len nechapem ani tie 14tky co si daju 18r a cudzie fotky
ale ked ma niekto ze 2roky a je tu dva roky... tak okej... ale ne ked tu ma niekto ze 12r a pritom ma 35r alebo opacne... ze si da 13r chlapec 25r... nechapem tych ludi...
@14 hanbia sa za svoj vek.Chcú sa urobiť buď starším alebo mladším.Len chyba je v tom že vek si síce napíšu iny ale rozum sa im do toho veku nedá,čiže jeho vek by sa dal zistiť podla vyjadrovania a pod.
ja neklamem a to staci nie? ale co ja viem co...mne je to aj tak jedno kolko kto ma rokov...ved su to pre mna ludia nie ze nepodstatny ale ... nema ma to co trapit
@pernik A ja ti vravím, že sa za svoj VEK nehanbím, len nemám rada, keď niekto verí netovým profilom a viac sa mi páči číslo 24 než 17 (a vždy lepšie byť „mladý muž“ než malá ku*va).
@pernik Ale vážne?! A prečo potom kamoš vravel, že „baby sú piče“ a všetci chalani vravia, že majú slúžiť doma a starať sa o decká a byť ticho a že každú baby treba občas biť, aspoň tak preventívne?!
@krutafunebracka Myslíš tích 20 maximálne 30 chalanov čo poznáš? Neviem s akou sektou sa stýkaš, ale potom väčšina, alebo všetci z tích tvojich chalanov sú zakomplexované sračky...
Na svete sú 3 miliardy mužov, ty poznáš tú malú horšiu časť a podľa nich si si utvorila názor
@50@krutafunebracka Ja by som s tebou miesto teda naozaj nemenila, ale nesúhlasím s tým, že mám menej možností len preto, že som "dievča", resp. žena. Zdá sa to len mne alebo si vážne voči mužom taká zakomplexovaná, až nevidíš, že aj muži dokážu byť milí, pozorní a ženy sú im rovnocenné...
@krutafunebracka@46 kamos????po tom,co povedal ho nazyvas kamosom???doslaka,spametaj sa...ja by som takemu jednu vlepila a jakziv s nim neprehovorila...
@krutafunebracka Tu nejde o môj penis, aj keď aj to poteší, tu ide o miliardu iných krasnych ženských vecí, ktoré ty nikdy nepochopíš a nebudeš si ich vážiť...
@58@krutafunebracka Ja sa nebojím, lebo mám po boku muža, čo ma nezmláti a keby ma chcel zmlátiť nejaký (výnimočný) idiot, chránil by ma. Tak ako iní muži chránia svoje partnerky.
@60@pernik Heh, po spánku. Také zlaté, až musím súhlasiť
@krutafunebracka Mala by si si vážiť, že si žena. Že dokážeš manipulovať s mužmi, tak ako to vedia len ženy, že dokážeš milovať celým srdcom so všetkými chybami aj v situáciách, kde je treba rozum, že môžeš priviesť na svet nový život, že si najdokonalejším stvorením tohto sveta tak ako všetky ženy (bez urážky páni ). Lenže ty si to nevážiš. Naozaj si to nezaslúžiš. Je mi to ľúto.
@pernik Transsexualizmus je "túžba žiť a byť akceptovaný ako príslušník opačného pohlavia, zvyčajne sprevádzaná pocitom nepohody z vlastného anatomického pohlavia alebo jeho neprimeranosti a želaním chirurgického alebo hormonálneho liečenia, ktoré by zladilo telo pacienta s preferovaným pohlavím." Má číslo F64.1 a patrí medzi PORUCHY SEXUÁLNEJ IDENTITY.
@xyz666 No tak to je dosť úbohé, manipulovať s niekým. „Milovať“ nedokážem a ani nechcem, už i tak mávam občas hnačku a nový život chcem z tohto sveta jedine tak ZNIESŤ, ubliakané otravné beštie. Chalani sú oveľa „dokonalejší“ (a SILNEJŠÍ).
