aj ja som sa tak odhodlavala..ale podla svagra technika pc by som za to dostala ledva 5000 a to mi za to nestoji,kedze na notebook este nemam...Natolko si svoju ,,krabicku" este vazim
Tak tak - pokiaľ má tvoje PC viac ako 3-4 roky tak to prakticky nemá význam predávať pretože za neho veľa nedostaneš - a vždy sa doma zíde ešte nejaké funkčné PC naviac.
no ja by som kúpil nejaký starší komp , na staré hry... keď si poskladám nový s najslabšími vecami čo sa dajú kúpiť bude PC stále silnejšie a drahšie ako štvor ročný...
Ja by som seriozne chcel Pentium I 233MHz/ MMX, preco?! Skratka tam supnem 98 windows ktoreho jadro je zalozene este stale na MSDOSe a Hry ako Doom, The Lost Viking, Dyna blaster kokso by som sa vyzival Ani net by tam byt nemusel, iba skrina ( 8MB grafika alebo aj 2MB, 64MB RAM a 4,3GB HDD , zvukovka )monitor aj CRT parada inak pridavam sa nazoru ze PC nad 3, 4 roky tam cena uz oproti sucasnym je nizucka...
j 3 -4 roče pc maju hodnotu z obrazovkouamximalne 5 000sk graficku 256 nejaku staršiu 2ročnu zoženieš za ppár stovak 200- 300 XD a rámka 512ddr1 100sk XD kurna moj stary pc co som mal stál pred 3ma rokmi 36 000sk kua a teraz ma hodnotu kk ledva 7 000sk no ale starkej som ho predal za 8 000sk XD monitor klavesnica a myš nejaka z billy za 50sk XD v podstate dneska za 13 000 zložíš slušný domaci pc ale iba skrinu bez monitora
sa pytas ako keby som sa pypal ja : PREDAM AUTO ,AKA JE JEHO CENA?
a inak ak je ten pc starsi ako 3r tak by som ani velmi nepredaval a zvazil ci sa nezide hotrovcom do prace alebo surodencovi nakolko za ten pc moc nedostanes bo technologie idu coraz rychlejsie dopredu a ceny su uz smiesne nizke takze za 25000sk postavis nadupanu zostavu s monitorom a klav. a mysov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a inak ak je ten pc starsi ako 3r tak by som ani velmi nepredaval a zvazil ci sa nezide hotrovcom do prace alebo surodencovi nakolko za ten pc moc nedostanes bo technologie idu coraz rychlejsie dopredu a ceny su uz smiesne nizke takze za 25000sk postavis nadupanu zostavu s monitorom a klav. a mysov