@method ja som zúfalá najmä v situáciách, keď majú tú gigantickú kabelku na pleci, no akosi postrčenú do zadu, takže majú celkom slušnú vlečku, no vodičák, ak vôbec nejaký, len na osobák. A otáčajú sa jak * a vrážajú do všetkých a všetkého a keď mám už fest nervy, tak sa neuhnem a zapriem a ona * sa ešte kuká ako fakt spelica slepica (proste zakloní tak dajako hlavu), že čo do nej vrážam?!
Ale to vyberanie kľúčov nemôžem odsudzovať, lebo presne toto robí moja mamina Držím v každej ruke mega nacpanú tašku z potravín a už sa blížime ku vchodu, ona nielenže začne hľadať kľúče až keď stojíme pri dverách, ona sa ešte rozhodne aj poštu vybrať!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A to jej ešte vravím, nech tie kľúče nehľadá, otŕčam jej riť, že vo vačku mám svoje, NIEEEEEE ona ...!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ale to vyberanie kľúčov nemôžem odsudzovať, lebo presne toto robí moja mamina Držím v každej ruke mega nacpanú tašku z potravín a už sa blížime ku vchodu, ona nielenže začne hľadať kľúče až keď stojíme pri dverách, ona sa ešte rozhodne aj poštu vybrať!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A to jej ešte vravím, nech tie kľúče nehľadá, otŕčam jej riť, že vo vačku mám svoje, NIEEEEEE ona ...!!!!!!