všade sa nájdu pekné ženy mulatky číňanky a rôzne iné rasy alebo typy...ale sovensko je malá krajina a je tu na počet žien velké percento tých pekných.
Myslim si, ze to neplati len v Europe ale su najkrajsie z celeho sveta. Pretoze ked si zoberem vseobecne, tak u nas je kazda druha uz pekna a kazda piata (vyzorom) takmer dokonala To iste v Rusku, aj tam su nadherne zeny velmi podobne tym nasim, ale u nas su predsaj len troska stihlejsie. Asi lebo je viac teplo u nas
všimli ste si, že u nás je síce kopa pekných mladých báb, v pomere možno i viac ako inde, ale ich vekom sa ten pomer obráti v náš neprospech? také staršie nemky, talianky, sú oveľa zachovalejšie, udržovanejšie a celkovo príťažlivejšie ako naše 50-ročné tetušky. Nie žeby som po nich išiel, ja len tak objektívne a nezaujato....
@Stage no pozor, lenze doba pokrocila a 50 rocne tetusky vyzeraju sice ako tetusky, lenze 40tnicky vyzeraju uz zrazu ako 30tnicky...to sa spravi casom.
To preto, lebo nejakí anglickí vedci objavili recept na objektívne posúdenie ženskej krásy a následne vypracovali objektívnu štatistiku s obrovskou vzorkou pozorovaných objektov po celom svete, z ktorej vyšlo, že Slovenky sú najkrajšie na svete a nielen to, dokonca preukázali, že akákoľvek žena, ktorá vo svojom živote navštívi Slovensko, počas pobytu v tejto malebnej krajine výrazne opeknie ...
Táto štúdia bola neskôr publikovaná v týždenníkoch Emma, Šarm a Nový čas pre ženy.
slovanky su najkrajsie zeny a slovania su najkrajsi muzi ale zastavam heslo "slovenky slovakom" ziadnym cudzincom inak prideme o tu nasu slovensku krasu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ja som si to iba včera všimla
veľký výskyt pekných ritiek na meter štvorcový
Slovensku sa ušli najkrajšie ženy na svete a ako protiváhu sme dostali Fica.
Táto štúdia bola neskôr publikovaná v týždenníkoch Emma, Šarm a Nový čas pre ženy.
Popravde, neveril som, že to niekto zoberie čo i len trochu vážne ...
Tak sa ospravedlňujem, nepochopil som