Cts_w debilko teb asi vasi kupili v avize kokotko ten bike ja drahsi ako vasa obyvacka tam si chod riesit tvoje problemy na zoznamku chalan hlada chalana primitiv
Dann debilko si ak tak ty. Avizo na to sluzi najlepsie. A mimochodom vidlice manitou axel stoja tak 2000Sk. Ale aj tak ponukas to lacno sa musi uznat. Ale pochybujem ze ten bike previsuje jeho obyvaciu izbu. to si uz trochu prehnal nemyslis????? Ked boli moji rodkovia mladsi tak zaplatiliza obyvaciu stenu viac ako za ten tvoj bike
Dann - nechapem co sa tu navazas do ostatnych forum je na diskusie ak by bolo urcene na inzeraty tak sa to vola inak ...pri troche namahy ta urcite napadne dat to dakde kdde to patri...
Kasko s tou obyvackou to bol joke chapes no by ma zaujimalo kde si videl rok staru vidlu Manitou Axel za 2ooo,- ......milujem takych ako si ty radsej si daj hambac 2l koly a presed pred kompom cely zivot šašo
LaLa ja nechapem teba sa pozri o com je cele toto forum stale to iste kde sa riesia 14r holky o tom ze ju nechal chalan ci co a ze ako sa ma urobit do pice nahodou inzercia je uplna jeba...... a tie vase filozoficke uvahy si nechajte pre niekoho ineho pripada mi to ako keby kazdy borec bol teply a holky jak z kosotla do boha.......
Si nepisal kolko to ma rokov. Takze teraz sa dozvedam to, ze to ma 1 rok. Takze 1. v tejto branzi napis podrobne infosky a tak tu picuj do do vsetkych jo??? Si nenapial kolo ma ta vidla rokov nie som jasnovidec. Saska si nechaj pre seba. kolu nepijem lebo je to sajrajt. Raz vravim. jebnutemu rozum nedas a bez urazky!
no ty sa v tejto branzi asi inac vyznas. . . . amater wes holy kokot o bikovani...
staci udat zakladne informacie cenu a pripadne foto a blizsie inf bud na cisle abo na danej adrese tak sa uz nestrapnuj jo? ty borec sa smejem na tebe sedlak . . .
stačí udať základne informácie cenu a pripadne foto a bližšie inf buď na čísle alebo na danej adrese. Si napísal dan ty. Sa nejdem do toho ani pliesť ja ale trochen porozmýšľaj. Čo pozerám každé inzeráty tak je tam napísane presne to čo si napísal. Ale kašľať na to. Budem rad keď nájdeš tu dákeho kto to kúpy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
LaLa ja nechapem teba sa pozri o com je cele toto forum stale to iste kde sa riesia 14r holky o tom ze ju nechal chalan ci co a ze ako sa ma urobit do pice nahodou inzercia je uplna jeba...... a tie vase filozoficke uvahy si nechajte pre niekoho ineho pripada mi to ako keby kazdy borec bol teply a holky jak z kosotla do boha.......
staci udat zakladne informacie cenu a pripadne foto a blizsie inf bud na cisle abo na danej adrese tak sa uz nestrapnuj jo? ty borec sa smejem na tebe sedlak . . .