Pozerali ste správy ?... čo si myslíte o tom, že jedna baba predala svoje panenstvo za 780 000 ???.... mne sa celkom páčilo to čo povedala: ,,nenašla som nikoho s kým by som to chcela a myslím, že je to lepšie ako prísť o panenstvo opitá na diskotéke" ...
dievca je nadrzane a chce si zarobit svojim telom, i ked je pravda, ze kopa o to pride zadarmo na diskoteke...len si myslim, ze s predajom jej tela bude pokracovat dalej
Prostitúcia. Niečo čo nechápem. Je sranda inak toto vnímanie morálky keby to urobila za 1000€ tak ňou opovrhnete 780 000 vám už príde ako celkom fajn zárobok.
,nenašla som nikoho s kým by som to chcela a myslím, že je to lepšie ako prísť o panenstvo opitá na diskotéke" O moc lepšie mi to teda nepríde.
a potom ze to zeny maju v zivote tazke ja keby som ponukol svoje panictvo este by odomna pytali peniaze a inak je to pica mala si tie peniaze nechat aj tak si "charita" ale polovicu penazi necha pre seba
a neviem co sa vam na tom nepaci ma uplnu pravdu ta baba lepsie ako keby o to prisla na diskoteke zadarmo.. a zarobila tolko penazi ze nemusi dokonca zivota nic robit aj ked polovicu dala prec
1. Hlavne musíš zistiť, že sa na to hodíš, koľko báb sa nedokáže kriticky pozrieť do zrkadla
2. Musíš byť ešte panna (vzácne v dnešnej dobe, že?)
3. Musíš vedieť, kde a ako to ponúknuť
4. Musíš vedieť, ako to vytiahnuť na čo najvyššiu cenu
5. Musíš mať k tomu guráž (dnes už zbytočná otázka...)
Čiže len tak hocikto to neurobí. A to ona dokázala, tak pred ňou klobúk dole. Možno v niečích očiach je prostitútka, ale ruku na srdce "nie je dnešná spoločnosť sk*rvená?"
Tak to že to darovlaa na charitu.. to si fakt cenim .!" podla man spravila dobre a čo ? furt si dávaš otazku s kým o to príst no tak aj takýto je spôsob
V svetle takýchto okolností asi tuším, aký propagačný plagát by sa dal spraviť s použitím ľudí, ktorým ide charitatívna pomoc a dievčín predávajúcich sa najvyššej ponuke, aby pôsobil na Japonských a iných majetných pánov.
no a ? celkom inšpiratívne náhodou ak do piatich rokov nepríde princ, možno tiež vydražím, presťahujem sa do svojho vysnívaného bytu v Paríži, zaplatím nájomné dopredu na 15 rokov tým kešom a budem sa tešiť
inak si neviem predstaviť, ako by som na mesiac 4 tisícky zohnala
btw, hej, možno v očiach iných sa javí ako prostitútka, nevidia rozdiel medzi diskotékovou jednorázovkou a týmto, ale pre ňu to je iné. mnoho báb o to prišlo nešťastným spôsobom, s grobianom a boli poznačené na celý život, tak prečo nie.. smiley:
@tunidlo To je tvoj pohľad na vec. Keby som mal majetok ako Mojsejová, s radosťou by som robil také veci (to neznamená, že schvaľujem jej morálku, len hovorím, že dnes za peniaze ľudia urobia hocičo a ten, kto sa tomu trendu neprispôsobí, ťažko prežije).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
takze teraz uz moze opita na diskotekach robit co chce, kedze to uz ma za sebou
už je to dosť otrepané, ale furt podľa mňa rozumná cesta ako si zarobiť, nech si to každý vysvetlí jak chce.
ale osobne by som to neurobila
a hej polovicu zo sumy dala na charitu asi si myslela že sa tým očistí
a keď má na to žalúdok, je to jej vec...
Ale aj tak mi to vo všeobecnosti príde dosť nepirodzené.
A samozrejme, že by som to nespravil, ale tak ja by som ani oveľa "nevinnejšie" veci nespravil kvôli peniazom ...
BTW. a ľutujem ž nie som baba a panna
Z pohľadu médií je to verejne podporovaná prostitúcia, a navyše ďalšie zneváženie jej osoby atď...
,nenašla som nikoho s kým by som to chcela a myslím, že je to lepšie ako prísť o panenstvo opitá na diskotéke" O moc lepšie mi to teda nepríde.
No toto si vyžaduje fakt úžasnú šikovnosť
1. Hlavne musíš zistiť, že sa na to hodíš, koľko báb sa nedokáže kriticky pozrieť do zrkadla
2. Musíš byť ešte panna (vzácne v dnešnej dobe, že?)
3. Musíš vedieť, kde a ako to ponúknuť
4. Musíš vedieť, ako to vytiahnuť na čo najvyššiu cenu
5. Musíš mať k tomu guráž (dnes už zbytočná otázka...)
Čiže len tak hocikto to neurobí. A to ona dokázala, tak pred ňou klobúk dole. Možno v niečích očiach je prostitútka, ale ruku na srdce "nie je dnešná spoločnosť sk*rvená?"
1.Nemusíš
2. Neskutočne šikovné ...
3. Nie nevyhnutne, nemám pocit, že dať si to na web vyžaduje nejaké know-how
4. Nie nevyhnutne, zasa nemám pocit, že bidovanie medzi bidermi je o jej schopnostiach
5. Zasa mimoriadne šikovné
Hocikto rovnako nezje hovno a tiež na to žiadnu nadmernú šikovnosť netreba.
btw, hej, možno v očiach iných sa javí ako prostitútka, nevidia rozdiel medzi diskotékovou jednorázovkou a týmto, ale pre ňu to je iné. mnoho báb o to prišlo nešťastným spôsobom, s grobianom a boli poznačené na celý život, tak prečo nie.. smiley:
Máš zvláštne chápanie slova šikovnosť.
Ja by som nedokázal veci, ktoré dokázala Nora Mojsejová, Karol Mello, alebo feťák Dušan.
Kde sa ja chytám na takých šikovných ľudí.
tak by som sa vyjebal na daleho frajera a hned by som predaval
DDDDDDDD
čo je lepšie, depka a prachy alebo iba depka ??