su niektori chalani(hm zatial takmer vsetci s ktorimi som sa stretla) taki kkti a chudaci, že vzdy maju nieco s babou ktora je tupa, sevabedoma a namylsena. je tu vobec nekto taky kto by si naozaj s takou nezačal????
asi 70% chalanov (optimistický z prsta vycucaný odhad) čo majú niečo s takými babami to s nimi majú preto, že si kedysi ani nevedeli predstaviť že by si s takou začali, a po pár pokusoch zistili, že existovať dlhodobo pri NEslabomyseľnej žene je neuveriteľne náročné a vyčerpávajúce, a teda to vo výsledku neplní jednu z podmienok zmysluplnosti vzťahu, že tráviť spolu príjemné chvíle, a dopĺňať si navzájom energiu.
a tak si títo chalani, zničení a vyčerpaní po pár pokusoch so zaujímavými, charakternými a rozumnými ženami povedia, že sa to sakra neoplatí, a tak si radšej nájdu nejaký slabomyseľný prívesok na objatia a sex.
divíš sa im? ja poslednou dobou ani nie, tiež už som sa s tou myšlienkou pohrával, aspoň nejakú dobu to musí byť neskutočne príjemné, ale mám tú smolu že nie som typ na ktorý by slabomyseľné zaberali...
(vlastne nie som typ na ktorý by akékoľvek typy príliš zaberali, ale to už je offtopic slight_smile:
skor sa ti to zdá možno majú blbé reči a skúšajú čo si možu dovoliť... ak by sa do teba nejaký zalúbil tak pochybujem že by robil to čo píšeš.. a nie je všetko zlato čo sa blyští.... možno tá dotyčná nie je taká tupá ako si myslíš
možno to nieje preto že všetci chalani chcú tupé a namyslené sliepky, ale len preto že v skutočnosti nikto nechce teba preto lebo si taká zakomplexovaná( o čom svedčí aj toto tvoje fórum)...a odkedy je zlé keď je niekto sebavedomý?? (viď hore ,,babou ktora je tupa, SEBAVEDOMA a namylsena" )
Určite tu nájdeš takého, ktorý by si začal s evidentne nadpriemerne inteligentnou babou, z ktorej vôbec nesrší závisť ani žiadne komplexy tobôž už nie zúfalstvo...
@wonderlua nic si z toho nerob .... existuju este stale aj normalní chalani a tiez aj normalne baby (aj ked tych sa mi zda ze je menej jak normalnych chalanov) ... len ich mozno treba kus dlhsie hladat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
nemôžeš to takto zovšeobecňovať...
pretože v iných atribútoch ti nevyhovujú, stavím sa
asi 70% chalanov (optimistický z prsta vycucaný odhad) čo majú niečo s takými babami to s nimi majú preto, že si kedysi ani nevedeli predstaviť že by si s takou začali, a po pár pokusoch zistili, že existovať dlhodobo pri NEslabomyseľnej žene je neuveriteľne náročné a vyčerpávajúce, a teda to vo výsledku neplní jednu z podmienok zmysluplnosti vzťahu, že tráviť spolu príjemné chvíle, a dopĺňať si navzájom energiu.
a tak si títo chalani, zničení a vyčerpaní po pár pokusoch so zaujímavými, charakternými a rozumnými ženami povedia, že sa to sakra neoplatí, a tak si radšej nájdu nejaký slabomyseľný prívesok na objatia a sex.
divíš sa im? ja poslednou dobou ani nie, tiež už som sa s tou myšlienkou pohrával, aspoň nejakú dobu to musí byť neskutočne príjemné, ale mám tú smolu že nie som typ na ktorý by slabomyseľné zaberali...
(vlastne nie som typ na ktorý by akékoľvek typy príliš zaberali, ale to už je offtopic slight_smile:
jo, a tiež to čo napísal @poke
sebavedomie je sexi
Loket z vokna..
mňa priťahujú múdre, sebavedome ženy..
stavím sa že tých čo by si s tebou začali odjebávaš a kukáš sa len po kktoch pre ktorých si ty nezaujímavá a potom tu takéto forka zakladáš
Good luck...
dufaj ked napises este take 3-4 statusi tak ti chalan z monitora vypadne sam