@melancholik A ja mám? Veď ja tiež nemám a dokonca som ani nemal. Ale na jej otázku by som odpovedal tým čo si myslím, ako to je u mňa, ale teda skôr len bude.
Lebo je to najlepsi chlapec pre mna, a myslim si to, aj napriek tomu, ze obaja poznáme svoje temne stranky a vieme o sebe všetko zle.
Najlepšie a najdôležitejšie, co mam je on.
neverim na lasku, verim na toleranciu ,pochopenie a zvyk ...spojene so sexualnym obstastnovanim .. tymito troma (mozno keby porozmyslam aj styrmi ) slovami by som charakterizovala to , co ludia nazyvaju laskou . :ehm:
pretože mi pomohol v jedno veľmi ťažké obdobie, zmenil ma keď som sa menila k niečomu hroznému a upadala stále viac. Pomáha mi každú chvíľu a takisto aj ja jeho a navzájom sa podporujeme. + iné veci ale myslím, že hlavne kvôli tomuto
Lebo je ku mne dobrý, pozorný, milý. Neklame, nepodvadza. Viem, ze mu mozem verit. Cítim sa pri nom dobre a vie ma vždy rozosmiať. ...nedá sa nemilovat ho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Pre strašne veľa vecí a zároveň.. jednoducho lebo to tak je. Lebo existuje.
Ale ak by som to mal nezávisle zhodnotiť tak ona je proste super
Najlepšie a najdôležitejšie, co mam je on.
A pehy, rozhodne pehy.
no dobre, a ešte pre peniaze (interný vtip)