hm.. nie som chlap, ale keď nemôžem nosiť sandále (že je zima , tak nosím tenisky.. nie kvôli tomu, že by mi to prišlo sexy, ale je to praktické.. a tak to beriem aj u chlapov
mne sa paci sportova obuv tracková je v pohode teraz som mal basketové boty A zas rad nosim sako a lakofky ked je prilezitost hlavne na hasických podujatiach
No čudné názory. Nechápem, ako môže niekto povedať, že neznáša mužov v lakovkách. Od toho sa odvíja kvalita muža, aby si bola proti takým predpojatá? Alebo, že prečo by som mal nosiť nepohodlné topánky. Môžem povedať, že všetky moje topánky sú veľmi pohodlné, aj keď nie sú športové, ale na druhej strane zas nenosím lakovky, ale "normálne" kožené topánkyl. Nosenie tenisiek mi pripadá príliš konformné. Je nutné nosiť to, čo všetci, len preto, že je to módne alebo pohodlné?
veď ti nikto nekáže nosiť tenisky pýtaš sa na náš názor...moji kamaráti majú 17-18 rokov...ty máš 26 takže keď sa chceš obliekať vyspelejšie tak ti v tom nikto nebráni
@Radiophonic "Je nutné nosiť to, čo všetci, len preto, že je to módne alebo pohodlné?"
V prvom rade nosim to co sa mi paci a to co je pohodlne. Snad si nedam na seba nieco co sa mi zle nosi a za co sa musim hanbit sam pred sebou?
Nosis kozenne topanky len koli tomu, ze nie su medzi mladymi take rozsirene (z tvojich reakcii to tak vyzera)? Ak by boli nosil by si koli tomu nieco ine? To je svojim sposobom tiez konformizmus
@11 ale noo, však to neber ako útok na seba, nikto ti nevraví, čo máš nosiť. to je ako so ženami, niektoré nosia vysoké topánky a nemajú s tým problém, nikdy ich to neotlačí a vedia v tom chodiť. a niektoré to nemôžu mať na nohách viac ako pár hodín a nejde len o jeden konkrétny pár. a predsa sa nejdú teraz hádať, čo je správne nosiť, či tenisky alebo lodičky. každému je príjemné niečo iné. (ale nechápem tvoju otázku: "Je nutné nosiť to, čo všetci, len preto, že je to módne alebo POHODLNÉ?" - prečo iné ty nosíš topánky na každý deň? nevyberáš si podľa toho, čo je ti príjemné na nohu?)
Tak.. neviem, ale z mojho okolia su dost rozsirene a oblubene aj cinany. To za sportovu obuv nepovazujem. A nemyslim si, ze je to sexi, ale je to POHODLNE a prakticke - poznam aj neskutocne vela dievcat, co na tenisky ako obuv nedaju dopustit a presne tohto dovodu. A patrim k nim.
@23 je mi z teba trošku smiešno hlavne preto, že mne je absolútne jedno, či "vynikne krása mojich nôh".. v teniskách sa cítim dobre, oveľa lepšie, ako v nejakých topánkach na opätku... a je mi úprimne od srdca ukradnuté, či to je dosť šik
@28 - je možné, že máš problematické nohy alebo si nevieš vybrať správne číslo. Inak mi môžeš veriť, že tie topánky sú superpohodlné. Tenisky sú častokrát plastové, plast neprepúšťa vzduch, nohy sa potia a potom "vitaj, mikóza!"
pretože su pohodlne a pekne ??? a aj na babach su pekne samozrejme take ze vysoke po clenky alebo tie nike co ma kazdy druhy clovek a DC atd no a ete conversky
@Radiophonic nohu mam uplne v poriadku ale hentake tenucke topanky pre mna urcite nie su pohodlne. Mam rad volnejsie topanky v ktorych moze noha dychat a nikde ma nic netlaci. Moje tenisky su na tolko pohodlne, ze ani neviem ci som obuty alebo nie. Pri hentych tenkych tintitkach by som mal taky pocit asi len velmi tazko..