@xyz666 mrdat na moju inteligenciu, precitaj si jeho prispevky, ma 15 rokov a plnu p*cu rečí iba, a to co hovori ani nechape, len hovori co niekde pocul, v 15 rokoch vie o zenach velke hovno, povedz ze to neni tak?
@pernik@xyz666 a vy sa podla mna marne snazite presvedcit ju, ze byt zenou je nieco vynimocne. ak to tak neciti, tak jej presvedcenie nezmenite a reci o tom, ako si daco nezasluzi, su uplne mimo.
Pardon, že zasahujem do debaty, ale musím uznať, že z reakcií @krutafunebracka sa neda vydedukovat nic ine, ako ze zmyslas, chovas sa a pravdepodobne aj vyzeras ako chlap... Musela sa niekde stat obrovska chyba, ze TY si sa narodila ako zena. Planujes zmenu pohlavia alebo nieco v tom zmysle? Lebo takto nam zenam naozaj robis hanbu. A neber to v zlom.
@krutafunebracka Si jedna z miliona, ktora to takto berie. Mala si asi stastie na exemplarne pipinovske druhy, ktore to, ze sa narodili ako zena zneuzivaju vo svoj vlastny sebecky prospech. Ale su tu aj take, ktore to beru inak. Nechciem vyznievat pateticky, ale fakt, ze si zenou by si nemala brat ako bremeno. Skus to brat z tej lepsej stranky... Sice uvedomujem si, ze to co tu pisem je uplne zbytoce, vzhladom na to, ze to pisem TEBE. Byt zenou je skvele. Sme jemne, vasnive, nehnabime sa za slzy, sme krehke, ale zaroven dokazeme byt aj silne a zdolavat prekazky, dokazeme aj nemozne a to ani nehovoriac o materinskych citoch. Spolocnost je postavena na rodine, ktorej vladne zena. Je mi ta luto, ak toto vsetko naozaj nevidis. Ale tu uz koncim, klise velmi nemusim
@98@paatoo verím tomu, že je optimista, verím tomu, že je dobre, že sú medzi nami optimistickí ľudia a verím tomu, že aj keby rovno o ženách nič nevedel, je lepšie ak ich bude všetky pokladať za bohyne než za p*če.
@flascha „jemne, vasnive, nehnabime sa za slzy, sme krehke“ a „materinské city“ - A o TOM tu, do kelu, celý čas hovorím, že práve to je ten humus a číre slabošstvo. Úplne na prd, len nevýhoda.
„Spolocnost je postavena na rodine, ktorej vladne zena.“ BOLA, keď ľudia maľovali jaskynné maľby. Dnes musí ženská jedine tak starať sa o domácnosť, decká, manžela, pracovať a chlap musí len pracovať, dostane za to ešte aj viac prachov a zapamätať si mená deciek.
@paatoo Mi povedz skadiaľ ty vieš, že o tom viem piču?
Skadiaľ ty môžeš vedieť koľko som mal dievčat a koľko vzťahov, o tom vieš hovno a poviem ti, že tých žien a vzťahov bolo veľa a ani zdaľeka to neboli 14-15 ročné pipky
Za to, že mám 15 a som mladý sa vôbec nehanbím, skôr naopak som na to pyšný, že v 15tich rokoch dokážem rozhodiť niekoho kto má 25
@pern ík poviem ti len tolk ze koli takymto trtkom jak si ty sa nemala zrusit povinna vojenska dochadzka, tam by si zistil aku velku p*cu vies ked mas 15
@krutafunebracka@110 hlavna vec ze porodnost klesa,uz sa nerodi tak vela deti,a kde zijes ked hovoris ze zena musi len uprtovat a varit a blbosti??to cosi este 30rokov spat?? teraz uz to je skor naopak zeny mnohokrat zarabaju viac...
@xyz666 Nepáči sa mi, keď sa mi niekto snaží natárať, že si mám vážiť PREKLIATIE, že musím byť baba a že baby sú: „jemne, vasnive, nehnabime sa za slzy, sme krehke“ a že: „dokážeš manipulovať s mužmi, tak ako to vedia len ženy, že dokážeš milovať celým srdcom so všetkými chybami aj v situáciách, kde je treba rozum, že môžeš priviesť na svet nový život, že si najdokonalejším stvorením tohto sveta tak ako všetky ženy“, proste totálna kravina, hnus, slabošstvo.
