Ahojte, som fajciarka a v piatok som sa bola zabaviť s kamarátkami v bare, kde som ako najväčšia pani stratila peňaženku s dokladmi.. Keďže pravidelne sfajcim niekoľko cig denne, som teraz parádne zúfalá lebo mi v obchode predať nechcú-nemám sa ako preuká
@jurito pozor, nemas pravdu nie je povinnostou nosit so sebou neustale OP, ani potvrdenie o jeho strateni. Neprikazuje to ziaden zakon, aby som MUSEL za kazdych okolnosti mat pi sebe OP.
Je povinnostou OP vlastnit, ale nie nosit. Policajt sice potom bude mat stazenu identifikaciu, kde ta je mozne v krajnom pripade predviezt na policiu za ucelom kontroly totonosti.
@seagull1 pri vyzvaní si povinný vediet preukázat svoju totožnost ak sa nemýlim k čomu slúži OP ...samozrejme stačí aj vodičák atd,ale keby mala vodičák tak nema problem s kupou cigariet ....ja tak viem,že takto je zákon,ale ako ruku do ohna by som nedal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ale @1
Je povinnostou OP vlastnit, ale nie nosit. Policajt sice potom bude mat stazenu identifikaciu, kde ta je mozne v krajnom pripade predviezt na policiu za ucelom kontroly totonosti.