Prečo si všetky baby myslia, že nie sú dosť chudé aj keď sú chudé?
Pýtam sa to preto, že mne všetci hovoria, že som strašne chudá a, že mi doma nedávajú jesť určite ale keď sa na seba pozriem nemám pocit, že som dosť chudá. Ako podľa BMI a týchto blbostí
aj ja som chuda aj mne to hovorili ked som bola v tvojom veku tiez som bolae este chudsia a hovorili mi take iste dristy, baby ktore ti hovoria priber a si zdravoprirodzene! chuda (nedrzis abnormalne diety atd) tak ti iba zavidia a pravdepodibne maju seba za rozkysnute buchty a ked to o sebe prehlasuju 40 kilove tintitka tak je to preto, lebo uz sami pytaju komplimenti kedze sa im asi zda ze ich nedostavaju dost a v konecnom dosledku vyvolavaju efekt ze su jebnute piče ...thats all
zeny nevedia co chcu muzi nevedia co chcu...byt ci nebyt jak povedal hamlet
Ja patrim do skupiny chudych dievcat a nejak extra neriesim svoju vahu... Vsetci v okoli mi vycitaju ze som moc vychrtla a ze mam pribrat. Ja som po nich donedavna kukala ze nech daju pokoj ze som v pohode, ale teraz co bola miss tak som kukala ze tie baby su az nechutne chude a ked som sa kukla do zrkadla tak mi doslo ze som este chudsia...
Ale mam kamosku ktora je taka chuda ako ja a stale riesi ze je tucna, dalsie su uplne v pohode a tiez furt riesia ze su tucne
Vacsinou baby sa snazia schudnut ked niesu tucne...
opravím ťa - určite nie VŠETKY si to myslia...niektoré to neriešia, sú spokojné sami so sebou alebo svoju pozornosť sústreďujú na niečo iné...všetko je to len o prioritách a myšlienkach...ak sa niekto stíha priveľmi zaoberať vlastným vzhľadom, má v hlave nejaký model, ako by mal vyzerať a ako nevyzerá, tak na sebe bude vždy vidieť nejakú nedokonalosť...ide o subjektívny pohľad ovplyvnený prehnanou sebakritickosťou, prípadne menejcennosťou...skús sa jeden deň zaoberať množstvom XY aktivít (pri ktorých nebudeš musieť riešiť svoj vzhľad) a garantujem ti, že večer padneš do postele natoľko unavená, že ani nebudeš vedieť ako vyzeráš
Mne tiež hovoria že som strašne chudá a neprídem si až tak... Skôr mám dosť vyrazne kosti môžem mať brucho jak v 5mesiaci čo sa prezieram ale rebrá mi trčia spredu, zozadu, bedrové kosti hrozne, klucne, ramená... Ale pritom mám veľké bruško a stehná že som si včera nenatiahla nohavice a dnes som si musela ísť kúpiť nové... Ako nepoviem si že som tucna ale neprídem si ani ako tintitko.. A chcem trošku viac svalov! Ale vpodstate som so svojim telom úplne spoko a to by mala byť každá žena
ja som chudá, hovoria mi to všetci a aj sama si to uvedomujem a snažím sa pribrať :-S tadáááá ... a inak toto väčšinou riešia podľa mňa puberťáčky... (akože svoju vahu riešia aj dospele ženy ale im vadí ak sú naozaj prisebe, puberťačky na druhu stranu riešia svoju váhu aj ked maju -3 kilá... ) a potom ešte sú aj také čo neriešia vôbec a tým je najlepšie... 8)
Mam ten isty problem...tiez mi vsetci hovoria, ze som strasne chuda a potrebujem aspon o 10 kg viac, ale ja mam pocit, ze som taka akurat...ale aj napriek tomu sa snazim aspon trochu pribrat...
a myslim ze je to asi tym, ze si si uz proste na seba zvykla a pride ti to uplne normalne, aka si
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
zeny nevedia co chcu muzi nevedia co chcu...byt ci nebyt jak povedal hamlet
Ale mam kamosku ktora je taka chuda ako ja a stale riesi ze je tucna, dalsie su uplne v pohode a tiez furt riesia ze su tucne
Vacsinou baby sa snazia schudnut ked niesu tucne...
Bud rada ze si taka aka si, ani ja si uz (skoro) nic z toho nerobim
a myslim ze je to asi tym, ze si si uz proste na seba zvykla a pride ti to uplne normalne, aka si