@122@krutafunebracka Ako "prekliatie" to berieš len ty. Nie som jediná, ktorá je ženou rada. Prečo nechceš aspoň skúsiť uvedomiť si, že to nie je vždy až také zlé? Vidíš len negatíva. Chcela som ti ukázať pozitíva, ale ty ich nechceš vidieť.
@krutafunebracka máš pravdu, chlapi sú silnejší, v pomere inteligentnejší (uznávam, ale to je dlhodobým vývojom, uprednostňovaním mužov), a koľkokrát sú to chorí kokoti, ktorí vedia žene iba rozkazovať a mlátiť ju. veď toto je demokracia, nie sme nijaká islamská krajina, že by ženy u nás nemali ľudské práva. je to s tebou márne, čo sa týka tvojho pohlavia a túžby po zmene, ale mohla by si si aspoň viac vážiť ženy. pozri sa do sveta, na to, ako krátko majú práva mnohé dokázali oveľa viac ako tí tvoji "kamaráti". btw. zbiť ťa na ulici môžu aj keď budeš chlap (napr. spomeň si na Daniela Tupého, nech mu je zem ľahká). tebe hovoria tvoji kamaráti hento, mne zas hovoria, že si ma vážia, lebo som žena. vidíš? aká rozdielnosť. ku mne sú muži zdvorilí a nie preto, že by ma chceli do postele, ale preto, že som práve slabšia a krehkejšia. nájdi si iných kamarátov.
@110@krutafunebracka A v tom je tvoj problem. Beries to ako nevyhodu. Len z jedneho uhla... Vsetky tieto vlastnosti dokaze zena prezentovat ako vyhody, ak to neberie ako TY. A ano, zena sa (vraj) ma bat, ked vyjde vecer na ulicu. Ale ZENA, myslim ta, ktora berie svoje vlastnosti ako kladne a dokaze ich spravne vyuzit, tá ma po svojom boku muza, ktory ju pred "nebezpecenstvom" ochrani. Lenze ty sa zubami nechtami branis faktu, ze by si od niekoho potrebovala pomoc. Aj muzi (ano, aj ti, na kt. sa snazis podobat) nie su zo zeleza a ak to potrebuju, dokazu poziadat o pomoc, lenze ty to budes mat v buducnosti neskutocne tazke, ak si neuvedomis niektore veci. FAKT velmi tazke. VELMI.
a k téme - nech si robí kto chce, čo chce, kto sa hanbí za svoj vek je debil, lebo vek je iba číslo, aj tak to nikoho až tak netrápi, ide skôr o to, aby som mohla tomu druhému dôverovať. a ja neklamem.
@shoshana Ale to je jedno, či mlátia alebo nie, ale majú tú možnosť, ženská nemá. A keď ju niekto zbije, tak ani nemá možnosť brániť sa, to ma štve.
Ja viem, že môžu, ale chalani to na ulici schytajú menej (okrem nejakých feťákov a podobne, všakže).
@flascha Načo?! Na „manipulovanie s chlapmi“?! Ja s chalanmi viem lepšie vyjsť bez nejakého manipulovania. To je vždy lepšie.
Áno a navyše - ženské sú falošné. Ony to majú už tak nejak zakódované.
Ja sa chcem ubrániť SAMA, načo mi to je, keby aj banda sbskárov behala okolo mňa?! Ja chcem ísť SAMA a mať pokoj a môcť sa brániť a nie, aby som musela stále so sebou vliecť nejakú otravu, čo ma akože „ubráni“ (navyše za to, ak mu potom vyfajčím vtáka).
@xyz666 Hej, chcela som. Ale neviem, či je tu niekde ešte niečo okrem jedného a tam chodia dve oné... To tu teraz nebudem rozoberať. A ani by to nebolo asi bezpečné, na nete.
