Ide o mojich rodicov..a nechcem pocut veci ze: oni ti chcu len dobre... lebo to tak nevyzera..proste mi zakazuju mojich kamosov a stale aby som bola len doma..ale oni nechapu ze to sa neda proste..chcem byt s kamosmi,s ludmi ktorych mam rada..stale hovor
vies ty ju nemusis buzerovat ona chce radu a nie toto!!!velmi dobre to poznam ale nie zmojej skusneosti ale z kamoskinej...ale ta ma 18....a to je omnoho horse skus sa snimi porozpravat oto ma mozno najdte spolocne riesenie
S.i.m.a. Preco kazdeho buzerujem? Ja ju nebuzerujem a skaces do mna fzrd v kazdom fore. Si mlada a naivna. Mas 14. Pred tym si mala ale ine foto.
A rodicia robia vzdycky spravnu vec. Ak sa flaka a jej kamosi su nepolahlivi podla nej tak nie je o com riesit. byt ja rodicom spravim to ist co oni. Moj dom moje pravidla a ak sa nieco nepaci tak moze odyst.
A este nieco pokial ja viem dobre citat napisla, ze chc byt s ludmi ktorych ma rada. By ma zajimalo preco nema rada rodicov.
A ako jej mam pordit? Ja jej oca matku nepoznam. Sama tam napysala, ze kym neskonci zakladku tak bude sediet doma. Chu jej len dobre a nic viac. Ale to pochopi az v tedy kedy bude mat mozno 30 rokov a bude mat vlastne deti
ale inak suhlasim s kaskom..uč sa a posluchaj rodičov..chceš byt silou mocou nezavisla a s kamaratmi behat po vonku a nemaš na to vek..
moj fotrik mi stale hovori ako on musel chodit past ovce ..tak bud rada že po tebe chcu len to učenie..je to pre tvoje dobro tvoj život..s kamaratmi nejsi predsa 24 h denne..
mmm tak nesom s nimi 24 hodin ae ked s nimi nemozem byt ani 10 minut tag to je dost npc ne? a rodicia si utvorili nazor na moju partiu len z reci ostatnych ludi,vobec ix nepoznaju..a ked im to powiem,powedia len ze: "mna to nezaujima,vsetci o nich hovoria ze su taki tak su taki" to podla mna tiez neni najrozumnejsie..
mno ti kamarati su nektori cerni,a iba preto ix matka odsudzuje..foter powedal ze pokial je cigan slusny ze w poho..ae ona NIE,...dpc poyebany rasizmuus
no neviem ale na tej fotke posobis dost ako rebelka mozno je to len dojem mozno nie si skus zmenit image a zivotny styl pokial fotrovci uvidia ze si ochotna ustupit mozno usupia aj oni
01_nika_01 preco som trpany kokot? Pockaj si ked budes mat viac rkov teraz si este malducka hlupucka. Samosky ak dospejes vobec do normalnej inteligencii. A prosim ta napsi mi preco som trapny kokot. Toto mi este nikto zatial nenapisal tak ti dakujem velmi pekne a budem cakat na odpoved
no tak ja mam tiez podobny problem...a nemozem chodit moc von...ako by som si to predstavovala..a pritom sa ucim velmi dobre...a co mam robit ja??....a to mam 16..uz skoro 17..zachvlku..za par mesiacov....
mozno to znie kruto ale si este mladucka a co sa tyka sajny o zivote este aj hlupucka... tak si skus uveodmit ze o zivote vie lepsie clovek (rodic) ktory tu zije uz par desatroci. pochopis ked budes starsia.
no ja to mam doma tiez tak...nasi si myslia ze som sproste decko,ktore nevie co chce...nebolo by dna keby mi matka nevycitala ze som sa na gympel ked sa mi nechce ucit ...vonku mozem byt do pol 11tej ked mam 16 (to sa moc nestazujem ale prijala by som dlhsie) ale proste irituju tie reci ako keby som mala 5 rokov...asi to aj chapem..som jedinacik tak preto si ma tak rozmaznavaju...ale proste mna to vytaca...a co sa tyka tvojho problemu...proste to musis rodicom vysvetlit,ze mas svojich kamaratovúkamaratky rada...a neutiahnut sa do uzadia hned ked ti povedia ze ich to nezaujima..prste vyjadrim svoj nazor a ti druhi by ho mali akceptovat..a to sa tyka aj rodicov...tym ze ti zakazuju kamaratov nic nevyriesia...a neni to vobec tvojim vekom..ze si este na ZS!!oni taky budu aj ked budes na strednej...a az dovtedy dokedy od nich neodides...takze asi tak drzim palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Vsetko zallezi aj na tom aky su ty kamosi. Ak sa im nepaci na nich nieco tak jednoducho ich musis repsektovat.
S ludmi ktorych mas rada. A tvojich rodicov rada nemas vsak? Oni nie su ludia?????
A rodicia robia vzdycky spravnu vec. Ak sa flaka a jej kamosi su nepolahlivi podla nej tak nie je o com riesit. byt ja rodicom spravim to ist co oni. Moj dom moje pravidla a ak sa nieco nepaci tak moze odyst.
A este nieco pokial ja viem dobre citat napisla, ze chc byt s ludmi ktorych ma rada. By ma zajimalo preco nema rada rodicov.
A ako jej mam pordit? Ja jej oca matku nepoznam. Sama tam napysala, ze kym neskonci zakladku tak bude sediet doma. Chu jej len dobre a nic viac. Ale to pochopi az v tedy kedy bude mat mozno 30 rokov a bude mat vlastne deti
ale inak suhlasim s kaskom..uč sa a posluchaj rodičov..chceš byt silou mocou nezavisla a s kamaratmi behat po vonku a nemaš na to vek..
moj fotrik mi stale hovori ako on musel chodit past ovce ..tak bud rada že po tebe chcu len to učenie..je to pre tvoje dobro tvoj život..s kamaratmi nejsi predsa 24 h denne..
hm ale pochybujem že chceš byt s nimi len 10min - to si stihnete povedat maximalne ahoj ahoj..
ale ja na tvojom mieste by som to zahral na kompromis - dobre znamky,možem byt s partiou a zle znamky,smola musim sa učit..
Mate dceru, ktora chodi na zakladnu skolu, ma 14 rokov, je zariata punkerka, a flaka sa po vonku s ciganmy
No ja by som ju zavrel do klietky a hotovo