Záleží natom čo by si predával ale ber to tak, že nejaký číňan s podobným stuffom a free shippingom ťa asi porazí a ľudia skôr kúpia od neho a ešte ak má oveľa vyšší rank.
Ďalšia taká vec čo sa napr. ebayu týka, že na internete sa dajú kúpiť rankované ebay účty
Dosť nevýhoda podľa mňa hlavnej tej pošty, nič také ako oslobodená pošta od poplatkov atď. Nejakú menšiu vec ti odvážia a keď to posielaš ďalej trochu tak pošta stojí viac ako to má hodnotu...
Ahoj, tiež chcem predávať cez Ebay, aj som to skúšala. Pozrela som si nejaké videá a články, samozrejme tie zahraničné, lebo z tých slovenských sa dozvedám iba o nákupe cez ebay, predaj tu veľmi nikto nerieši. Vytvorila som si účet ebay, paypal, nahodila prvú položku na predaj (a fotky) a dala to ako aukciu. Moja položka však nebola vyhľadateľná ani podľa kľúčových slov, ani po zadaní presného názvu. Neviem, kde som urobila chybu. Čiže som to nepredala. Potom som aukcie na ebay nejaký čas nechala tak, lebo som nemala čas venovať sa tomu, ale chcela by som to opäť skúsiť, i keď rozmýšľam okrem ebay aj nad etsy, pretože moje produkty sú skôr umelecké. Čo sa týka pošty, plánovala som využiť Slovenskú poštu, lebo majú celkom prehľadnú stránku aj cenník a raz som ňou už posielala balík do Anglicka (prišiel v poriadku cca do týždňa). Ale dala by som si poradiť aj nejakú inú prepravnú službu. Asi som ti veľmi nepomohla, keďže sama som v podstate ešte nič cez ebay nepredala. Ale keďže pozerám, že táto téma bola založená už v marci, možno si už zistil viac o tom, ako to funguje a čo je lepšie (z hľadiska predaja aj dopravy)
zdravím vás,
ja na eBay predávam pravidelne, nie je to nič ťažké, len treba vedieť, ako na to... mám založenú aj stránku o predaji na eBay: » www.predavamenaebay.sk/...
ak potrebujete nejké informácie, pozrite si články atď., nájdete tam množstvo zaujímavých vecí..
ak potrebujete s niečím poradiť, pokojne napíše, ohľadne eBay viem toho dosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ďalšia taká vec čo sa napr. ebayu týka, že na internete sa dajú kúpiť rankované ebay účty
Chcem sa z 90% zbaviť prebytočných vecí ktoré sa mi nedaria predať na Bazoši aj napriek nízkej cene.
ja na eBay predávam pravidelne, nie je to nič ťažké, len treba vedieť, ako na to... mám založenú aj stránku o predaji na eBay:
» www.predavamenaebay.sk/...
ak potrebujete nejké informácie, pozrite si články atď., nájdete tam množstvo zaujímavých vecí..
ak potrebujete s niečím poradiť, pokojne napíše, ohľadne eBay viem toho dosť.