@143@krutafunebracka Ale teraz vážne. Na kurz sebaobrany chodia nejaké 2 baby, ktoré asi nemusíš, ako to dobre chápem. Skús to nabudúce. Tento kurz skončí, začne nový. Využi príležitosť a zmeň to, čo sa ti na sebe nepaáči - že sa nemôžeš brániť.
@krutafunebracka čudovala by si sa. všade sa vraví o tom, že každá piata žena je bitá, ale častokrát počúvam o tom, ako je chlap doma pod papučou. dokonca mám jeden dosť blízky prípad - ženská, čo celý deň nič nerobí, nevie poriadne oprať, čo navarí je grc a chlap je na nej závislý lebo že "kto sa o neho postará" a pritom je to totálna piča, ktorá mu ešte vraví, aby zanechal prosperujúcu firmu, lebo žiarli na jeho kolegyňu (moju mamu). a ak sa pozrieš aj do môjho profilu, ako najobľúbenejšiu historickú osobnosť mám moju mamu, ktorá dokázala v živote viac ako veľa iných ľudí, viac ako chlapi. a za ďalší príklad emancipovanej ženy môžem uviesť aj moju tetu, ktorá nemá deti, ale za to má obrovskú firmu, pozemky, byty a domy radšej nerátam, proste nevie čo s peniazmi a chlapi jej totálne ležia pri nohách.
navyše, muži sú možno silnejší fyzicky, ale ženy psychicky a to je dokázané. ženská psychicky zvládne oveľa viacej ako chlap. tak si dobre rozmysli, čím chceš byť
@tikalok Keby som stretla bandu vyholených hláv, tak na tých by som to určite neskúšala.
A navyše, vraj keď nejakú ženskú prepadne nejaký úchyl a ona sa bude snažiť brániť, tak je väčšia šanca, že ju nakoniec nechá.
@shoshana Lenže chlap môže byť pod papučou nanajvýš tak doma a ženskú môžu len tak zdrať hocikde a hocikto. A navyše chlap, ktorý je pod papučou je slaboch psychicky. Fujto...
A minule mi tu tárali, keď som ja zas tvrdila, že chlapi sú silnejší aj psychicky. No hej, s tým nesúhlasím (nerátam teraz sliepky* a tých podpapučníkov), ale to, že ja budem preoperovaný, tak budem v oboch mať výhodu, no nie?
* Lenže takých je mnoho a zvlášť na to sedí popis „jemne, vasnive, nehnabime sa za slzy, sme krehke“. Takže už vážne neviem, kto je slabší psychicky.
SKôR PREčO TU MÁTE šECI TIE TRáPNE NáZVY žE ODKIAľ STE... Z RUžOVEJ ZáHRADY čI Z VESMÍRU číSLO Päť čI EšTE NEVIEM čO žE ZA JABLOňOU A TRAPOšINY FAKT. šAK NORMAL MESTO ZVEREJNIM NE? ACH CI JEHO
@krutafunebracka neviem, prečo si stále myslíš, že ťa chce dajaký chlap biť. to tí tvoji kamaráti. zbav sa ich, ale vážne. a už ťa nejaký chlap udrel? vieš, keď vieš v akej spoločnosti sa pohybovať, je to okay. a na ulici. tak vieš, niektorí ľudia sú jednoducho sprostí a mlátia aj baby. ale to je len výchova. dvakrát som dostala facku od dajakého chlapa a každý za to zaplatil
ale ženy sú naozaj silnejšie psychicky, to že sme jemné, krehké a nehanbíme sa za slzy neznamená, že nevydržíme väčší nátlak ako chlapi. len porovnaj - chlap: ráno ide do práce, poobede príde, zje obed, čo mu žena navarí, večer ešte urobí niečo do práce, pomiluje ženu a ide spať. žena: ráno vychystá deti do školy (ktoré sú samozrejme otravné), potom ide sama do roboty, kde ju aspoň jeden debil diskriminuje, že je žena, na ulici sa vždy nájde nejaký debil, čo ju diskriminuje, píska po nej a podobne, ide do obchodu, vezme deti zo školy, navarí obed, manžela musí pekne uvítať, deťom pomôcť s úlohami, sama niečo ešte urobiť do práce, upratať brajgel po chlapovi a deťoch, večer, unavená ako pes mu ešte dať a spať. a teraz mi povedz, kto má väčší nátlak? žena. navyše, chlap sa celý čas žene sťažuje, čo sa rieši v práci a ženská je ticho. nevie čo skôr. kto teda viac zvláda?? alebo často to porovnávajú aj čo sa tehotenstva týka, chlap by to psychicky NEZVLÁDOL, to je dokázané.
