A chcem dôkaz, ak niekto bude tvrdiť, že nie je!
Ale neberte to ako nejaké pindanie, len by ma to zaujímalo. No prečo hneď musia mať blbé reči, akoby baby boli nejaké fľandry a nikto mi neverí, že nie som nejaká ožranka alebo čo? A o nadržaných
@3 No dovoľ. Akože len sa prihlásim niekde na pokec alebo sem alebo kde a už všade čítam len blbé narážky (tým nemylím priamo na mňa, ale tak všeobecne a stáále stáále dokola).
oh ja taky urcite niesom, urcite nepovazujem dievcata za flandry alebo nieco podobne, a niesom uchylny.. a dokaz mam dodat ako? spytajte sa ludi okolo mna no
@13 Ale kecať s babami ma nebaví. Akože keď sa krotia a nie sú až takí sprostí, ako napr. že ma ožerie a znásilní bača alebo čo, tak mi to neva, ale hento už je príliš.
Zalezi ako to beres ze ci uchylaci vseobecne alebo uchylaci vo vztahu ...
Chalan ktory nikoho nema a je uchyl ... to je smola spolocnosti v ktorej je
Chalan Ktory ma Priatelku a je uchyl (na ostatnych znamych) ... Je kokot
Chalan Ktory ma Priatelku a je uchyl na nu ... to dava maybe troska zmysel ked s nou chodi ma ju rad a obcas sa pri nej nevie ovladat
Nwm ine kombinacie ma nenapadaju , ale uchylnost je filozoficky pojem
@15 a ty mas usty naco? to im neveis povedat,ze ta to uraza... Kamarati nebudu urazat a robit si posmech z niekoho a z cudzich nevyburenych debilov si starosti nerob. Stale su aj normylni ludia ale takych na pokeci nehladaj. Treba ist von a nie sediet doma za pc.
@18 Ale dobre, však aj ja sa na tom uškŕňam, ale je to sproté, keď ma tu presviedča, že sa mi nepodarí ubrániť a že viac rozoberám to, že ma neožerie než to, že ma neznásilní.
@17 Niee, vonku je to zlé, tam by som šla iba sama, ale iba na net chodím, bo chcem kecnúť, až na to, že nie akurát o bačoch a o tom, čo robia s ovečkami.
@19 tak povacsinou azet xD tak maly zakomplexovany kktkovia ktory nemaju co na praci su na nete od rana do vecera nemaju socialny zivot a otravuju ostatnych lebo ziju vo svojej virtualnej realite ...
@22 pozri ak sa chces rozpravat s niekym normalnym chalanom tak musis takych aj niecim zaujat, to ze ti na pokeci vypisuju sami uchylaci,tak s tym nic nespravis,proste tam nechod,je milion inyh for kde sa da kecat s ludmi.
Ty nemas icq a svojich kamaratov?
@29 (aj @28 ) Ale veď hej, len občas sa kdekto nájde. Teda aj kdejakí kamoši z netu všeličo občas zadrú. Akože keď nemajú stále nejaké blbé narážky, tak neva.
@0 budem slusny a napisem ze ...... debata alebo co... to je jak keby som ja hazal vsetky 15r baby do jedneho vreca ze su to male ozrate deculiatka co sa chcu hrat na "velkacky" len tym ze sa ozeru a pak ich bere sanitka... a potom nemozu par mesiacov von ani... nie kazdy je taky ako ostatny kazdy je predsa iny
@harlequin No choď do kelu, ja sa len pýtam, prečo stále musia z úplne obyčajnej veci spraviť nejaké blbé narážky. Ty si drbnutý, ak ma hneď sprdneš za jednu otázku. :/
@58 si krava nič v zlom to je asi take iste... a mohol som pouzit aj slovo na P a na 4 pismena... nejde o to ci napises nic v zlom ale o to ci sa to niekoho dotkne a urazi ho...
tí chalani, ktorí sú na teba takí úchylní, sú úchylní aj na všetky ostatné baby?
ak áno, tak sú to nezrelí dilinovia. ak nie, tak im len proste nestojíš za to správať sa slušne
no, chlapi su (cest vynimkam), prasata. zvykaj si. jasne, ze maju nechutne reci, to ten lovecko-egoisticky syndrom supermana.
nuz, niektori chlapi z toho casom vyrastu. a poniektori zase nie. bohuzial, tupy material je v poslednej dobe v prevahe.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
Chalan ktory nikoho nema a je uchyl ... to je smola spolocnosti v ktorej je
Chalan Ktory ma Priatelku a je uchyl (na ostatnych znamych) ... Je kokot
Chalan Ktory ma Priatelku a je uchyl na nu ... to dava maybe troska zmysel ked s nou chodi ma ju rad a obcas sa pri nej nevie ovladat
Nwm ine kombinacie ma nenapadaju , ale uchylnost je filozoficky pojem
@16 tak som asi tá prvá možnosť
@17 Niee, vonku je to zlé, tam by som šla iba sama, ale iba na net chodím, bo chcem kecnúť, až na to, že nie akurát o bačoch a o tom, čo robia s ovečkami.
@20 Tak to veru hej. Trapkovia.
Ty nemas icq a svojich kamaratov?
@1misela2 Lenže mňa by to už dávno zaujímalo a nemala som sa to kde opýtať.
@38 Ja neviem, akí sú, ale proste keď s niektorými kecám, tak nie sú takí hrozní (väčšinou).
ale prasa som
Ďaľší človek robiaci na štatistickom úrade
alebo ked ti to tak vadi tak sa s nimi nebav... logika mi da ale za to nemusis vsetkych hadzat do jedneho vreca
@56 "logika mi da ale za to nemusis vsetkych hadzat do jedneho vreca" suhlas...
@0majlo0 No tak ja okolo seba našťastie nemám žiadnych chalanov. Ale keď si píšem s nejakými.
A hlavne si všímajte aj to slovo TAKMER.
@59 No veď dobre, ale väčšina chalanov má stále sprosté narážky na každú blbosť, čo niekto povie. :/
skoda ze take decko to nema uroven ... skoda... smutne... ukazujes len svoju inteligenciu
ak áno, tak sú to nezrelí dilinovia. ak nie, tak im len proste nestojíš za to správať sa slušne
nuz, niektori chlapi z toho casom vyrastu. a poniektori zase nie. bohuzial, tupy material je v poslednej dobe v prevahe.