Po dlhom čase som zavítala na moju stránku na facebooku s 20,000+ členmi a našla si tam správu od jedného chlapíka, ktorý ju odo mňa chce "kúpiť" a dal by mi vraj 450 eur. Zdá sa mi to smiešne a prvé čo ma napadlo bolo, že je to nejaký podvod, ale moc
@nicolkaa myslel som to vážne, prevdepodobne ju chce od teba kupit kvoli reklamnym ucelom... Otazka je, ci je to dobra cena a ci si ochotna ju predat... ja by som sa celkom potesil, keby sa mi toto stane.
nepredával by som - skôr by som sa snažil získať si do skupiny ešte viac členov a počkal by som si na najvyššiu ponuku, ktorá môže po šikovnom zhodnotení predstavovať 10 násobne vyššiu sumu ako teraz...
no ja by som bol skepticky voči "reklamnemu" učelu fb stránky ! zaleži o čom je to stranka, na druhej strane si myslim že určite chod do toho pri najhoršom ti tie prachy nepošle ale ako reklama - no čo sa stane s fb strankou ked nejaky dement začne na nu pisať svoje užasne reklamne trháky, resp. najskor by ju musel aj tak premenovať...a pod ale ak je taký sprosty tak to určite vezmi !
@sumivybanan@zeriavka tak mne na tej stránke nejak extra nezáleží, keby to myslel vážne, tak to mám tie peniaze v podstate zadarmo len myslím pozitívne
inak vôbec ma to neprekvapuje. som fakt rada, že nelajkujem hentie chujové fejzbuukové stránky... aby ju potom niekto odkúpil, prepísal názov, aaaa už aj som fanúšik SMERu (ach)
@28 možno teraz už nie, ale dalo sa kedysi. tiež som ešte niekedy dávno našla vo svojich lajkoch vec, na ktorú by som ani len neklikla, nieto ešte bola fanúšikom.
ono to tu funguje už dlho takto - niekto odkúpi stránku na FB, premenuje , zmení design a hneď má 20000+ fanúšikov pre svoju firmu. 450€ je slušný peniaz IMO ale.. neviem či je to dvakrát zrovna legálne takže zavesiť to na BZ fórum nie je najlepší nápad ale ja by som šiel do toho byť tebou
@nicolkaa robi sa to bezne a zalezi od kupujuceho kolko je ochotny ponuknut, tak ci onak je ale v sulade s predpismi a podmienkami pouzivania facebooku zakaz predavat taketo stranky a obchodovat s nimi vseobecne, neviem ci su za to aj sankcie alebo to konci len zablkovanim uctu a zamedzenim pristupu. Ale ked na to nikto nepride
@nicolkaa ahoj, je to fake, aké má meno?.. pokiaľ bude chcieť, aby si mu dala práva predtým než ti dá peniaze = FAKE! hneď zmaže všetkých adminov a teba si blokne.. a navyše môj názor: 20k je strašne málo like na tolko eur
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
ale toto mi príde dosť vtipné:
Jan Kraus
Banana s.r.o
0532506343
..