cervene vojde do krizovatky, tam sa niekde strati, da prednost modremu, to sa tam ide stratit tiez a zelene cez nich prejde? o__O to je scenar kobry 11 ci to sa tak normalne robieva?
Jednu vec ty poviem toto mi ukazoval kolega co si robil C E skupinu NIKDY takú križovatku nenájdeš okrem romskej osady a keď nájdeš tak podaj LOTO a určite aj vyhráš
pretože pri odbočovaní dolava plati vzdy prednost protiiducich vozidiel preto cerveny nadbehne do krizovatky cim ako keby nou uz presiel ale este je v nej, zelenemu sa ako keby uvolnilo pravidlo pravej ruky a ide cervenemu poza rit, cim sa ojebe pravidlo pravej ruky aj prednosti protiiducich vozidiel, potom ide modry lebo cerveny mu dava prednost (odbocovanie vlavo) a cerveny uz ostal sam tak tomu ujebe a pali do pice
proste je to situacia ked vznika paradox bermudskeho trojuholnika cerveny nemoze pre prednost protiiducich a zeleny pre pravu ruku. preto cerveny popodide aby zelenemu uvolnil pravu ruku
čojaviem, moja logika prednosťsprava a tenčoiderovnomáprednosťpredzabáčajúcim, je s tým celkom v pohode samozrejme, v obrázkoch som bola vždy dobrá, v realite by som dala prednosť každému v hocakej situácii, lebo by som sa ich bála
je to paradox, kedy sa ani pravidlo pravej ruky ani o odbočovaní vľavo nedá poriadne uplatiť..často sa to vyskytne v testoch na autoškole...ja len viem, že v reálnom živote sa také čosi vyskytuje s malou pravdepodobnosťou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ako bez srandy keby toto zrobím ta su všetci zmätení a nikto nevie čo má robiť
kapiš ?
Ale nám to inštruktor vysvetlil tak, že prvé vojde do križovatky síce červené, ale ono dá aj tak prednosť modrému a modré zlenému.
Čiže prvé prejde zelené, potom modré a potom červené...
Ale v praxi si myslím, že to bude normálne podľa pravidla pravej ruky