Zaujímalo by ma (i keď ja som baba) čo niektoré holky tak veľmi baví na ohováraní, kritizovaní a posmievaní sa ostatným dievčatám, ktoré majú vďaka tomu ľahko pošliapané sebavedomie...
No dievcata su vacsinou take...muzi neohovaraju tak ako zeny ani z daleka, preto medzi muzmi vydrzi kamaratstvo podstatne dlhsie ako medzi zenami. Lebo len ohovaraju jeedna kamaratka druhu atd atd...
@tenario ja z toho nemam radost to je na zaplakanie ... ked uz to ja neriesim tak potom sa len cudujem ze niekto ano a co ho to vobec zaujima, nech sa kazdy stara o seba!
iba sa tým pokúšajú zakryť svoje komplexi a „zdvíhajú” si sebavedomie... :- ale tiež ich nechápem. Aj mňa v kuse tá miestna „sedlač” ohovára..kedysi som z toho bola neistá a hamblivá..ale postupom času som sa naučila mať takých ludí hlboko v ...(tam)..... ....jíháá....
Pretože máločo človeka tak poteší, ako keď si s niekým môže na niečo/niekoho ponadávať, pofrflať, v ženskom podaní aj poohovárať, uistiť sa navzájom, že ony sú lepšie. Zábava na cudzí účet je veľmi populárna. It feels so good... lenže v spoločnosti odsudzovaná. (tá zábava of course) Lebo ak sa ľudia zabávajú na cudzí účet za chrbtom dotyčného a do očí mu to nepovedia, sú označení ako pokrytci. Ak mu to povedia, sú z nich blbci a kruťasi, ktorí niekomu iba svedomie pošliapali. Človek si, chudák, ani nemôže pohladkať ego.
@tenario naozaj neriesim kto mal akeho frajera ked mi to niekto povie tak odpoviem ze hej? ... a dalej sa nestaram, je to osobna vec, takisto nemam rada ked sa niekto stara do mojho vztahu... proste clovek hovori o tom o com chce povedat verejnosti , tak naco sa miesat do toho, do coho ma nic
a ked vidim dievca, ktore za kazdu cenu chce chodit vo vysokych topankach, ale pritom v tom chodi jak dolamana, tak sa zasmejem alebo (ble) ked je to vazne zle ... co viac sa da robit ... ... a este nenazvala by som to ohovaranim ale okomentovanim a vyjadrenim vlastneho postoja k urcitej veci
Pfuu, u nás je takých plná škola. Za to, že mám svojský štýl a na väčšinu vecí iný názor, idú sa posrať. Nič tak nedokáže pošliapať sebavedomie ako keď začujete, že 3 metre za vaším chrbtom sa o vás niekto fajnovo baví... ale taký je asi život. ^^ Trápne na týchto ľuďoch je to, ako naivne si myslia, že objekt ohovárania sa "vďaka nim" zmení na rovnakého/kú suchára/ku
prirodzena vec no.. nebudem sa hrat na nejaku nevinnu, robim to tiez. hlavne ked sme so vsetkymi kamaratkami na drinku. no co, nemozme nonstop viest filozoficke debatky mna ohovaraju tiez a co sa z toho mam
Tak, ja som dosť maličká (160cm), všetci sú odo mňa vyšší, takže neriešim to. Ale cítila by som sa čudne, keby som mala chodiť po boku chalana ešte menšieho než ja...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
...kvik...
@1 nie prečo? šak sranda nie?
...hav...
alebo
"Henta steta v tych steklacoch ani v tom chodit nevie "
atd atd atd
O.o
_ haf haf! _
ten podpis ma dojal sundal celu hodnotu diskusie
a ked vidim dievca, ktore za kazdu cenu chce chodit vo vysokych topankach, ale pritom v tom chodi jak dolamana, tak sa zasmejem alebo (ble) ked je to vazne zle ... co viac sa da robit ... ... a este nenazvala by som to ohovaranim ale okomentovanim a vyjadrenim vlastneho postoja k urcitej veci
a chlapi ohovárajú tiež, a ako!