Mám dve spolužiačky, ktoré v poslednom čase sú vždy viac a viac nadržané! všimol som si to aj u iných dievčat a preto píšte názory prečo to je tak??!! Prečo su ženy čoraz viac nadržanejšie?
@holyknight no nahodou ma to už pomaly prechadza, hej??? .. a zajtra planujeme s priatelom sex..takze .. budem uz kludnejsia.. a nerozoberajte nas tu laskavo..
podla mna je to vyrovnane co sa oboch pohlavi tyka,aj chalani aj baby maju rovnake potreby v sexe,preto je blbe povedat ze jedno pohlavie je viac nadrzane ako druhe,to zalezi na kazdom jednom jednotlivcovi,sto ludi,sto chuti
Co sa mna osobne tyka,tiez som si na sebe vsimla,ze sim som starsia,tym viac mam chut na to,kazdym dnom sa to stupnuje som zvedava kedy pride zlomovy den ked to vyhasne snad nikdy
ta akoze priznavam, som odhalena ............. mam chute a co??? ma zabijete alebo co?? ale ja zato nemozem, ja by som ich nemala pre jedneho aaaccccccchhhhhhhhhh............. zato hlavne moze on a pre jarku, ty vies ta co noi boze jak by to bol dajaky hriech
nemyslim že baby sú uchylnejsie , ja si myslím že je to rovnaké ci su to ženy alebo muži. Ked to na cloveka pride tak bud si to spraví sam ,alebo pocka kým to prejde,alebo sa venuje nejakej inej činnosti.
bozee wed zeny su nadrzane a dost casto a preco by to malo byt trapne? wed byt nadrzanym je predsa prirodzena vec..a nieje natom predsa nic zle..teda aspon ja natom nic zle nevidim..
HUMANSKY SEX PATRI MEDZI NORMALITU VSETKYCH HUMANOV.JE VELMI DEFIKULTNE ODHADNUT,KTORE POHLAVIE POTREBUJE VIACEJ SEXU.MOJA PRIVATNA TEORIA JE,ZENSKE HUMANSKE POHLAVIE JE VELMI CASTO V RUJI,LEBO ZENA AKTORUJE NEPOTREBU SEXU,ALE PRAVDA JE,ZE OPAK JE INY.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ja by som teraz skôr prijala príjemné zababušenie v deke so svojou polovičkou a s čajíkom v ruke a pozerali by sme sa do plameňov krbu
ale tým sa chválim len priateľovi
Baby, pssst, lebo sa k vám domov samí chalani nahlásia
a vidim ze tebe pojem sex asi nic nehovori.. chudatko..:-! ziadna s tebou nechcela ist??
by len sexovaly a sexovaly priznam ze aj ja mam posledny cas take chutky a niekedy ani na nic ine nemyslim len nato
nefiem co sa to snami holkami deje hihi
blizi sa to k ninfomacii ahaha