máš pravdu, že dosiahneš oboje, viacmenej. napríklad mám kamarátku, ktorá je psychicky tiež riadne silná (prežila dosť) a keby si vedela, koľko má sily - svojho 80 kilového frajera hocikedy zo srandy vláči na rukách. a to to nie je nejaká 120 kilová sviňa, úplne normálna baba, len má sily. raz keď do nej skočili dvaja ožrani ich chytila pod krky a oboch hodila o zem. a čo. dnes už prestáva naozaj záležať na pohlaví
@krutafunebracka vidíš, číže tvoj argument že "ženu treba biť" všeobecne padá. za druhé, základná škola je jedna veľká pi..., ide o to, či ťa mlátia teraz. za ďalšie, hento platí iba na ľudí, ktorí ťa poznajú, tí, čo ťa nepoznajú budú k tebe určite krutí. tiež, keď si baba, možno sa nájde debil, čo ťa napadne, lenže keď si chlap, musíš sa biť pravidelne, ver mi. to si iba myslíš, že feťákov bijú - feťákov zbijú, ale ja sama dobre viem, koľkokrát sa moji kamaráti bili a ver tomu, že to bolo veľmi veľa krát... bratranca mi bijú takmer pravidelne a to to je normálny chalan, vysoký, statný, a častokrát si do neho skočí menší a mladší od neho. celé mesto sa mu smeje, že je "chalan, čo si zarába na rozbitých okuliaroch". myslíš si, že je to teda lepšie??
@krutafunebracka brániť sa môžeš, v tom ti nikto nebráni... a ak ťa to tak štve, tak sa nebi. navyše, tí tvoji spolužiaci sú kompletne prijebaní. tým by som dala po facke a viac sa s nimi nebavila...
@krutafunebracka no tak musíš nájsť spôsob ako sa nebiť vôbec. ja viem aké to je, to čo popisuješ, mala som to doma zas ja pravidelne, brata mám trochu šibnutého, ale nejdem to rozflakovať. a vravím, nie že celkom pravidelne ale častejšie ako dievča jednoznačne a poznám dosť takých prípadov, keď prišiel dajaký manik, čo sa chcel veľmi biť a jebal do každého, pár mojich kamarátov takto dostalo už...
ktovie..mozno sa hanbia alebo boja..mozno preto, ze v skutocnom zivote ich neberu vazne kvoli veku, ale urcite sa najdu aj taki, ktori to maju len tak z haluze
Keby som si teraz mala vybrat ci napisem ze mam patnast alebo ze ci napisem ze mam dva tak si vyberiem dva. Pretoze ked clovek uda svoj vek, ludia si ho automatikcy niekam zaradia. A nakolko ja som este mrnava, tak velmi casto pocitim, ake to je ked vas spajaju s kdekym.
