No neviem aku mas s tym skusenost, ale nemyslim si, ze vsetci chcu len to jedno, skor by som povedal, ze si natrafila na takych, co to chcu a nic viac. Ale je vela chalanov, ktori si vazia dievcata a venuju sa im a dokazuju im to.
A ked sa ta mozem spytat, rozpravas tu o chalanoch, ale zamyslela si sa aj nad dievcatami, ze niektorim ide len tiez o to jedno. Takze zase nerob nejake kriteria, ze ci muz alebo zena.
Podla mna su aj vynimky, ktore sa vyhybaju tomu, co si ty myslis
počuj.. debilní nie debilný.. je to nominatív množneho čisla.. nemyslím si že všetci chcu len to jedno (iked nejsom si isty či teraz mysliš ako či chlapy chcu len sex - viem som bystr
podla mna zaleži na tom ako si to ta baba zariadi..dajme tomu.. je nejaka baba v klube v noci - ak je lahko dostupna ,vyzyvavo oblečena,otvarat usta by mala len vtedy ked sa chce nadychnut a ma plny nos tak nejaky sexoš nabehne so svojim velkym sebavedomim bo ma velke svaly a drahe auto ona sa začne k nemu spravat jak keby ju poznal polovičku života.. čo mysliš.. čo bude chciet?
ak sa daju dokopy a ona s nim šupne hned do postele čo mysliš... čo bude chciet ten chlap cely vztah?
ide o to ako sa spravaš ,ako si pripuštaš okolie k sebe..
pokial si najdeš chalana,zoznamiš sa s nim a spozna ta bližšie,tvoju osobu ,určite nebude jedine sex to o čo mu ide..
myslim že sa počitam medzi chalnov.. dufam..
ver mi že mi na mojej laske zaleži.. chcem vediet jej nazory,chcem ju vidiet smiat sa chcem sa jej prehrabavat vo vlasoch chcem...určite nechcem len sex.. takže zamysli sa nad sebou a až potom sud všetkych chalanov hm?
pretože si možno ty ten dovod prečo sa tak chalani spravaju v tvojom okoli..
Aj ja suhlasim a ver mi, ze je to prevazna mensina chalanov, ktorej ide len o sex. Mozno je vela takych, ktorym ide len o jedno. Ale malokedy je to sex. Ak sa snazis ziskat si chalanov na zaklade toho, aka si sexy kraska, mozno to bude dovod, preco je to jedine, co si na tebe vsimnu. Nic v zlom, to nebola urazka
Sexikraska ? Hmmm vystihujuce meno pre takuto otazku.... To si nevies vymysliet nieco normalne, to musis mysliet iba na to ako urobis zo seba babu ktoru kazdy chce ?
Obrazok uz radsej z ohladu na vlastne zdravie a moje ubohe chore srdce uz nebudem komentovat.
tak ako su plytki chalani, su aj plytke baby... co si pomyslis o takej s vystrihom zhruba po popok a so suknou, ktora je vlastne sirsi opasok?
a neviem, cim to bude, ja nemam pocit, ze VSETCI chalani su takyto...taka je mozno desatiny, mozno ich je este menej, ale poznam vela takych, ktorym na dievcatach fakt zalezi a nejde im len o toto jedno... a mozno to poviem tvrdo, ale vies, co sa hovori, vrana k vrane sada...
Mnoho chalanov povie, ze chcu kraaasne baby, ale ked pride na to, ze by malo ist o vazny vztah, tak zrazu chcu mile, pohodove babenky. To iste u dievcat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
A ked sa ta mozem spytat, rozpravas tu o chalanoch, ale zamyslela si sa aj nad dievcatami, ze niektorim ide len tiez o to jedno. Takze zase nerob nejake kriteria, ze ci muz alebo zena.
Podla mna su aj vynimky, ktore sa vyhybaju tomu, co si ty myslis
podla mna zaleži na tom ako si to ta baba zariadi..dajme tomu.. je nejaka baba v klube v noci - ak je lahko dostupna ,vyzyvavo oblečena,otvarat usta by mala len vtedy ked sa chce nadychnut a ma plny nos tak nejaky sexoš nabehne so svojim velkym sebavedomim bo ma velke svaly a drahe auto ona sa začne k nemu spravat jak keby ju poznal polovičku života.. čo mysliš.. čo bude chciet?
ak sa daju dokopy a ona s nim šupne hned do postele čo mysliš... čo bude chciet ten chlap cely vztah?
ide o to ako sa spravaš ,ako si pripuštaš okolie k sebe..
pokial si najdeš chalana,zoznamiš sa s nim a spozna ta bližšie,tvoju osobu ,určite nebude jedine sex to o čo mu ide..
myslim že sa počitam medzi chalnov.. dufam..
ver mi že mi na mojej laske zaleži.. chcem vediet jej nazory,chcem ju vidiet smiat sa chcem sa jej prehrabavat vo vlasoch chcem...určite nechcem len sex.. takže zamysli sa nad sebou a až potom sud všetkych chalanov hm?
pretože si možno ty ten dovod prečo sa tak chalani spravaju v tvojom okoli..
Obrazok uz radsej z ohladu na vlastne zdravie a moje ubohe chore srdce uz nebudem komentovat.
Inak dost suhlasim vo veciach hore napisanych ..
a neviem, cim to bude, ja nemam pocit, ze VSETCI chalani su takyto...taka je mozno desatiny, mozno ich je este menej, ale poznam vela takych, ktorym na dievcatach fakt zalezi a nejde im len o toto jedno... a mozno to poviem tvrdo, ale vies, co sa hovori, vrana k vrane sada...
Aj mnohym dievcatam ide iba o jedno, ale nie vsetkym!!! Vzdy su aj take dievcata a aj taky chlapci...