preco je emo nenavideni, ved to je jastne ked si niekto reze do ruk! je to ich vec ale neuznavam to a preco sa rezu? to je podla mna lepsia otazka fakt preco? len tak lebo to je mooda? no fakt fakt super
ja si neviem prectavit ze by som sa rezal a chodil z vlasmi v oku kde ten svet speje? coskoro sa kvoli stilu budu ludia dozivat tak max. 20rokov
nie som emo, nemám proti nim nič, ale niekedy mi lezie na nervy, keď sa decká 12-13 ročné hrajú na veľké emo...v škole na chodbe každý ôsmy človek má buď na sebe voľačo kockované alebo čierne...všetko sa vďaka nim stane pochmúrnym, všetko bude sivé a jednotvárne, tak sa nečudujem tým, ktorí ich nenávidia...keďže asi nechcú, aby bolo všetko tej istej jednej farby(imo)
emo nie je nenavidene...nenavidene su emogirls vo veku 13-15 rokov ktore nepobrali tolko rozumu aby sa naucili normalne vyjadrit svoj nazor, teda ak nejaky je. Iba si tvrdohlavo a hlavne necitatelne obhajuju tie svoje KuUlOwE cierne myslienky ktore vycitali z nejakeho inka.
tak emo je len dalsi styl zivota....su takisto ako punkeri 2 skupiny emo ludi:co sa rezu a co nie...punkeri-jedni sa ozieraju a uzivaju zivota a ti ostatni su slusni....
Nie su nenavideni, ide skor o to, ze ten image si sami zvolili, sami sa vyhlasuju chudacikmi zahnanymi do kuta.. Nikto ich dokopy nemusi nenavidiet a ajtak si to utkvelo sugeruju, lebo to asi potrebuju.
Ale samozrejme, lisi sa clovek od cloveka takze nepopieram ze par fajn individui sa medzi nimi najst moze.
emo je len debilni trend tak ako jeden cas kaydz koho som stretla mal nohavice dakde na kolenach. Nepoviem ked sa niekomu paci obliekanie aj ked neviem mne pridu lebky koli emu trapne,no nepochopim preco by si mal niekto rezat zily. Mozno je to len neschopnost vysporiadat sa svojimi pociatmi , alebo zeby epidemia ?
dnes je z emo skor iba styl obliekania a pocuvania hudby...rezanie sa skor objavovalo v minulych dobach aj ked su urcite vynimky ktore to robia dodnes...emacov nemaju radi asi kvoli vyzoru a prave tomu stylu..ale vacsina z nich su urcite uplne normalny ludia ako my co ich odsudzujeme...kazdy ma iny nazor na zivot a kazdemu vadi nieco ineee....a emo nie som nebojtee!!!
Lebo su to psychycky naruseny ludia co sa vedsinou rezu a nevedia si inak povedat o pomoc a pozornost ako tupou ziletkou to je podla mna nie normalne.Tyraju tym seba ale aj okolie.
hmm zas sa ozvalo par ludi co ma skreslny nazor na EMO......vy vsetci sa starsne enhcvate ovplyvnovat mediami precite si njeco v novom case a hend hadzete vsetkych do jedneho vreca....ano je pravda ze su aj emaci co sa rezu lenze to su chori ludja....EMO nieje o rezani a myslim ze keby chcete chapat EMO dokazete to lenze vy to pochopit nechcete takze asi ani nema zmysle vam nieco vysvtelovat....len dalej citajte novy cas a nechajte sa ovyplvnovat mediami ved media nidky neklamu a vsetko vam podavaju pravdivo...
pre mna nech sa aj dorezu...aj ine.ich problem-kazdy je strojca svojho stastia. ALe uplne suhlasim s 12. - 3/4 emo su male kravy co o tom nevedia nic iba sa tvaria,aby boli zaujmavee. A co sa tyka stylu,par veci sa mi z neho paci...nie ta cierna a biela a nie som teda absolutne jednou z Emo...
polinka vsimla som si ze si emacka teda vyzera to thak...a ked to teda nechapeme preco nam to nevysvetliiss...mne to moze byt jedno ale niektoryxch yb to mozno zaujimalo a aj ja by som si checkla o co vlastne vtom eme ide!!
Lindusik som emacka.......a ush som tu v jednej teme vysvtelovala o com EMO.....uznaj je fat trosku otrvane kazdych 5 minut njekomu vysvtelovat o com to je.....keby sa teba kazdych 5 minut niekto pyta na to iste asi ta tu ush prestane bavit vysvtelovat kto chce vediet o com EMO je ten si to zisti aj bezo mna a ash taki ludja co vedja o com to je by mali potom pisat nazory na EMO
ani to necitam tieto temy su furt O TOM ISTOM! pre krista tak to uz tolko nerieste je tu takych milion teeeem, neviem s kade to (emo) prislo ae proste je to tu a naucte sa s tym zit alebo sa zabite. dovi dopo
ale obdivujem toho čo sa reže lebo ja by som sa neporezal naročky ked sa porežem tak nervačim ako to skurvene boli a on si to robi ešte naročky su to frajeri
Kittynka, ked mas psychicku bolest a nevies sa s nou vyrovnat treba ist za psychologom a nie sa rezat...Ako si moze niekto naschval ublizovat? ved to je chore.
