NIE.. ani nie preto, ze by som nevydrzal bez pocitaca a internetu, ale pre to, ze pocitac a internet je to jedine co ma dokaze uzivit, kedze nic ine neviem.
Och a este by som dodal, ze elektrina nie je len o tom, ze mame PC a mikrovlnku. Elektrina je o obrovskej casti priemyslu.
Myslim ze nie som daleko od pravdy ked poviem, ze globalnym "vypnutim" elektriny by aspon polovica svetoveho obyvatelstva pomrela od hladu. (a ine dosledky)
Vedeli by žiť bez elektriny... Keby nikdy žiadna takáto elektrina nebola poznaná, našli by sme si alternatívne metódy. Otázne je, či skôr či neskôr by to aj tak znovu neprišlo - objavy, progres.., vojny...
ťažké rozhodnutie...na jednej strane by síce nikto nezomrel nezmyselne....a na druhej strane koľko by nás bolo na svete a ako by toľko ľudí dokázalo fungovať bez elektriky?
vojny sa dajú vždy nejako poriešiť .. mám k tomu benevoletnejší prístup, lebo sa ma to toľko netýka síce, ale povedzme si úprimne, kto by sa vzdal, toho, čo je mu milé a dobrovoľne ešte
pred pár hodinami nám vypadla elektrika...takže radšej s elektrikou, lebo však ako si ja uvarím čaj, keďže sporák máme na elektriku? Čo ja viem...som zvyknutá na komfort.
myslím že vypnutie elektriky by bolo omnoho väčšie zlo ako vojny... stačí si predstaviť len také zdravotníctvo, to by bol kolaps a hromadné umieranie.. a to je len malilinký zlomok z toho všetkého čo by skolaboval
Stlačil by som áno a zbavil by som sveta elektriny a vojen, lenže potom by ľudia hore a mnoho ďalších z celého sveta vytvorili alianciu ľudí, proti mne.. a ostatok by sa prijal ku mne.. (možno by bolo nejaké to švajčiarsko, možno) a vojna by tak či tak bola.. som super ja viem
No nie preto, že by sme nemali mikrovlnku, preboha. Ale preto, že ak ludstvo rieši konflikty vojnami, tak ot tak má zrejme byť. prirodzený vývoj. a ľudia sú už natoľko vyvinutí, že by bol zrazu život bez elektriny zdrvujuci a nemožny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
svetlo nebude telefony nebudu nic nebude
Odstranenim vojen sa nic nevyriesi.
a nie, nikdy som nechcel vediet lietat
..kvak..
áno!!!
Myslim ze nie som daleko od pravdy ked poviem, ze globalnym "vypnutim" elektriny by aspon polovica svetoveho obyvatelstva pomrela od hladu. (a ine dosledky)
Jedna vec je nepoznat elektrinu a zit bez nej.
Druha vec je na elektrinu postupom casu naviazat vacsinu ludskej cinnosti a POTOM ich odstavit od elektriny.
Inak - co by si jedol a co by si si obliekal? Cim by si si na to zarobil?
2. vojen sa neda zbavit , to je v ludoch , zbav sa ludi a zbavis sa vojen
Ako sa riešia vážne konflikty v takom svete?
a pripadá mi to ako blbý príklad ... elektrina a vojna ...
Jak že nie? Veď medzi tieto dva.
Ale veď sa ma nepýtal, že či môže!!