.... preco? som v zufalstve ......mam strasne rad jednu babu ale fakt moc ale ona mi povedala ze ma marada ako kamosa a lubi ineho ... mojho najlepsieho kamosa ..... ale on ju nechce stale na nu myslim .. co stim ked ju nemozem mat .. mam nejako zabud
No v tvojom veku je to ťažké niečo ti vysvetliť tvojho problému, ale každopádne, nie je to jediné dievča na tomto svete. Takže ak ťa ona nechce, nenúť ju, lebo skôr alebo neskôr by sa to aj tak s končilo a bolo by ti ešte horšie, ak by sa s tebou rozišla. Buď rád, že ťa nevyužíva nejakými spôsobmi a keď na ňu chceš zabudnúť, tak jednoducho, ak máš nejaké veci od nej - fotky, darčeky proste akúkoľvek spomienku, tak to zahoď do bedne na ulici, športuj, uč sa, buď s rodinou, venuj sa proste čomukoľvek normálnemu ( teda neožer sa a nezhúl sa ), aby si zamestnal svoju hlavu a nemyslel na ňu. A zo skúsenosti ti poviem, že všetko sa dá, len treba chcieť.
pokusim sa na nu nemysliet ale ved .... problem je v tom ze je v takej istej partii vonku ako ja takze ju denno denne vydavam a stale som s nou.... a este volaco ras som si povedal ze uz na nu kaslem ale uplne a uz som bol rozhodnuty to nemenit ale neda sa to ...... mozno cas...
ale ja ju chcem vydat a v podstate nechcem na nu zabudnut.... chcemju mat ... lubit ju a mat ju rad proste len to ... Je to tak moc?,, niekedy sa pytam ze preco ja ......
ja som bola tiež prednedávnom dá sa povedať nešťastne zaľúbená a stále som musela na toho dotyčného myslieť. Najlepšie je, keď sa zamestnáš rôznymi činnosťami, alebo sa niekomu z toho vyrozprávaš, abo chod napr. na pokec a tam si píš s novými ľudmi alebo aj tu na birdzi. Jedine čas ti pomôže. Ale neviem si predstaviť, ako budes schopný ľúbiť, keď budes mať 18, keď si s tým už teraz nevieš dať rady
Chce to len cas..vazne nic ine a tiez skus mysliet aj na nieco ine ako na nu, zamestanaj si rozum cimsi inym (uc sa do skoly, zacni si robit ulohy ked uz nic aspon budes mudry!)
Krasna basen... stastna to zena bola ta Marina No Marek skus na nu prestat mysliet, alebo aspon mysliet menej. A potom, mozno sa ani nenazdas sa odlubi od toho druheho (ako to maju niektore baby vo zvyku) a budes s nou ty. Ak to pride, urcite t nepride,kym na to budes cakat.... zakon schvalnosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
P.S. Nenúť ju !
spievam ti peknotou nadseny,
a v tomto duse mojom ohlase
svet moj je cely zavreny;
z vysosti Tatier ona mi svieti
ona mi z ohnov nebeskych leti
ona mi svety pohyna;
No centrom, zivlom, nebom, jednotou
kras mojich Marina!
Chce to len cas..vazne nic ine a tiez skus mysliet aj na nieco ine ako na nu, zamestanaj si rozum cimsi inym (uc sa do skoly, zacni si robit ulohy ked uz nic aspon budes mudry!)
Ver mi