Preco všade píšu, že u chlapoch víťazí prirodzene dievcata,keď to tak nie je..?
Vsade pisu > radsej menej mejkapu, nie prilis velke vystrihy , aby zena naposobila lacno , pretoze to muzov odradi! Ked vzdy sa stretavam s tym , ze na umelinky idu najviac chlapcov, muzov atd...
logicky - keď chce chlap suku na sex, pozerá sa jej na kozy a riť, a čím lacnejšie vyzerá tým má väčšiu šancu.
a potom keď zrazu chlap dospeje a zistí, že by mu mal niekto aj variť a prať a nie len stráviť dni pred zrkadlom, tak si začne hladať svoju druhú matku... tak.
muzi hlasuju za prirodzenost preto, aby vedeli na com su. ked je dievca pekne bez make-upu, umelin a vystrihov, tak bude pekna aj s tym. avsak ked je pekna s make-upom a umelinami, tak nie je zaruka, ze bude pekna aj rano, ked sa pri nej zobudia. je to iba ich vlastne ego, aby sa nahodou nenechali oklamat peknou upravou.
dalsia vec je, ze dievcata, ktore su prezyvane ako umele su vacsinou pekne aj bez toho vsetkeho a ked sa vyparadia tak su jednoducho krasne. o umele a skarede zeny zaujem nie je (pokial nemaju povest slapky a muz sa k nim ide len vypustit). to si musia ludia konecne uvedomit.
osobne ma lakajú prirodzené, ale výnimočné slečny v niečom pred 4 rokmi som sa buchol aj do jednej rómky a nehanbím sa za to, lebo ako rómka vôbec nevyzerala a ani sa nesprávala, kebyže mi to nepovedala tak ani neprišiel by som na to...mala prácu, pekný štýl, a krásne voňala neviem, čo za parfém používala že dokázala klasický ich pach prekryť, že nebolo cítiť nič. navyše s nadhernými očami. osobne som skôr na nejaké pekné parfémy., ktoré ma dokážu poblázniť..
hlavne to treba robiť z rozumom, niekedy sa aj pekne nahodiť, namaľovať, a inokedy nie. keď chodí zmalovaná stále a stále kozy ven, tak je jasné že ju nikto neberie inak ako zábavku poprípade objekt pudov.
lebo najviac chlapcov su idioti s rozumom v trenkach..preto idu za niekym podobnym ...a ty vari chces, aby sa po tebe obzeralo co najviac chlapcov? nezalezi ti skor na kvalite toho chlapa ,a nie na kvantite?...lebo rozumni chlapi po 20. chodia za takymi len ked si chcu uzit, a potom odhodit, a nie mat vztah......
podla mna by mejkap ani nemal existovat ... niektore byby su tak nalicene ze ked ich stretne clovek nabuduce bez mejkapu tak ich ani nespozna a to nemyslim tak ze by boli bez toho skarede ale proste je ten clovek uplne iny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a mimochodom, aj výstrih sa dá obliecť tak, aby nepôsobilo oblečenie, ako celok lacne
Ja som sa tiež stretol s tým že ženy letia na takých ktorí na ne serú a nemyslím si ale teraz že každá baba je taká piča že sa tým riadi.
a potom keď zrazu chlap dospeje a zistí, že by mu mal niekto aj variť a prať a nie len stráviť dni pred zrkadlom, tak si začne hladať svoju druhú matku... tak.
takze vrana k vrane sada..
inak mna taketo vyzyvave baby nepritahuju,skor mi to pretaca oci ako na hracom automate tie bubny
dalsia vec je, ze dievcata, ktore su prezyvane ako umele su vacsinou pekne aj bez toho vsetkeho a ked sa vyparadia tak su jednoducho krasne. o umele a skarede zeny zaujem nie je (pokial nemaju povest slapky a muz sa k nim ide len vypustit). to si musia ludia konecne uvedomit.
lepsie sa to vysvetlit neda... problem bude skor v pochopeni.
@herecka29 je lahsie ist po umelej trubke, ako po zenskej, ktora si uvedomuje nie len svoju krasu, ale aj intelekt a to ako je s nou zachadzane.
Ano si NAS vsetkych odhalile ako CIA klobucik dole.
Ty nevies asi predychat nieco , nejaku skusenost...
Ale ja zasa nie som typický chlap.