čo mam urobit abi moja snubenka bola konečne štastná aj sme ale viac sa hadadame ako už rozpravame dnes ma odštopínala od seba nvm čo mám robit ja bi som jej aj modre z neba zniesol
ja nechápem, každý sa občas vo vzťahu poháda, ani nie možno tak ostré hádky, ale také uvoľnenie napätia nezaškodí.
a treba sa rozprávať, vysvetliť si. občas má každý zlú náladu, vtedy sa netreba naháňať do hádky, ale akosi to odignorovať, napr. ked môjho drahého bolí hlava a metá blesky kade tade. no načo sa rozčuľovať, ved ho to prejde a bude zas v pohode.
netreba zo všetkého robiť veľké problémy.
ak budete raz splácať hypotéku, kŕmiť hladné deti, budete ubehaní z práce, potom budete mať vážnejšie problémy.
no snúbenka v 18 a písať viem. Proste ja ju strašne milujem zniesol bi som aj modré z neba kvôli nej ale proste už sa viac hádame ako rozpravame v poslednej dobe mi všetko vadí a všetko letí na mňa
@12 tak budte chvíľu bez seba, vyjdite si každý von zvlášť, prečistite vzduch, asi chytáte ponorkovú chorobu. ak ste stále len spolu, tak si začínate liezť na nervy
ja aj keď sa snažím porozpravať sa snov proste sa pochytíme a niekedy to zájde aj ku hlúpym slovám ktoré bi sme si nikdy nepovedali a uvedomíme si akú blbosť sme urobili chcel bi som zase aby to fungovalo ako kedysi
praveže niesme spolu stále sme od pondelka to štvrtka spolu max 30 min a v piatok 5 hodín bez seba ja bez nej nevydržím ani stotinu proste ja ju mam strašne rad ja nemôžem byt bez nej ja sa strašne o ňu obávam a nvm čo všetko a niekedy si namýšlam hlúposti
@14 preto sa musíš naučiť hádať férovo, nie tak, akoby si chcel druhému zasadiť čo najväčší úder. vždy musíš mať na zreteli, že staré hriechy sa nevyťahujú a rieši sa len ten jeden konkrétny problém.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
inak nie je to fake, však nie?
a treba sa rozprávať, vysvetliť si. občas má každý zlú náladu, vtedy sa netreba naháňať do hádky, ale akosi to odignorovať, napr. ked môjho drahého bolí hlava a metá blesky kade tade. no načo sa rozčuľovať, ved ho to prejde a bude zas v pohode.
netreba zo všetkého robiť veľké problémy.
ak budete raz splácať hypotéku, kŕmiť hladné deti, budete ubehaní z práce, potom budete mať vážnejšie problémy.
nevytvárajte si ich zbytočne sami.