Najblizsie nieco co je mojmu zvieratku je mamkin pes civava ktora ma uz 12 rokov cize ona by mi to isto odpustila kedze sa jej dni asi kratia uz tak aspon by mala dobrodruzstvo
Záleží od toho čo by s ním mienil robiť :S ak by malo byť o zvieratko pekne postarané do konca jeho života a malo by sa dobre, možno aj lepšie ako u mňa tak kludne ale ak by som vôbec nevedela, že čo chce s ním robiť a načo mu je tak nie. Stačí keď si len pomyslím na tie hnusné videá ako nejaký chorý človek týra mačku či psa tak mi je zle...
Normálne by som odpovedala, že rozhodne nie
Ale vzhľadom na to, že vyslovene už dožíva, tak v prípade, že by bolo o neho veľmi dobre postarané, a dostávala by som denné aktualizácie, dopriala by som mu asi dovolenku takto na sklonku života
@slackerbitch akože toto je dobrý argument, ale viem aj to, že on je prítulný ku každému a že pokojne sa takto môže stať, že umrie sám, kým budem v práci alebo niekde, takže pokiaľ by som vedela, že ten človek pri ňom bude stále, tak by to tak bolo pre neho lepšie
A pokiaľ by ten človek mal pre neho kamoša, ktorého by zniesol (trebárs mláďa alebo vykastrované zviera), o to lepšie pre neho
Som si spomenula na tych romov co odo mna chceli kupit Gucku... Oni su inak v tomto skveli. Oni sa s tym neseru. Vidia cloveka so psom co sa im paci, tak nanho zavolaju a proste mu ponuknu peniaze za psa. Vidia cloveka v aute co sa im paci, proste ho na benzinke zastavia a ponuknu mu zan peniaze... (ano, uz sa mi stali obe spominane okolnosti) Toto je proste... Obdivuhodne...
@ladydoga vies ze neviem? Len na mna zakricala ci nepredam psa, ja reku ze nech sa nehneva, nepredam, ona mi chvilu rozpravala ze ma peniaze, ja som nevedela ako mam reagovat a potom sa ma zacala vypytovat odkial mam psa, kde kupi psa, viest dlhy monolog ze chce psa pre vnucku a pchat mi asi rocne dievcatko ovesane zlatom pod nos. Vobec nebola vlezla, nesnazila sa kseftovat ani nic.
(starsia romka zo skupinky olasskych romov s deckom sa so mnou bavila)
A za to auto na benzinke chceli dat 200€. Malo vyssiu hodnotu no...
Je to len zviera, ludia im davaju mena lebo sa k nim liskaju, prejavuju im naklonnost za ucelom aby dostali jedlo a vodu, obcas nejaku maskrtu... Ako priklad uvediem macku, macka sa tuka dovtedy, kym mu nejaky dobrak neda najest, potom oxiduje pri nom a uz sa jej nezbavi...
@goldenbeach aj ty si len clovek, co iba serie, zerie, spi a robi dake nahodne veci popri tom a aj tak ta niekto pravdepodobne ma rad.
Tento argument uprimne nechapem. "Je to len zviera". Ano, last time I checked mala 4 nohy a bola chlpata, co z nej robi zviera. Nic to nemeni na tom, ze mam citovy vztah ja k nej a ona ku mne.
That bein said, niektore dni by som ju vymenila za plesnivy salam, niekedy by som zvazovala tych 30 tisic a niekedy ani za nic
@staphylococcus ty ma mas rada ano, mas pravdu ale uviedol som prave macku, ona je dovtedy milacik, kym jej davas jedlo, ked prestanes, tak ona ide o dum dal
@sasi2680 ja to vidim na mojom kocurovi, ktoreho mam v byte, rano ked nema granule, tak sa tuki jakeby ma 3 roky nevidel a ked vsetkeho ma, tak ani ku mne nepride
A zas mal som kocura na rozostavanom dome a ten proste chodil inde zrat
@goldenbeach preto som napísala, že "nie každá". naše sa túlia každé ráno, každú noc s nami spia, konkrétne mne na nohách a v noci sa občas zobudím, ako mi pradie a spí na hrudi, mladšia mačka zas nás v noci občas pobudí, že pradie a chce sa mojkať, stráži nás, keď sa sprchujeme a niekedy sa proste prídu pomojkať len tak cez deň.. a nie, nie sú hladné ani smädné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Pojem domáci miláčik a zaňho 30 000€ neviem
Ale vzhľadom na to, že vyslovene už dožíva, tak v prípade, že by bolo o neho veľmi dobre postarané, a dostávala by som denné aktualizácie, dopriala by som mu asi dovolenku takto na sklonku života
A pokiaľ by ten človek mal pre neho kamoša, ktorého by zniesol (trebárs mláďa alebo vykastrované zviera), o to lepšie pre neho
(starsia romka zo skupinky olasskych romov s deckom sa so mnou bavila)
A za to auto na benzinke chceli dat 200€. Malo vyssiu hodnotu no...
Tento argument uprimne nechapem. "Je to len zviera". Ano, last time I checked mala 4 nohy a bola chlpata, co z nej robi zviera. Nic to nemeni na tom, ze mam citovy vztah ja k nej a ona ku mne.
That bein said, niektore dni by som ju vymenila za plesnivy salam, niekedy by som zvazovala tych 30 tisic a niekedy ani za nic
A zas mal som kocura na rozostavanom dome a ten proste chodil inde zrat