@kyuzo na blogy moc nie som pretoze vzdy by som napisala nieco pridlhe na to, aby to bol stav ale prikratke na to, aby to mohol byt nejaky celkom slusny blog
@nrcka Ale no za skusku nic nedas , aj ked nerad by som ta do niecoho nutil v takejto pokrocilej nocnej dobe , len ta tema a tvoj nazor na nu mi pripada vcelku zaujimavy a chcel by som sa dozvediet viac
podla mna to je proti osobným udajom... proste ludia neveria tomu že ich osobné údaje ako su dátum narodenia budu fakt ochránené podla toho zákona... ze raz ich mozno zneužijú ... asi preto
No zaujimava tema fakt ako aj ja mam v profile napisane 5 ci kolko ani nevem ale to len tak proste... Sa mi to tak paci.. ale ja nevem pred takymi styrmi rokmi alebo tak dak ked som tu este ani nechodila ked som napysala ze v skutocnosti mam dako 11/12 propste tak som bola decko nik si nechcel so mnou pisat potom som sa na to vy***** ale tak proste som dakedy napisala ze mam 14 abo podobne no uz je to za mnou ale ako fakt je sviniarstvo ked kvoli veku clovek dakoho uplne odfajci
keď som mala štrnásť, radšej som si pár rokov prihodila, lebo nikto sa nebude baviť so sopliačkou, ale teraz mám skutočný vek a nemôžem uveriť, že už mám toľko
Ja hej...ae naco im je to dobre?? Sa hanbia....aj tak sa to skor ci neskor zisti...vesh..uz je to tak...pokial nemas urcity vek si pre ostatnych nicim...
Bud si myslia, ze su velmi stary, alebo naopak, deti. ja mam napr. svoj vek, ale dokaze ma nastvat, ze tam mam napisane 13. rocna, ked mam o tyzden 14.....ja len tak
...lebo is myssla ze ked napísu 18 a vskutocnosti maju 10 tak ze im budu pisat 18 rocny....ale tak jasne ze to kazdy zistí...vsak ked niekto napise boĎaj bi ta zabyl tak toto fakt nenapise ani najsprostejsi clovek nad 13 rokov...a vsak kuknem napr. na pokeic komenty....ke djej tam niekto napise ze velmi dobra spoluziacka a ma 10 tak ma napadne....alebo priatelia v akom veku su...to sa da lahko zistit...len niektory si to neuvedomuju...
Niektory maju nieco ako komplexy...ze maju 11 rokov nikto si ich nevsima tak spravia nick na pokeci, chatiku alebo aj tu na birdz a tam si daju cudziu fotku zvysia si vek na 17-18 rokov... xD z toho sa mozem smiat.. wed ked sa pozriete nato ako sa vyjadruju tak vam urcite dojde ze nemaju tolko...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
203 komentov
ale ked ma niekto ze 2roky a je tu dva roky... tak okej... ale ne ked tu ma niekto ze 12r a pritom ma 35r alebo opacne... ze si da 13r chlapec 25r... nechapem tych ludi...
lebo niektorý sú ztaký milý že ke´d zbadajú vek komunikácia končí...a načo ma bude obmezdovať vek? Maximálne IQ...xD
a navyše...ak niekto chce kludne poviem svoj vek mám 15 a?
mám rada ked tam mam napísané "dievčatko"
ja občas na pokeci klamem že mám 17
@27 musi to byť strašne deprimijuce xD
1 a 7 je na numerickej klávesnici skoro hneď pod sebou, čiže je to ťukať ľahšie ako 2 a 4, ktoré sú nad sebou a vedľa seba...
@tikalok Niečo take
To je urážka dievčat podľa mňa...
Podľa mňa to vieš aj sama
Ale máš menej možností v živote než chlapi a menej sily. Proste je to celé na hovno.
Na svete sú 3 miliardy mužov, ty poznáš tú malú horšiu časť a podľa nich si si utvorila názor
neber to ze picujem tebe, picujem na nich
A ja s nimi celkom súhlasím. Však baby sú naozaj sprosté a nanič, česť výnimkám (a transkám).
Možno keď chcú nejakú kurvičku, tak na chvíľku hej.
Podľa mňa sú ženy na svete hneď po spánku to najlepšie a najkrajšie.
@60 @pernik Heh, po spánku. Také zlaté, až musím súhlasiť
@71 Netrepem.
@krutafunebracka Čiže skrátené komplex...
@krutafunebracka a ty bud trochu objektivna a nerozpravaj bludy
@tikalok a ty tiez sklapni
@xyz666 Áno, manipulovať s niekým. Potom sa ani nečudujem, keď niekto povie, že baby sú pi*e.
