Vcera som sa rozpraval zhodou okolnosti na tuto temu s jednym clovekom,ktory mi hovoril o tom, ako ho kazdy neznasa a ohovara.... moj nazor je vyjadreny v nasledujucom dialogu:
(A ja B on)
A: Pokusil si sa tym ludom niekedy umyselne ublizit ?
B: Nie, nikdy ja len chcem, aby mi dali pokoj !
A: Ale oni tebe ano... a preto si lepsi , ako oni.
lebo som drzá a v niektorých veciach tú skupinu ľudí prevyšujem a zdajú sa im moje názory príliš vzdialené od ich úžasného sveta, tak sa so mnou nebavia a kašlú na mňa.
lebo som arogantný veľkohubý cynik. a nikomu nepomáham a nikoho nemám rada a som strašne namyslená a nikdy nepripustím druhých k slovu a neuznám ich vlastný názor.
poznám skupinku ľudí, ktorá ma nemá rada len preto, že s nimi nechodím nakupovať, nenosím oblečenie aké sa im páči, nefarbím si vlasy a nelakujem si nechty krikľavými lakmi, poznám jednu kamošku ktorá ma nemá rada len preto, že jej nevyhoviem.. a niektorý ma nemajú radi preto, že si o mne spravili prostredníctvom iných alebo internetu názor a pritom ma vobec nepoznajú aj taký sa nájdu.
mňa má každý rád ale nie Jasné, že niekto ma nemal rád (alebo ešte stále nemá) bolo to niako 3-4 trieda Viem aj prečo ma nemal rád. Lebo som sa odlišovala od jeho predstáv "normálneho človeka" a okruhom sa ma vyhýbal. A robil to naschvál dosť okato. Najskôr som si to brala k srdcu, ale potom som si povedala, že je to proste debil a že to on nevie pochopiť a už som sa tým netrápila
Dobre a teraz späť do reality. Ja si myslím, že kvôli tomu, že im často krát poviem do očí svoj názor a to ako vidím danú vec ja. A "nedávam si servítku pred ústa", tak si myslím, že to im vadí. A tí čo ma nepoznajú tvrdia, že som namyslená.
mam v pici ci ma niekto ma rad alebo nie..nikomu sa do riti nepcham a nemam rad ked sa mi niekto podlizuje...dost si vyberam s kym sa bavim...takze take pripady ze "ma nemaju radi" su fakt ojedinele...
väčšinou s ľuďmi vychádzam.. a tí ktorí ma nemajú radi tak robia preto, lebo nedokážu "vstrebať" moju bláznivú povahu, moje iné názory, môj štýl, to, že mi je jedno čo si kto myslí, ja každému všetko vykričím do očí.. ale neviem, nejak mi na tom nezáleží
Zalezi na tom v akej spolocnosti sa nachadzam. Avsak najviac ma nemaju radi v skole. Myslim ze je to preto, ze mam vyssiu inteligenciu ako oni a nevedia zniest ze mam IUP a mamu na skole a mozno aj preto ze mam uplne diametralne odlisne zaluby a uplne iny ciel ako oni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
(A ja B on)
A: Pokusil si sa tym ludom niekedy umyselne ublizit ?
B: Nie, nikdy ja len chcem, aby mi dali pokoj !
A: Ale oni tebe ano... a preto si lepsi , ako oni.
Viac k tomu nemam co dodat.
tak.
A: neverím tomu, že teba nemá niekto rád.
B: ju??? preboha, však ju nemá rád takmer nikto, lebo je strašne úprimná.
C: ehehe.
A mám pár kamarátov, na ktorých názoroch mi záleží(to tiež neznamená,že sa nimi riadim). Ostatných mám v paži a je mi putna či ma majú radi alebo nie
pretože ja si riešim svoje komplexy.
pretože nepotrebujem nedzi nich patriť.
Dobre a teraz späť do reality. Ja si myslím, že kvôli tomu, že im často krát poviem do očí svoj názor a to ako vidím danú vec ja. A "nedávam si servítku pred ústa", tak si myslím, že to im vadí. A tí čo ma nepoznajú tvrdia, že som namyslená.
..kvak..
inak asi preto lebo som zavisly na Star Wars DD