Mám dobré priateľa ku ktorému niečo cítim , ale je strašný sukničkár. Vždy keď sa ma opýta či ho chcem ,tak mu poviem áno . Behom týždňa sa bozkával so mnou ,písal mi že mu chýbam a že ma strašne chce a na konci týždňa sa zase bozkával s mojími TROMAspol
on mi presne pripomina moju byvalu znamost..a jedine mozne riesenia su ze:vyseres sa nanho alebo budes robit presne to co on..no mozno sa uvedomi a ak nie tak skus to prve jeb nanho
mila Bai-bri!bohuzial podobnych pripadov je viac a medzi ne sa nanestastie radim aj ja. mam podobny problem...s mojim spoluziakom.sme uplne naj kamosi,pred dvomi rokmi sme aj spolu chodili a teraz sa opat zblizujeme,len on nechce o chodeni nic pocut,teda aspon zatial a nazyva nas vztah PRECHODNE STADIUM...pritom by ale rad robil vsetko ako normalne pary a aj na mna ziarli.hovori mi aka som super,ako ma ma rad a ze som jeho opora...TAK PRECO SO MNOU DO PEKLA NECHCE CHODIT?!odpoved typu:nechce pokazit vase priatelstvo vylucujem, lebo myslim ze uz je hranica priatelstva prekrocena... LUBIM HO A ON JE ASI SLEPI ALEBO SA NA SLEPEHO LEN HRA A JA SA TRAPIM...(ale aj tak je super kamarat a jediny clovek ktory mi z toho chlapskeho pokolenia ROZUMIE...)
okamzite sa wyser na neho ako to howoria ostatny...ten nikdy nebude asik nijakej werny!!! len prosim ta uz mu nenalet. mala som s tym skusenost a powedala som si ze sa nedam od takeho debila ponizowat!!!
wies poznam to ako pride a zacne byt sladky..mno a ked zacnes mat nieco s nim taq si hlada uz inu a stale ti howori ako ta lubi...mno ale to robi len pre zabawku, taq prosim uz nenalet a wiem ake je to ked ete sa ti aj do oci wysmeje...taq uz nemaj nic s nim spolocne!!! ja by som s nim ani nebola kamaratka!!!
Maju pravdu, je to krute, no je to tak, mala by si sa nanho vykaslat, viem ze si teraz myslis, vam sa to povie, viem aj to, ze je to tazke, ale bavi ta trapit sa? Najdi si chlapca, ktory bude lubit len a len teba a potom uvidis o co vsetko si mohla prist...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Mne uz nepripada normalne ani to, ze sa ta tak casto pyta, ci ho chces. A ked este toto...asi nebude zdravy...
- ale som sa rozpisala, co???
wies poznam to ako pride a zacne byt sladky..mno a ked zacnes mat nieco s nim taq si hlada uz inu a stale ti howori ako ta lubi...mno ale to robi len pre zabawku, taq prosim uz nenalet a wiem ake je to ked ete sa ti aj do oci wysmeje...taq uz nemaj nic s nim spolocne!!! ja by som s nim ani nebola kamaratka!!!