pretoze 98% tych hviezd sa stalo hviezdami vdaka tejto skazenej a hlupej spolocnosti.. = su to labilne osoby ktore sa daju lahko manipulovat.. ukazes mu, berie to na kila.
Asi preto lebo su v strese, všade sami paparazzi ktorí chcú vedieť všetko no a chcu odísť z reality, aspoň trochu vypnúť, a mať všetko v piči, žiadne problémy a stres.
Ono to asi nie je nuda typu "ach zas som sám doma a nemám čo robiť", ale ja si celkom viem predstaviť napríklad nudu z robenia vkuse toho istého, čo človeka nemusí napĺňať. Čo často nemusí byť také jednoduché zmeniť.
@tunidlo neviem ja mam pocit, ze keby mam tolko penazi tak pri mojej fantazii by som dlho nestagnoval v pocite, ze hmm nebavi ma to, robim stale to iste.
ako keby si nemohol ist robit cokolvek ine, ked su love
v poriadku tak ale hviezdy nemusia nonstop robit, oni si zarabaju dost vopred, takze myslim, ze to je praveze dost lahke zmenit
Niektorí napr. speváci potrebujú urobiť turné.. niekolko týždňov.. jeden koncert za druhým.. skús si to sám a uvidíš že to neni hračky zostať cool a nice a aktraktívny pre svojich fanúšikov, poskakovať na podiu a zabávať svojich fanúšikov.. niekolko hodín.. a potom na druhom koncerte znovu a znovu.. tak berú koks, meth a pod. aby mali dosť energie, aby mohli byť crazy a dať fanúšikom čo od nich očakávajú
iný zase nevedia čo ďalej so svojim životom, keď dosiahli všetko čo chcú, nevedia ako byť štastný znovu.. tak skúšajú drogy
niektorí nevedia čo viac od života chcú, majú depresie, nevedia ďalej ako naložiť so svojim životom, je na nich vela tlaku, atď.
niektorí to možno chcú len skúsaiť, tak ako mnoho ďalších ludí, čo ani nie sú hviezdy ani známy, len proste chcú to skúsiť, myslia si že im to pomôže, že svet bude zrazu krajší
ale oni možno ani nechcú... začína to liekmi na upokojenie, ale tie berú tak často, až si na to organizmus zvykne a musia brať niečo silnejšie čo ich ukľudní... tak sa dostanú od liekov k drogám... toť môj názor...
Síce ťa nepoznám, ale mám pocit, že by ti dosť skoro začali chýbať také jednoduché veci, ako nezamýšľať sa nad tým, čo zajtra nesmieš povedať, aby ti neklesli príjmy a hovoriť, čo chceš bez toho, aby sa to možno prekrútilo a riešili by ťa po celom verejnom priestore ako stelesnenie satana alebo čo.
Aspoň zatiaľ som z teba nemal dojem, že by si sa bez problémov vzdal nejakého svojho pokoja a tak ...
Možno to vnímam príliš podľa seba, ale nevidel si málo filmov, kde nejaký chlapec zbohatol?
A mám pocit, že mnoho naozaj talentovaných ľudí má možno už vrodené sklony k závislostiam alebo depresiám - drogy a následné predávkovania či samovraždy sú už len dôsledkom týchto problémov spolu s nezvládaním veľkej slávy
To, že na to majú, asi nebude hlavným dôvodom, nakoľko ľudia drogujú aj keď na to vôbec nemajú
@tunidlo neviem ako si na tom s krestanstvom resp vierou, ale skusim si tipnut, tak ti odporucim si pozriet filmik
Second Glance
ja som sa skoro posral od smiechu, ide o moviecko kratke, tiez pre teba v amerike, aby verili v boha atd. no hilarious proste. uz len za soundtrack som tomu filmu dal 8/10
Chceš? Dám ti, mám ho plno a ja momentálne nemôžem brať drogy. :/
Pretože občas je ťažké byť hviezdov, zvládať ten stres, námahu a drogy im proste nejako odbúravajú ten stres. Inak to môže byť aj preto, že sú idioti, chcú byť zaujímaví alebo nevedia čo so sebou.