sebaublizovanie je kvalifikovane ako porucha správania a osobnosti to znamena, ze taky ludia sa musia ist liecit a su nebezpecny sami pre seba. EMO je dalsi vyplod chorej Americkej hlavy takze nic normalne sa nedalo ani cakat opat Proste deti to vydia, ze je to v mode tak budu robit vsetko aby boli IN nerozmyslaju a potom sa toto deje. Záver: Tento celý životný štýl je chorý a kto ho na 100% prevadzkuje nech hlada psychiatra.
ja viem ze tak sa nic nevyriesi...proste to robia preto lebo nevedia ako inac to maju riesit..a keby isli psycholoovi tak by o tom vedeli rodicia(atd.)..a potom je druha skupinka co to robia z "frajeriny"..takze tak
Kittynka bo si reagovala na tu Nrok1 o tej psychickej bolesti, ze je to ako keby riesenie. Ale ma prekvapilo co si pisala v 50, ze mas na to taky nazor
slahnute poblaznene decka kt si pozreli a ymspace fotky emakow z ameriky sa rozhodli ze budu ako ony...a uplne zabudli na podstatu ema..preto sa nemozme stazowat na nazory kt si o nas ludia wytworili.ale preitat si nejake prawidla na google-y a riadit sa podla nich..zakladat si nazory na netowych kktinach je ubohe...a ti kt sa tu snazia byt wtipni..tiez im to nejak newychadza
Lindusik:ako som ush napisala koho to naozaj zaujima ten si to zisti aj sam a tjes som napisal ze som to sem ush par krat pisala staci si to nasjt v inej teme
Kittynka:mno to hej to poznam take to bude ta ona skleroza
ale aj tak najhorší su hip hoperi wrrrrr blee..tych nenavidim...lebo ked idu po meste tak bručia kričia a ohmatavaju baby tam kde by nemali ....a emaci ticho prejdu ulicou no vidite
pretoze nasa konzervativna spolocnost neznasa rozdiely...
"a ak niekto vytrci hlavu z davu.. vlastni ho vesaju.." (zverina)
nech si kazdy hovori co chce... ale su aj taky co sa toho doslova boja..
boja sa niecoho ineho rozdielneho.. a preto to utlacaju.. urazaju..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
ja si neviem prectavit ze by som sa rezal a chodil z vlasmi v oku kde ten svet speje? coskoro sa kvoli stilu budu ludia dozivat tak max. 20rokov
nie som emo, nemám proti nim nič, ale niekedy mi lezie na nervy, keď sa decká 12-13 ročné hrajú na veľké emo...v škole na chodbe každý ôsmy človek má buď na sebe voľačo kockované alebo čierne...všetko sa vďaka nim stane pochmúrnym, všetko bude sivé a jednotvárne, tak sa nečudujem tým, ktorí ich nenávidia...keďže asi nechcú, aby bolo všetko tej istej jednej farby(imo)
Z duse nenavidim pozu a emo kids to dokazu dokonale.
smiley:
uplny suhlas s 15.
uz som tu velmi vela krat pisal co si myslym, ze je to iba komercna vec ktory par vplivnych vymyslelo aby sa dalo dobre zarobit...
neznasam ale ruzowee barbinkowske typy
NeUbLiZuY , LeBo nEwIeSh , aKo kLaMsTwO BoLi , aKo rAnIa sLoFfA W HnEwE PoFfEdAnEe , a aKo tAzKo zAbuuuda sa na ne......
A viac dovodov mi netreba
Ale samozrejme, lisi sa clovek od cloveka takze nepopieram ze par fajn individui sa medzi nimi najst moze.
hmm???
Polinka:to ty si mi minule na pokeci vravela ze chces byt ovocim do jogobely?? disappointed:trosku som odbocila od temy)..
akoze nebudem tu radsej nic uz hovorit ale napr. teda.. emo sa reze..chcete mi povedat ze ked sa reze hoper tak je emo??
sorry..ale fakt nechapem toto vase zmyslanie rezu sa psychicky naruseni ludia!!!a par "emo kids" ktore sa potom aj tak uvedomia
ach jaj ...
Kittynka, ked mas psychicku bolest a nevies sa s nou vyrovnat treba ist za psychologom a nie sa rezat...Ako si moze niekto naschval ublizovat? ved to je chore.
ja viem ze tak sa nic nevyriesi...proste to robia preto lebo nevedia ako inac to maju riesit..a keby isli psycholoovi tak by o tom vedeli rodicia(atd.)..a potom je druha skupinka co to robia z "frajeriny"..takze tak
Adulicek01:mno a co ta na tom prekvapilo??
Kittynka:mno to hej to poznam take to bude ta ona skleroza
"a ak niekto vytrci hlavu z davu.. vlastni ho vesaju.." (zverina)
nech si kazdy hovori co chce... ale su aj taky co sa toho doslova boja..
boja sa niecoho ineho rozdielneho.. a preto to utlacaju.. urazaju..