preco sa vzdy robia mudrejsimi nez mlady.mozno povedia niekedy mudre slovo ale oni vobec nepocuvaju mladych akoby vo vsetkom mali pravdu.co povie neaky mlady tak to je uz hned picovina.uz ma to sere.
@Hrt11 ucta k starsim je celkovo p**ovina, lebo kazdy clovek je individualny a vek s tym nic nema...
ked som mal 18 vymrdol som si tri krcne stavce, doniesli ma profikovi do ambulancie, ledva som dychal od bolesti, a predbehli ma asi 4-5 dedkovia kerym nic nebolo...
takze mat p*ci jednoznacne....
mozno v davnejsej minulosti, ale v tomto dnesnom svete je secko uz na p*cu....
Spravam sa ku kazdemu tak ako sa on sprava ku mne vek pri tom nezohrava absolutne ziadnu rolu... ale inak v principe je to jednoduche.... predstavte si ako vas pouca niake 10 rocne decko brali by ste ho vazne ? to iste sme my pre tych starych ludi
clovek ma s kadzdou novou skusenostou a dalsim rokom zivota pocit ze je na vyzsom stupni ale skutocnost je taka ze ludske myslenie je nechutne obmedzene a stupidne preto jedni rozpravaju o hruskach ini o jablkach a preto sa ludia velmi casto vzajomne nechapu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ked som mal 18 vymrdol som si tri krcne stavce, doniesli ma profikovi do ambulancie, ledva som dychal od bolesti, a predbehli ma asi 4-5 dedkovia kerym nic nebolo...
takze mat p*ci jednoznacne....
mozno v davnejsej minulosti, ale v tomto dnesnom svete je secko uz na p*cu....