@82 @tikalok áno, je to zbytočné. No trvám na tom, že je smutné, ak si niekto neváži, čo má. (btw. dal si "sklapni" sám sebe?
Podľa toho čo tu trepeš sa mi zdá, že viem v 15tich toho o ženách oveľa viac ako ty, čo je dosť smutné
A viete čo? Potom si nechám narásť briadku.
@pernik a @paatoo A vy sa tu nehádajte, prosím.
Ale nepáči sa mi ako rozprávaš o všetkých ženách, keďže si zaslepená svojimi psychickými problémami a o ženskosti nevieš nič...
@pern ík odhalil si ma, 25 rokov zijem v pivnici, a zeny poznam len z obrazkov
@krutafunebracka tvojej prosbe bude vyhovené
Jednoduché, proste nechcú zverejniť svoj vek a nechcú ani uvádzať falošný vek, o ktorom by si ostatní mysleli, že je pravý ...
Najskôr nechcú byť terčom predsudkov voči ich skutočnému, ani vymyslenému veku, tak tam proste uvedú úplný nezmysel ...
vyrasili mu prva chlpy a zmudrel z toho moc proste...
kedze predpokladam ze by si ich nenavidela aj ako chalan..
„Spolocnost je postavena na rodine, ktorej vladne zena.“ BOLA, keď ľudia maľovali jaskynné maľby. Dnes musí ženská jedine tak starať sa o domácnosť, decká, manžela, pracovať a chlap musí len pracovať, dostane za to ešte aj viac prachov a zapamätať si mená deciek.
vyjedroval som sa na neho o tom ze tu mudruje o niecom o com p*cu vie
Ja neviem, ale mám taký pocit, že sa nedokážeš zmieriť s tým, že aj keď má niekto 15, môže toho vedieť rovnako (možno viac) ako ty
@stmortiis Vždy lepšie.
@xyz666
Skadiaľ ty môžeš vedieť koľko som mal dievčat a koľko vzťahov, o tom vieš hovno a poviem ti, že tých žien a vzťahov bolo veľa a ani zdaľeka to neboli 14-15 ročné pipky
Za to, že mám 15 a som mladý sa vôbec nehanbím, skôr naopak som na to pyšný, že v 15tich rokoch dokážem rozhodiť niekoho kto má 25
Podľa mňa to čím trpíš ty je choroba a jediná liečba je plastická chirurgia a hormony...
Slabošstvo je to pre všetkých, len sú ním zaslepení a i tak to raz schytajú (tak im treba, slabochom).
Ja viem, že môžu, ale chalani to na ulici schytajú menej (okrem nejakých feťákov a podobne, všakže).
@flascha Načo?! Na „manipulovanie s chlapmi“?! Ja s chalanmi viem lepšie vyjsť bez nejakého manipulovania. To je vždy lepšie.
Áno a navyše - ženské sú falošné. Ony to majú už tak nejak zakódované.
Ja sa chcem ubrániť SAMA, načo mi to je, keby aj banda sbskárov behala okolo mňa?! Ja chcem ísť SAMA a mať pokoj a môcť sa brániť a nie, aby som musela stále so sebou vliecť nejakú otravu, čo ma akože „ubráni“ (navyše za to, ak mu potom vyfajčím vtáka).
@xyz666
Teraz ste napísali len ďalší dôkaz, že je to ešte viac na hovno, než som tvrdila na začiatku.
@xyz666 Hej, chcela som. Ale neviem, či je tu niekde ešte niečo okrem jedného a tam chodia dve oné... To tu teraz nebudem rozoberať. A ani by to nebolo asi bezpečné, na nete.
Uff, to sme zasa na opačnej strane netriezvosti a hlúposti, ako na húpačke ...
No tak to neviem, spýtaj sa ich + nejakých takých tých rôznych, ehm...
navyše, muži sú možno silnejší fyzicky, ale ženy psychicky a to je dokázané. ženská psychicky zvládne oveľa viacej ako chlap. tak si dobre rozmysli, čím chceš byť
Ale však uvidím... A zistím, kam to chodí/chodia, keďže sú to moje „kamarátky“.
