Sú aj ženy ktoré sa dobrovoľne cuckoldom stanú ale je to najmä zo strany mužov ktorý sa chcú stať cuckoldmi ....čo dodáva palivo tomuto typu vzťahu ? Zaujíma ma to pretože už som sa s tým stretol veľa krát.....
@nuumik@Blackfog súhlasím
nenapísal som to v slovenčine bolo to zámerné nazvať anglicky lebo tak aj vystupujú dané osoby tak na internete a nazývajú to tak.....viem je to asi blbé ale zaujímajú ma také veci lebo tuna v okolí sú dva také páry ktoré sa dokonca tým ani netaja
@blackfog no tak to by som nepredýchal ...ak tak súložiť, tak iba so svojou partnerkou ...to by bola zrada, keby som jej ja nestačil už ...no a asi by mi to zlomilo srdce a aj si poplakal ...ale tak snáď taká ženská nie je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
nenapísal som to v slovenčine bolo to zámerné nazvať anglicky lebo tak aj vystupujú dané osoby tak na internete a nazývajú to tak.....viem je to asi blbé ale zaujímajú ma také veci lebo tuna v okolí sú dva také páry ktoré sa dokonca tým ani netaja