ano ano...človek je len živočích, ktorý bol stvorený zrejme so zámerom stať sa inteligentným, ale nejako sa táto evolúcia pozastavila a človek je zväčša ovládaný pudmi, teda čest výnimkám ....
neviem, možno je to tým, že kedysi bolo slovo sex také tabu... možno
ale tak všetko nie je o sexe, ale o libide, ktoré najviac zaujíma práve sex
ale nie ľudia hľadajú dobrých partnerov, s ktorými by mohli splodiť potomkov (čo dodať proste evolúcia musela niektoré veci ponechať) a tak sex je k tomu základ, či?
máme tú výhodu, že si sex dokážeme užiť... a ešte stále sme príliš hlúpi v mnohých veciach... ale nevyčítam... pudy sú pudy, tie je veľmi ťažké odstrániť a ja tiež nie som výnimka... aj keď sa snažím odstrániť ten sexuálny
život nie je o sexe, ale sex je jeho dôležitou súčasťou, proste a jednoducho... veď nakoniec, človek nemyslí stále iba na sex a nehovorí iba o sexe, takže život fakt nie je len o sexe život je proste o... živote?
aj ja si myslim, jest spat a sexovat, co viac ti treba? ale nie, co ja viem, tak je to tvoj prirodzeny pud, chces zachovat predsa ludsky rod, tak mas chut na sex Mozes si zaplatit drahu operaciu, odstrania ti zlazy, ktore produkuju tusim testosteron, nie som isty a potom nebude vediet co je to chut na sex a cely svet ti pride taky cudny...
nepochopil som otázku prečo sú ľudia úchylní.....keď potom sa tu rozoberá len to či sa točí všetko okolo sexu a nie okolo slnka....samotný fakt, že niekto mysli sa sex neznamená, že je úchylný. Na druhej strane byť úchylný je široký pojem každý máme hranicu niekde inde niekomu môže byť úchylné dať si jazyčkovú a niekomu nemusí byť ani pising....
PS.niekde tu bolo, že človek sexsuje pre zachovanie rodu či ľudstva .....to je jaký blud kt. z ľudí čo tu napísali sexsujú či myslia na sex aby počali dieťa ??? neide len o krásny a príjemný akt medzi dvoma čo k sebe niečo cítia a hlavne SU NA TO ZRELI
dievcata to az tak nepocituju, ale chlapci maju 10x viac testosteronu, cize su 10x viac nadrzanejsi a uchyllnejsi ako dievcata. dievca nevie ake to je pre chlapca, ked okolo neho prejde v takej sukni, ze ja by som ju pouzil ako opasok
Chlapec co nie je nadrzany nie je zdravy prepacte, ale musel som to napisat, ospravedlnujem sa, ze spamujem
no co aj taka sa obcas utrusi ...a myslim ze to neni az taky problem...wed haluz musi byt a pokial to neni vyslon¨vene sexisticke a nechutne je to haluz hlavne ked si to takto pohadzujes z chalanom a nakoniec sa zacnete vaaasnivo bozkavat...D romanticka dusa zo mna..:d
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
neviem, možno je to tým, že kedysi bolo slovo sex také tabu... možno
ale tak všetko nie je o sexe, ale o libide, ktoré najviac zaujíma práve sex
ale nie ľudia hľadajú dobrých partnerov, s ktorými by mohli splodiť potomkov (čo dodať proste evolúcia musela niektoré veci ponechať) a tak sex je k tomu základ, či?
máme tú výhodu, že si sex dokážeme užiť... a ešte stále sme príliš hlúpi v mnohých veciach... ale nevyčítam... pudy sú pudy, tie je veľmi ťažké odstrániť a ja tiež nie som výnimka... aj keď sa snažím odstrániť ten sexuálny
život nie je o sexe, ale sex je jeho dôležitou súčasťou, proste a jednoducho... veď nakoniec, človek nemyslí stále iba na sex a nehovorí iba o sexe, takže život fakt nie je len o sexe život je proste o... živote?
PS.niekde tu bolo, že človek sexsuje pre zachovanie rodu či ľudstva .....to je jaký blud kt. z ľudí čo tu napísali sexsujú či myslia na sex aby počali dieťa ??? neide len o krásny a príjemný akt medzi dvoma čo k sebe niečo cítia a hlavne SU NA TO ZRELI
Chlapec co nie je nadrzany nie je zdravy prepacte, ale musel som to napisat, ospravedlnujem sa, ze spamujem