no hej tak trochu ale prinutili ma to vyvaracat a lezala osm asi dva dni v krcoch a preslo nastastie, potom som nad tym este par krat uvazovala ale uz som mala rozum...ale ked sa clovek nedostane do tej situacie kedy ste fakt presvedceny ze musite zomriet lebo inak to nejde tak nepochopi...
Odhliadnúc od egoistických aspektov by to bolo niekedy vážne fajn, teda pokiaľ niekto prežíva nejaké ťažšie obdobie je len logické, že zo všetkého najviac túži utiecť, ale vždy je tu ten blbý risk, že to nevyjde a..
@11 hej hej, ja osm vtedy stratil vedomie, padol som tak trochu nestastne ze som si jebol hlavu o chladnicku a potom jeeb na zem
a ti zhulenci okolo mna ma napoli ignorovali a napoly sa bali ze to je teroristicky utok tak sa tvarili ze a nic nedeje bol som z toho trochu otraseny...
a neprestal som preto.. alebo cojaviem, prestal? neviem, dalsieho flashu sa nebojim, ale v mojich ociach uz trava nie je taka uzasna, nemam na to prachy ani cas a nechem moralizovat, kedze jedno dievca ktore mam rad travu huli a vadi mi to, no bolo by hlupe presviedcat ju aby prestala ked sam hulim
@11 - naaahodou minule som taky flash chytil, ze celkom haluz mozno polminutky to mohlo trvat, co som nevedel o sebe, ani sa to neda popisat, ale potom som sa na tom poldna smial bo uz davno nemam z travy tie stavy, co kedysi, a hento bolo take ozivenie
Mimochodom z travy sa da dostat schizofrenia... vlastne ono je to len otazkou casu... ak sa to tomu cloveku paci a neplanuje s tym tak rychlo seknut tak si to asi raz bude velmi vycitat... kym si clovek spokojne huli a nic zle sa nnedeje vsetky rizika idu bokom...
bezne....stava sa mi to casto hlavne predavkovanie alkoholom...potom som zazil predavkovanie ganjou hoci sa to mozee niekomu zdat nemozne mne sa to stalo..nemohol som sa postavit na nohy taky som bol hotovy a slaby...
@17 - ja som sa tiez raz travou predavkoval a mal som vtedy fakt blby stav...ale to som toho sfajcil tolko, ze sa cudujem, ze som neodpadol...ale mal som k tomu blizko, uz som citil ako to na mna ide, len som sa snazil ostat pri vedomi...
@15 - prosim ta, aspon tu nesplietaj somariny...z travy schizofreniu nedostanes...jedine ked ma na nu clovek predpoklady, tak ti ju trava moze vyvolat...aj ked neviem aka je doveryhodnost tejto informacie, lebo o trave sa take bludy pisu vsade, ze to az nie je pekne...
@Piker z kazdej navykovej latky sa da predavkovat tak vidno ze si inteligent a prestan hulit uz som videl ludi co hulili velmi dlho a skoncili ako trosky na dne spolocnosti a kazdy znich si hovoril ze im sa to nestane ste odpad ludstva sfetovane ksichty ktore chodia po uliciach
@kepro poviem ti to takto hulim uz 7rokou takze viem a stale nejsom na nej zavisly tak povedz mi kolko mam zulit aby som sa predavkoval ja to rad viskusam ked som bol naficani tak som za noc vifajcil sam aj 5g .
@piker no mal som na mysli skôr grcanie žlče ale čo je výplach žaludka dobre viem aj ja nič príjemné.. mohli by vymyslieť prijemnejšie metody ,mne to robili ked som zožral durman a nezvladal som stavy
@Piker ,uf uf ...asi tak velmi ťažko opisatelné ale nieje to dva krat príjemné, ,lietaš, plavaš v betone, kecaš s ludmi ktorý neexistujú, sú mrtvy, alebo dokážeš kecať so zvieratami, ked čvirikajú vtáky tak im rozumieš jak sa prekrikujú no je to najvačší trip asi aký možeš zažiť, myslím že ani mexicke huby sa mu nevyrovnajú, durman je v amerike dokonca zakazaný, vyhladavaná lahôdka starých hipís ,je to čarodejstvo tato vec
@Revolucion bacha bacha na vysoky obsah atropinu. moze ti to potrhat zily, cievy, tepny, barz co...
@kepro mas pravdu da sa z marihuany predavkovat. ale len teoreticky lebo na predavkovanie potrebujes strasne velke mnozstvo napr 150g a to kym by si sa dostal na 10g tak by sa telo zacalo branit zvracanim, triaskami a podobne.. cize nemas sancu pokracovat dalej v huleni a teda nemas sancu sa predavkovat (jedine ze by si urobil chemicky extrakt THC a aplikoval si ho jednorazovo do zili, ale to uz neni marihuana)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
kazdopadne, odvtedy nehulim a uz su to mesiace...
a ti zhulenci okolo mna ma napoli ignorovali a napoly sa bali ze to je teroristicky utok tak sa tvarili ze a nic nedeje bol som z toho trochu otraseny...
a neprestal som preto.. alebo cojaviem, prestal? neviem, dalsieho flashu sa nebojim, ale v mojich ociach uz trava nie je taka uzasna, nemam na to prachy ani cas a nechem moralizovat, kedze jedno dievca ktore mam rad travu huli a vadi mi to, no bolo by hlupe presviedcat ju aby prestala ked sam hulim
@15 - prosim ta, aspon tu nesplietaj somariny...z travy schizofreniu nedostanes...jedine ked ma na nu clovek predpoklady, tak ti ju trava moze vyvolat...aj ked neviem aka je doveryhodnost tejto informacie, lebo o trave sa take bludy pisu vsade, ze to az nie je pekne...
a neviem co to ma s vekom.. nechcem sa s tebou hadat, ale boze, to ti nepride ubohe sa do niekoho navazat kvoli veku?
hm, vidno ze mas osemnast...
@kepro mas pravdu da sa z marihuany predavkovat. ale len teoreticky lebo na predavkovanie potrebujes strasne velke mnozstvo napr 150g a to kym by si sa dostal na 10g tak by sa telo zacalo branit zvracanim, triaskami a podobne.. cize nemas sancu pokracovat dalej v huleni a teda nemas sancu sa predavkovat (jedine ze by si urobil chemicky extrakt THC a aplikoval si ho jednorazovo do zili, ale to uz neni marihuana)