A navyše, vraj keď nejakú ženskú prepadne nejaký úchyl a ona sa bude snažiť brániť, tak je väčšia šanca, že ju nakoniec nechá.
@shoshana Lenže chlap môže byť pod papučou nanajvýš tak doma a ženskú môžu len tak zdrať hocikde a hocikto. A navyše chlap, ktorý je pod papučou je slaboch psychicky. Fujto...
A minule mi tu tárali, keď som ja zas tvrdila, že chlapi sú silnejší aj psychicky. No hej, s tým nesúhlasím (nerátam teraz sliepky* a tých podpapučníkov), ale to, že ja budem preoperovaný, tak budem v oboch mať výhodu, no nie?
* Lenže takých je mnoho a zvlášť na to sedí popis „jemne, vasnive, nehnabime sa za slzy, sme krehke“. Takže už vážne neviem, kto je slabší psychicky.
ale ženy sú naozaj silnejšie psychicky, to že sme jemné, krehké a nehanbíme sa za slzy neznamená, že nevydržíme väčší nátlak ako chlapi. len porovnaj - chlap: ráno ide do práce, poobede príde, zje obed, čo mu žena navarí, večer ešte urobí niečo do práce, pomiluje ženu a ide spať. žena: ráno vychystá deti do školy (ktoré sú samozrejme otravné), potom ide sama do roboty, kde ju aspoň jeden debil diskriminuje, že je žena, na ulici sa vždy nájde nejaký debil, čo ju diskriminuje, píska po nej a podobne, ide do obchodu, vezme deti zo školy, navarí obed, manžela musí pekne uvítať, deťom pomôcť s úlohami, sama niečo ešte urobiť do práce, upratať brajgel po chlapovi a deťoch, večer, unavená ako pes mu ešte dať a spať. a teraz mi povedz, kto má väčší nátlak? žena. navyše, chlap sa celý čas žene sťažuje, čo sa rieši v práci a ženská je ticho. nevie čo skôr. kto teda viac zvláda?? alebo často to porovnávajú aj čo sa tehotenstva týka, chlap by to psychicky NEZVLÁDOL, to je dokázané.
máš pravdu, že dosiahneš oboje, viacmenej. napríklad mám kamarátku, ktorá je psychicky tiež riadne silná (prežila dosť) a keby si vedela, koľko má sily - svojho 80 kilového frajera hocikedy zo srandy vláči na rukách. a to to nie je nejaká 120 kilová sviňa, úplne normálna baba, len má sily. raz keď do nej skočili dvaja ožrani ich chytila pod krky a oboch hodila o zem. a čo. dnes už prestáva naozaj záležať na pohlaví
Však ja som nevravela, že sú to moji kamaráti.
No však práve vravím, že chlapi to majú ľahšie!!!
a tak okay, kopanec do brucha ale nevrav mi, že ťa niekto mláti pravidelne.
a niekde si to uviedla, že sú to tvoji kamaráti...
Už nejak nie. Teda nehrozí to tak, ako na základke.
Ani nie, aspoň budem rovno vedieť, keď je niekto sviňa a zas to nie je tak poznať. Skôr keď sa chlap dá preoperovať, tak to je niečo hrozné.
Že pravidelne, no to určite
Bitie sa nie je až taká katastrofa (ak neskončím rozporcovaná/-ý), mne vadí, keď sa nevládzem brániť. Však to aj ja niekedy vyskočím prvá.
No takto ...
(@163 )
"Chlap sa musí biť pravidelne" ...
A to teda fakt nie
Keby som im dala facku, tak by ma rovno mohli aj odviezť do nemocnice.
A inač naozaj neviem o takých prípadoch, kde by sa chalan musel biť pravidelne, len tak prenič-zanič.
a nechapem, ze naco by bol inym ludom moj vek
Za svoj vek sa absolútne nehanbím- mám 15 a je mi to jedno či ma podľa neho posudzujú alebo nie.
Viac menej mám číslo 6 uvedené z čistej recesie, a tiež sa mi tam páči ten názov dievčatko, v súvislosti s mojím avatarom.