A presviedčajú Vás o svojej pravde, pričom vy máte s niečím skúsenosť, vy s tým denne pracujete, vy ste to zažili...oni neprekročili hranice obce, nevedia čo to je skutočná práca, štúdium...majú však perfektnú vlastnosť - svoju pravdu. Odôvodnite mi to ni
jak moja babka. ona vždy hovorí že do počítačov a internetu sa nevyzná (ani nevie jaký je medzi tým rozdiel) ale v jednom kuse mudreje niečo ohladom toho.
ale ja som na tom už tak že ak viem že mám pravdu a niekto mi tvrdí opak nepresviedčam ho... se*em naňho nech si zistí tú pravdu sám z ineho zdroja
lebo prijat pravdu a postoje inych je narocnejsie? kazdy rad veri svojej pravde .. ale je fajn, ked sme casom schopni spracovat argumenty inych a nieco sa z nich naucit .. tu asi koncia hranice "detinskosti" ... aj ked mne skor pride co popisujes ako arogantna zaslepena obhajoba vlastneho presvedcenia a nie detinske .. detinske by bolo plakat, ze ti niekto berie tvoju scestnu predstavu
to nie je o detinskosti per se, hoci o nezrelosti to svedčí...........a riadne
proste, dakto je konzervatívny a asi aj nevzdelaný (vražedná kombinácia) a keď vidí okolo seba ľudí, ktorí sú múdri, flexibilní a rúcajú mu predstavy o svete....začne sa brániť
alebo je to proste hnidopich, ktorý chce pútať pozornosť
@riki137 no veru. aj mňa štve ked sa niekto, nechcem nikoho menovať(moja babka) tvári že ona vie všetko najlepšie a ešte mi aj do hlavy vidí...
no ano. ona ešte mne povie, nech ja nerozpravam blbosti lebo to tak nie je (ale nie že nie je, ale že ja poviem čo si myslím a ona povie že nie to si myslím, že to neni pravda) :/ tak z toho som niekedy jeleň aj laň aj iné zviera vážne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ale ja som na tom už tak že ak viem že mám pravdu a niekto mi tvrdí opak nepresviedčam ho... se*em naňho nech si zistí tú pravdu sám z ineho zdroja
@majo niekedy musím
@miaja presne niečo také som myslela
@ragdoll kebyže sa to týka rodičov, tak tvoria genom tohto celého...
Nech sa ma niekto nesnaží presvedčiť, že stále nosím tie isté ponožky..
proste, dakto je konzervatívny a asi aj nevzdelaný (vražedná kombinácia) a keď vidí okolo seba ľudí, ktorí sú múdri, flexibilní a rúcajú mu predstavy o svete....začne sa brániť
alebo je to proste hnidopich, ktorý chce pútať pozornosť
no ano. ona ešte mne povie, nech ja nerozpravam blbosti lebo to tak nie je (ale nie že nie je, ale že ja poviem čo si myslím a ona povie že nie to si myslím, že to neni pravda) :/ tak z toho som niekedy jeleň aj laň aj iné zviera vážne
@xinax nepamatam si ze by mi to prave Sasa hovorila.