Ja nosim topanky, nakolko mam take zamestnanie, kde je dolezite zachovat si urcitu spolocensku eleganciu. A vo volnom case striedam rozne druhy obuvy podla potreby.
A vyberat si niekoho podla tenisiek je fakt ubohe.
Pevna obuv, topanka, formuje nohu a nema negativne vplyvy na zdravie. Tenisky, botasky, conversky nohu deformuju. Ploche nohy, siroke chodidla, nevyrazne tvarovanie paty a klenby na nohach. Nedostatocne vetranie noh a vplyv na potenie. Reumaticke bolesti. Kozne problemy. A absolutny vrchol je ak tenisky zahmlia pachom celu miestnost. Fu tajbl
@Radiophonic a nie je od 26 rocneho troska hlupucke nepochopit ironiu?
@Matheusko ano ked si kupis botasky za 20-30 euro tak je to presne tak ako hovoris. Ja nosim len botasky a este sa mi ani raz nestalo, ze by sa mi v nich potila noha, alebo by som mal kozne problemy a neviem co.
@Tommyhot , teda ďalší psychológ a mudrlant, ktorý vie rozlišovať, kedy ide o iróniu. A veď počkaj, teraz si ešte mladý, ale keď budeš mať toľko, ako ja, možno ťa plesne pozdravia.
@Radiophonic na to nemusim byt psycholog, staci mat trochu rozumu..
A botasky nosim od malicka, kedysi som nosil lacne shity a potila sa mi v nich noha, teraz si kupujem drahsie a noha je v poriadku. Nemam pocit, ze by ma mali kedy pozdravit plesne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
ale tak, každý má svoj štýl, je mi jedno kto čo nosí pokiaľ sa mi nekafre do toho čo mám na sebe ja
a ja sama nosím väčšinou botasky takže...
V prvom rade nosim to co sa mi paci a to co je pohodlne. Snad si nedam na seba nieco co sa mi zle nosi a za co sa musim hanbit sam pred sebou?
Nosis kozenne topanky len koli tomu, ze nie su medzi mladymi take rozsirene (z tvojich reakcii to tak vyzera)? Ak by boli nosil by si koli tomu nieco ine? To je svojim sposobom tiez konformizmus
ale hlavne su pohodlne a dobre sa v nich chodi tak co
@18 - na dievčatách sa mi to nepáči, nevynikne krása nôh
Takto sa to nedá?
[/IMG]
Tak.. neviem, ale z mojho okolia su dost rozsirene a oblubene aj cinany. To za sportovu obuv nepovazujem. A nemyslim si, ze je to sexi, ale je to POHODLNE a prakticke - poznam aj neskutocne vela dievcat, co na tenisky ako obuv nedaju dopustit a presne tohto dovodu. A patrim k nim.
@23 jasne, moze byt!
ale moj priatel nenosi tak často tenisky, kedze chodi do prace a tak, tak nosi.. neviem ako to nazvať, topánky asi
tenisky su pohodlne
mne sa vcelku páčia na chalanovi aj elegantné topánky.
@28 - je možné, že máš problematické nohy alebo si nevieš vybrať správne číslo. Inak mi môžeš veriť, že tie topánky sú superpohodlné. Tenisky sú častokrát plastové, plast neprepúšťa vzduch, nohy sa potia a potom "vitaj, mikóza!"
@35 - ale aj ja som len také tenké tintitko
A vyberat si niekoho podla tenisiek je fakt ubohe.
@Matheusko ano ked si kupis botasky za 20-30 euro tak je to presne tak ako hovoris. Ja nosim len botasky a este sa mi ani raz nestalo, ze by sa mi v nich potila noha, alebo by som mal kozne problemy a neviem co.
A botasky nosim od malicka, kedysi som nosil lacne shity a potila sa mi v nich noha, teraz si kupujem drahsie a noha je v poriadku. Nemam pocit, ze by ma mali kedy pozdravit plesne