Mňa by skôr zaujímalo, prečo tá polícia nič nerobí, keď sa v novinách ukáže, že ten a ten droguje a polícia nič.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
neviem kto s tolkymi peniazmi sa moze nudit vobec proste..
Nemáte niekto kokaín?
Ozaj?
Ono to asi nie je nuda typu "ach zas som sám doma a nemám čo robiť", ale ja si celkom viem predstaviť napríklad nudu z robenia vkuse toho istého, čo človeka nemusí napĺňať. Čo často nemusí byť také jednoduché zmeniť.
ako keby si nemohol ist robit cokolvek ine, ked su love
v poriadku tak ale hviezdy nemusia nonstop robit, oni si zarabaju dost vopred, takze myslim, ze to je praveze dost lahke zmenit
iný zase nevedia čo ďalej so svojim životom, keď dosiahli všetko čo chcú, nevedia ako byť štastný znovu.. tak skúšajú drogy
niektorí nevedia čo viac od života chcú, majú depresie, nevedia ďalej ako naložiť so svojim životom, je na nich vela tlaku, atď.
niektorí to možno chcú len skúsaiť, tak ako mnoho ďalších ludí, čo ani nie sú hviezdy ani známy, len proste chcú to skúsiť, myslia si že im to pomôže, že svet bude zrazu krajší
môj názor
Síce ťa nepoznám, ale mám pocit, že by ti dosť skoro začali chýbať také jednoduché veci, ako nezamýšľať sa nad tým, čo zajtra nesmieš povedať, aby ti neklesli príjmy a hovoriť, čo chceš bez toho, aby sa to možno prekrútilo a riešili by ťa po celom verejnom priestore ako stelesnenie satana alebo čo.
Aspoň zatiaľ som z teba nemal dojem, že by si sa bez problémov vzdal nejakého svojho pokoja a tak ...
Možno to vnímam príliš podľa seba, ale nevidel si málo filmov, kde nejaký chlapec zbohatol?
nie, ja chapem co chces povedat, na jednej strane je obrovska volnost a na druhej strane je vlastne paralelne strasna obmedzenost v niektorych veciach
ja som povedal, ze keby mam peniaze tak rad drogujem, nie, ze by som sa niecoho chcel vzdavat
skus podat nejake priklady, asi fakt e
No ja som chcel reagovať len na to s tou nudou, lebo ja tam potenciál nudy celkom vidím, aj keď nie takej typickej každodennej.
A byť nejaká 15 ročná ameriká popstar, tak som si istý, že mi z toho drbne
» www.csfd.cz/film/29841-mili...
Takéto skvosty kinematografie som myslel
A na nič iné som si nespomenul, tak možno ani ja som ich moc nevidel
A mám pocit, že mnoho naozaj talentovaných ľudí má možno už vrodené sklony k závislostiam alebo depresiám - drogy a následné predávkovania či samovraždy sú už len dôsledkom týchto problémov spolu s nezvládaním veľkej slávy
To, že na to majú, asi nebude hlavným dôvodom, nakoľko ľudia drogujú aj keď na to vôbec nemajú
Ale hej, ale tak to asi platí o skoro všetkých veciach určených pre deti
Second Glance
ja som sa skoro posral od smiechu, ide o moviecko kratke, tiez pre teba v amerike, aby verili v boha atd. no hilarious proste. uz len za soundtrack som tomu filmu dal 8/10
Chceš? Dám ti, mám ho plno a ja momentálne nemôžem brať drogy. :/
Pretože občas je ťažké byť hviezdov, zvládať ten stres, námahu a drogy im proste nejako odbúravajú ten stres. Inak to môže byť aj preto, že sú idioti, chcú byť zaujímaví alebo nevedia čo so sebou.
Mňa by skôr zaujímalo, prečo tá polícia nič nerobí, keď sa v novinách ukáže, že ten a ten droguje a polícia nič.
Tipol si si dobre
Idem to stiahnuť.