďaleko... a wow som hral istú dobu, ale sám som pri tom cítil ako ma to okráda o čas tak som sa nato vykašľal
poznam tych ludi, ktori sa vedia neustale zanietene bavit len o wow, cs a podobnych blbovinach, nic ine ich nezaujima, nejdu von, pretoze maju clanwar alebo co, vzdy sa ponahlaju odvsadial domov, aby si zasadli k pocitacu a ponorili sa do virtualnej reality. vobec si neuvedomuju, ze su nudni a ze ich to jedneho dna prestane bavit a potom si uvedomia, ze velka cast zivota sa im rozplynula v niecom tak nepodstatnom a netrvalom, ako je pocitacova hra. tak preto
Ja som si vedomy toho ze je to zrut, chodim von bavim sa so vsetkymi, ale dokaze ma vytocit ked ma niekto odsudzuje. Kazdy ma ine zaluby.Presne ako bolo spomenute s tym chlastanim. Radsej stravim 5hodin pri kompe ako sa ist ozrat len preto aby som mohol na dalsi den rozprvat aky som bol rozbity a struhat machra, nic si nepamatat a potom sa dozvedat co som robil...niektori ludia stravia pol dna pri icq, pokeci, birdzi a pritom odsudzuju cloveka, ktory to poriesil. Nielenze si zahra to co ho bavi ale si aj popise s kamosmi. PS: nepytam sa na nazor na hru, precitajte si topic...len tolko ze kazdy ma rad ine, ja nehram CS pretoze ma nebavi, preto budem urazat ludi co hraju CS? to je trapne a vyrastol som z toho...
16 a v podstate pravdu ale ani hry niesu zle je to zabava ale zoberte si co je lepsie byt tuto na birdz a pisat o blbostiach bo sa niekto nudi abo hrat pc hru podla mna hrat hru takze vzdy je lepsie zazehnat nudu pc hrou ako rezanim si zil a vyplnovanim si profilu na birdz obrazkami a podobne takze vlastne ti co tu na birdzi pisu o tom ake su hry blbe a ze gembleri niesu normalny by sa mali pozriet hlavn ena seba a preto som na seb ahrdy ze na birdzi som u z dost dlho nebol
Áno, je to relax a je to zábava, ale ak tomu človek podriaďuje všetko ostatné tak to už zaváňa niečím nepekným ... A o tom zhruba bol príspevok, na ktorý si reagoval ...
Inak podľa mňa diskutovanie na takýchto stránkach ti aj zvykne dať niečo do života, nejaká hra (okrem toho, že môže pomáhať rozvíjať napr. angličtinu a logiku) je skôr čisto relax ...
26 j asom diskusii pochopil j asom sa len vyjadril k tomu co tu vecsina pisala ale to ze preco su odsudzovani viem ako to tu uz bolo spomenute len som chcel povedat ze hry niesu az take zle co nesuvisi s temou ked ze je tema sice o tom ze preco ich ludia nemaju na radi som s avyjardoval k tomu ci sa tu pisalo pretoze to nieje uplne pravda
lol..co ma CS spolocne ako z WoW fakt nechapem len to ze je to hra na pc inac uplne ina hra. inak hranie hier je lepsie ako chlast, drogi a podobne veci. navyse sa ti rozvyjaju a urcite veci, ako postrech, logicke myslenie a podobne...priklad...v cs musi bit clovek v strehu a chodit po krajine a podobne....v napr. WAR3 musi zase clovek rozmyslat ako vyhrat, a planovat. v inich hrach zase musy clovek planovat ekonomiku a nakupovat surovini a predavat a podobne veci. ludia co hraly hry len z rychlika to nepochopia nikdy. a J-rpg tu ani pisat nebudem. to by bolo na blog. a k hlavnej otazke....no slovensko je krajina plna predsudkou,netolerancie, zavisti a z toho plynucej zavisti....inac o zavisti by som vam mohol napisat knihu..viem aki su na slovensku poniektori ludia. takze tak.
Ale to len tak na okraj ... Mne sa toto javilo ako diskusia o ľuďoch, ktorí to dovádzajú do extrému a myslím, že v debate o tom dávať do popredia rozvíjanie logiky hier je trocha mimo ...
29 no j anwm ale to co napisal hwoarang1 je pravda a t azavoist kje u ztu ked neni zadna zavist preco si sa k tej diskusii vyjardil chcel si len dat najavo druhym ze sa musis vyjadrit mal by si hrat wow by si taky blbi nebol a inac sproste komentare k mn esi potom odpuste aj ked od tunidlo to asi nemozem cakat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Hry sú nanič
Aj mne sa stava, ze ked sa rozpravame napr o hre SIMS ze tiez kto nehrava tak ho to ani nezaujima a podobne...to je jednoducho tak
poviem ti, vzdy lepsie ako hadzat mince do automatov
No lebo WoWkáči a drtiči podobných hier do toho bývajú často brutálne zažratí, až závislosť
Jak v south parku - "Make love, not warcraft", v tej epizóde to bolo krásne rozobrané
Aj ja papám pri kompe, je to také ... pohodlnejšie
Slovu debilnieť sa dá rozumieť viacerými spôsobmi ...
Ja som si vedomy toho ze je to zrut, chodim von bavim sa so vsetkymi, ale dokaze ma vytocit ked ma niekto odsudzuje. Kazdy ma ine zaluby.Presne ako bolo spomenute s tym chlastanim. Radsej stravim 5hodin pri kompe ako sa ist ozrat len preto aby som mohol na dalsi den rozprvat aky som bol rozbity a struhat machra, nic si nepamatat a potom sa dozvedat co som robil...niektori ludia stravia pol dna pri icq, pokeci, birdzi a pritom odsudzuju cloveka, ktory to poriesil. Nielenze si zahra to co ho bavi ale si aj popise s kamosmi. PS: nepytam sa na nazor na hru, precitajte si topic...len tolko ze kazdy ma rad ine, ja nehram CS pretoze ma nebavi, preto budem urazat ludi co hraju CS? to je trapne a vyrastol som z toho...
Aspoň čítaj poriadne
Áno, je to relax a je to zábava, ale ak tomu človek podriaďuje všetko ostatné tak to už zaváňa niečím nepekným ... A o tom zhruba bol príspevok, na ktorý si reagoval ...
Inak podľa mňa diskutovanie na takýchto stránkach ti aj zvykne dať niečo do života, nejaká hra (okrem toho, že môže pomáhať rozvíjať napr. angličtinu a logiku) je skôr čisto relax ...
Ale pravopis evidentne nezlepšujú ...
A fakt neviem, kde už tuto vidíš závisť
Ale to len tak na okraj ... Mne sa toto javilo ako diskusia o ľuďoch, ktorí to dovádzajú do extrému a myslím, že v debate o tom dávať do popredia rozvíjanie logiky hier je trocha mimo ...
nemam silu komentovat to