Predali Vám niekedy alkohol alebo tabak, keď ste nemali ešte 18 rokov? Pýtali Vás niekedy občianku, keď ste kupovali alkohol alebo tabak? Predali Vám niekedy alkohol aj keď ste nemali pri sebe občianku, keď ste im to povedali? Pýtam sa len zo zvedavosti!
@boolean žijem na Slovensku a viem ako to tu chodí, keď že žijem asi tak 2 kilometre od rómskej osady. Viem, že tu máme veľmi zlý politický systém, ale na to či to máme na papieri alebo nemáme som sa nepýtal. Pýtal som sa či sa stalo niečo také v praxi!
tým som nepriamo naznačil že je to tu bežné... to znamenať že to súhlasí s realitou... že také udalosti sú na dennom poriadku... že sa mi to stalo, už nwm jak inak to povedať
predali mi cigarety aj ked som mala pod 18
a ked som mala nad 18 pýtali odo mňa občanku a ked som im ju dala, kukali na mňa jak na debila so slovami "to ste vážne vy?" a robia to stále ked kupujem losy 0_0
Nikdy si ho odomna nepytavali..az do tohto roku neviem ci som omladla alebo cim to je..ale bola som uz aj obvinena, ze moj OP je falosny a to uz nebolo vtipne.. ale v potravinach, supermarketoch atd. si bezne pytavali od mojich vtedajsich spoluziakov a preto chodili kupovat len tam, kde mali istotu, ze si nepytaju..takisto aj podniky mali vyhliadnute..
a vlastne kupovala! ségra ma ako sopliačku zvykla poslať do večierky po cigarety občas a predali mi!
to je divné, že vtedy si ten OP nepýtali a teraz keď mám skoro 25 tak pýtajú
Tak ako kde... V tescu a v takých supermarketoch mi nikdy nepredali a vždy si pýtali občianku. Ale mal som vyhliadnutých pár pajzlov, kde mi vždy predali
vo večierke nikdy nepýtali. a vo väčších obchodoch (billa,tesco) áno, ale akonáhle som mala 18 a išla som si prvýkrát kupit (legálne) flašu tak akoby zázrakom pýtať prestali .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a ked som mala nad 18 pýtali odo mňa občanku a ked som im ju dala, kukali na mňa jak na debila so slovami "to ste vážne vy?" a robia to stále ked kupujem losy 0_0
a teraz tiež moc nekupujem, ale keď už, tak často si pýtajú OP
to je divné, že vtedy si ten OP nepýtali a teraz keď mám skoro 25 tak pýtajú