ale dievčence...teraz po pravde...z chalanov klame len par ludi, ale zo žien takmer všetky...to nie su tie žabo-myšie vojny spôsobom, že všetci chalani a baby a bla bla bla
bohužial je to smutny fakt....aj spolu s ohovaranim kamaratov za chrbtom. u chalanov to robia ba skety a kamarátky s ktorými som sa bavil mi to vždy len potvrdili...
@smichi ale nedomýšľaj, ja som len povedala, že to tak môže byť, ale aj nemusí. Chlapi klamú tak rovnako ako ženy. Už tu končím, toto nemá zmysel, je tu plno zaujatých jedincov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
niektore klamu lebo im nevychadzaju spravne vysledky..ale to robia aj muzi, nemaj strach
A to ze muzi taki byvaju viem tiez Ale o tych tu teraz nebola rec. Teraz bola rec o tom ze preco zeny furt klamu
bohužial je to smutny fakt....aj spolu s ohovaranim kamaratov za chrbtom. u chalanov to robia ba skety a kamarátky s ktorými som sa bavil mi to vždy len potvrdili...
@flemi ja nie!