prečo vlastne mladí ľudia piju??aby boli zaujimavy a aby sa rovnali starsim???asi nie....preto lebo sa hraju na ,,velkych,, aj ked nimi nesu a doslova sa s alkohol frajeruju
Nepijem a ani ma to nezaujíma lebo nechcem skončiť ako troska Prečo bol vynájdený?? Pretože on sa vynašiel sám - praveký ľudia jedli aj zhnité ovocie ktoré už obsahovalo alkohol - a zistili že im to robí dobre tak to začali praktizovať..
po tazkom tyzdni ked idem s kamaratmi do baru trocha popijeme a ideme na disku... ide o to ze clovek vtedy straca zabrany lahsie sa bavi a preto to mladi ludia mozno uznavaju.. neviem.. ja alkohol neberiem ako nieco cim dokazujem niekomu nieco ale ako prostriedok na zresetovanie hlavy sem tam. netvrdim ze je to najlepsi a najzdravsi sposob ale sem tam preco nie?
sviecky,vonava kupel a meditacia mi neprijde ako uplny reset hlavy alkohol ma svoje vyhody aj nevyhody. clovek by ho nemal uzivat vo velkych mnzostvach a casto ale myslim si ze neikedy neuskodi. a je aj vedecky dokazane ze poharik cerveneho vinka denne napomaha tvorbe cervenych krviniek
Akože, zlatinko, ak si si nevšimla, toto nie je pokec. Tu jsa priemerná veľkosť inteligenčného kvocientu pohybuje v trošku vyšších hodnotách... Inak neviem, čo sa tu rozkrikuješ, toto je fórum o pití, možno si si nevšimla, preto tu všetci rozprávajú o alkohole.
ja pijem skoro kazdy piatok... preco? chuti mi to... lahsie sa zabavim... viem sa zabavit aj bez alkoholu ale s alkom to ide lahsie... a to nemoze nikto vyvratit... samozrejme miera musi byt... a preco som napr ja zacal? lebo kamarat sa ma raz piatok spytal, ze ci si s nim nechcem ist kupit vinko, ze by sme sa skusili opit... vravim ok... to som mal 12, odvtedy sa to so mnou vlece... a nestazujem sa
Preco by malo byt zle vypit si? Suhlasim s Marttinou Jasne, ked vidis mladych 16-14 rocnych povalanych po lavickach a topiacich sa vo vlastnych zvratkoch, tak nie je to prave najstastnejsi pohlad. Avsak mam ist trebars na chatu a bez alkoholu, v prvy den setko zjem, vyfajcim karton cigariet a palim domov
no aj tierz nevravim ze nepijem.............kazdy piatok si dam.............ale nie tak ze koma ze nevem o svete ale tak do ,,nalady,, ale potom na dalsi ked to obcas prezeniem si poviem ze uz nikdy nevypijem ani kvapku a stale si dam...........viem ze to pridava aj odvahu to viem to som zazila na vlastnej kozy
na vlastnej kozi som to zazila..a nie raz...........takze tak no.....ale nechapem hlavne dievcata ktore pijjuu len aby boli zaujimave a ani atke baby ktore sa opiju velmi a ptoom nevedia co robia
"ten klid, ten mir, takova ta velka pohoda, kdy clovek lezi, vozraly na zemi a ted to vsecko ten klid a mir donho vstoupi a je tam clovek rozplacly a je stredem vesmiru"
čo robite vedu? Veď taky pohar vína denne je prospešny... a aj pivo ma dobre učinky... Ale nie nadarmo sa hovorí, že "všetkeho veľa škodí"... Ja zbožňujem pivo a aj dobrim vínkom nepohrdnem... ale viem kde je moja hranica. V tom je rozdiel oproti tím 14-16 ročnými dievčatami...
no lebo je potom sranda no a tak dat si do nalady neni zle aj ked je nuda zda sa ti ze je proste skvele alebo ked mas problemy apson nachvilu nane zabudnes... ja pijem asi kazdy tyzden v sobotu ale to len tak ze trosicku si dam ... ako niekto chodi v piatok na disky ja chodim v sobotu s kamosmi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
po tazkom tyzdni ked idem s kamaratmi do baru trocha popijeme a ideme na disku... ide o to ze clovek vtedy straca zabrany lahsie sa bavi a preto to mladi ludia mozno uznavaju.. neviem.. ja alkohol neberiem ako nieco cim dokazujem niekomu nieco ale ako prostriedok na zresetovanie hlavy sem tam. netvrdim ze je to najlepsi a najzdravsi sposob ale sem tam preco nie?
sviecky,vonava kupel a meditacia mi neprijde ako uplny reset hlavy alkohol ma svoje vyhody aj nevyhody. clovek by ho nemal uzivat vo velkych mnzostvach a casto ale myslim si ze neikedy neuskodi. a je aj vedecky dokazane ze poharik cerveneho vinka denne napomaha tvorbe cervenych krviniek
Nevravim ze stale, ale presne tak ako vystihla marttina po tazkom tyzdni preco nie..
Cy3aha:ako mozes pit pivo? ble
Zabudol naco?
Zabudol nato,ze pijem.
pijem aby som sa zbavil odpadkov v hlave a uvolnil sa a potom lahsie zabavil.
Chuti mi to, zabijem sa?
Raz za cas sa potrebuje clovek poriadne odviazat a vyventilovat....
Je to celospolocensky problem,mladí chcu rychlo dospiet a ked dospeju,chcu byt zas maldí,ale to sa uz neda...
Akože, zlatinko, ak si si nevšimla, toto nie je pokec. Tu jsa priemerná veľkosť inteligenčného kvocientu pohybuje v trošku vyšších hodnotách... Inak neviem, čo sa tu rozkrikuješ, toto je fórum o pití, možno si si nevšimla, preto tu všetci rozprávajú o alkohole.