ja suhlasim z galinkou lebo pre nho je tu dost vela rozporov medzi uzivatelmi ktorí sa pred tynom normalne znasali hoc ja si furt hovorím že načo tam chodím ked si len zbytočne zvyšujem tlak
toto je velmi zaujimave. Myslim si, ze okrem zakazu propagovania nabozenstva by sa tu malo zakazat aj propagovanie ateizmu. Oba su rovnake extremy, a extremy niesu dobre.
nebo: som veriaca ale nerooob... klud chlape... tomas je zakladatel a on si tu tym padom moze rozhodovat. a v zivote som nevidela od neho napisane nic proti cirkvi ani proti nicomu inemu. snazi sa byt objektivny a ked niekto iny uz prilis do niecoho rype alebo sa mu nepaci ze toto sa robi na JEHO stranke, tak zasiahne... to ma logiku. tak nepindaj pekne povedane a bud rad ze ta este nezrusil. alebo naco tu potom chodis ked sa ti nepaci co robi????
Gali: ale keby mali zrušiť Neba (btw, jeho príspevky mi vadia celkom dosť), myslím, že správne by malo ísť ešte pár ďalších
Ochota ísť do normálnej diskusie je v dotyčnej téme podľa mňa veľmi slabá. Samozrejme, že sa nakoniec dá prednosť vzájomnému osočovaniu a schopnosť odpovedať na príspevky je fuč.
Shir: Myslím že jeho príspevky vadia väčšine ľudí, ale súhlasím že je tu aj niekoľko extrémistických ateistov ktorí by sa mali krotiť...
A ochota... viem že som v tej kategórií videla niekoľko ľudí z oboch strán, schopných normálne diskutovať... Ale akonáhle sa tam objaví niekto zo spomínaných extrémistov, tak možnosť normálnej diskusie padá pretože dotyční odmietajú vidieť názor druhej strany...
Shirley, Galinka: cely problem tamtych *sarcastic quotations marks* diskusi vidim v tom, ze ani jedna strana nie je otvorena diskusii. Resp, diskutovat by sa dalo len v pripade ze sa vsetci zhodnu na jednom- napr, ano tamten ma pravdu....
Ygor: Pokiaľ beriem len určité diskusie, tak už len fakt kým boli založené z nich robí niečo čo sa diskusiou nazvať nedá a asi ani nikdy dať nebude. Ale v celej kategórií by sa našlo zopár diskusií, ktoré by bez prítomnosti extrémistov z oboch strán podľa mňa mohli v pohode fungovať aj bez toho aby sa všetci zhodli na jednom...
Zgor: Keď sa poobzeráš v tých starších, tak sa tam dajú nájsť aj diskusie ktoré by mohli vyzerať zaujímavo a nemám pritom z autora pocit že by bol extrémista » www.birdz.sk/forum/forum.php...
Napríklad (Ale priznávam, že nájsť ich tam bol dosť problém, väčšina diskusií je totiž založená Nebom, Parkerom, Duchom alebo Minonkou/Minonkom (netuším ako sa to má skloňovať) a tiež mám pocit že väčšina aj týchto relatívne normálnych tém skončila hádkou extrémistov...)
Ygor: No keď sa na to pozrieš takto, tak nie... ľudia ochotní normálne diskutovať sú tam v prílišnej menšine na to aby tam tie normálne diskusie udržali
Shir: Jasné, ale keď niekedy mám vážne pocit že všetci veriaci extrémisti sú v skutočnosti jeden s viacerými nickmi, pretože píšu stále dookola to isté...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
toto je velmi zaujimave. Myslim si, ze okrem zakazu propagovania nabozenstva by sa tu malo zakazat aj propagovanie ateizmu. Oba su rovnake extremy, a extremy niesu dobre.
Ale to len tak na okraj.
Ochota ísť do normálnej diskusie je v dotyčnej téme podľa mňa veľmi slabá. Samozrejme, že sa nakoniec dá prednosť vzájomnému osočovaniu a schopnosť odpovedať na príspevky je fuč.
A ochota... viem že som v tej kategórií videla niekoľko ľudí z oboch strán, schopných normálne diskutovať... Ale akonáhle sa tam objaví niekto zo spomínaných extrémistov, tak možnosť normálnej diskusie padá pretože dotyční odmietajú vidieť názor druhej strany...
» www.birdz.sk/forum/forum.php...
» www.birdz.sk/forum/forum.php...
Napríklad (Ale priznávam, že nájsť ich tam bol dosť problém, väčšina diskusií je totiž založená Nebom, Parkerom, Duchom alebo Minonkou/Minonkom (netuším ako sa to má skloňovať) a tiež mám pocit že väčšina aj týchto relatívne normálnych tém skončila hádkou extrémistov...)
(Nemám rada QWERTY klávesnicu na školských počítačoch.. )