Ahojte, do tohto fóra pridávajte vaše tipy na oddialenie ejakulácie. V tomto článku » masturbacia.com/zabrante-predca... som spísal, čo všetko môže pomôcť, aby si to užila aj priateľka
takú kokotinu odporúčaš pre mužov pri masturbácií na svojej stránke?
"""Dráždenie prostaty
Mýty tvrdia, že iba ženy majú svoj bod G. Našťastie pre nás je to len mýtus. Ak nie ste konzervatívni a nebojíte sa experimentov, nájdite ho! Nachádza sa vo vašom zadku. Predtým, ako ho zapojíte do svojho masturbačného rituálu, máme zopár rád:
nezabudnite sa pred štartom umyť,
ostrihajte si nechty. Nechceli by ste sa vo vnútri poškrabať, verte nám,
použite dostatočné množstvo lubrikantu,
jemne zasuňte prst do konečníka. Choďte len tak ďaleko, ako je vám to príjemné,
prst tam môžete nechať po celý čas ako budete masturbovať. Prípadne, ak vám to bude vyhovovať, môžete s ním hýbať dnu a von,
bod G sa nachádza pár centimetrov hlbšie od otvoru. Ucítiť by ste mali malú guličku s priemerom okolo jedného centimetra. Jedná sa o vonkajšiu stranu prostaty. Pokiaľ ste túto časť našli, jemne ju šúchajte a dráždite."""
@salora Ak má niekto potrebu vykonávať túto činnosť, nech to robí. Ale nemal by s tým prichádzať na verejnosť, pretože to hraničí s psychickou poruchou a exhibicionizmom.
jezis marija take kokotiny mas na tej stranke ze to az boli citat
DVA kondomy?! kto kedy radil pouzit dva kondomy? ak sa parik chrani pred pocatim kondomami tak tym, ze ich pouziju dva sa vyrazne zvysuje moznost zlyhania ochrany, to ti zabudli povedat?
@willbebetter Ďakujem za tip, toto je bežné odporúčanie. Máš nejaký zdroj, kde o tom píšu, že to zvyšuje riziko prasknutia? Ak je to tak, ten tip zmažem
@vymyselnik Ak chcete, strkajte si do svojho análneho otvoru čo len chcete. Kľudne aj pohlavné orgány svojich kamarátov, čo aj bezpochyby robíte - veď je to zdravé, ako by ste sám povedali.
@bielogvardejec u niekoho, koho pohoršujú muži s náušnicou v uchu, obnažení a spotení ľudia vo fitku ale na druhej strane si robí pleťové masky a holí nohy, ma to príliš neprekvapuje...
@vymyselnik Je to lživá propaganda šírená kultúrou smrti z USA, ktorá má diskreditovať odporcov homosexuálnej úchylky. Podľa tejto "schémy" možno považovať za homosexuála tiež V. V. Putina, čo je holý nezmysel.
@bielogvardejec Trikrát si spomenul análny sex vo fóre o predčasnej ejakulácii. To fakt nemôže byť náhoda. Inak, predčasná ejakulácia je fakt problém u mnohých chlapov, lebo žena si to potom neužije. Neviem, čo ťa na tejto téme poburuje. Bez sexu by si nebol na svete :/
@vymyselnik Iba som reagoval na vaše odporúčanie, že je správne strkať si nejaké predmety do análneho otvoru. Podľa môjho názoru tam ale nepatria žiadne predmety.
@bielogvardejec Iba si trikrát spomenul strkanie vecí do análneho otvoru. Ja som v tejto téme ani raz nehovoril o análnom sexe, ale očividne ťa táto téma veľmi zaujíma. A keď sem ešte začneš o Putinovi písať, tak amen tma Fakt máš problém, začni ho riešiť, lebo budeš celý život nešťastný. To hovorím naozaj úprimne a bez škodoradosti.
@vymyselnik Vy ste to spomenuli v rámci odporúčaní na tej vašej zvrátenej stránke, odkiaľ to citoval užívateľ unknownboy. Tak som sa k tomu vyjadril, pretože sa mi to nezdá byť normálne.
A pokiaľ ide o V. V. Putina, k tomu sa ironicky nevyjadrujte, pretože mu nesiahate ani po opätky jeho topánok.
@willbebetter Díky. Toto nie je veľmi seriózny zdroj, lebo si tam ten sexshop chcel iba spropagovať svoj kondóm proti predčasnej ejakulácii. Ale už som to vygúglil aj po anglicky a je to asi tak, ako hovoríš. Informáciu teda v článku zmažem
Na záver ešte napíšem, že predaj prezervatívov by mal byť zakázaný, pretože pohlavný styk medzi mužom a ženou by nemal byť vedený za účelom dosiahnutia sľasti (to je hriech), ale iba výlučne za účelom splodenia potomstva. Jedine k tomu je pohlavný styk určený, k ničomu inému. Teší ma, že aspoň Rómovia si uvedomujú túto skutočnosť.
@bunnyboy Tak sa spýtam ešte raz, čo je zlé na téme - oddialenie ejakulácie? Niektorí chlapi sa proste spravia príliš skoro a žena si to vôbec neužije. Je to čisto len o tom, aby sa chlap a žena spravili naraz a užili si lepšie sex. Čo to má preboha s čiernou mágiou?
@bielogvardejec Boh dal ľuďom tiež slobodnú vôľu, tak tu nenanucuj svoje zákazy iným ľuďom. Ty kondómy nemusíš používať, tak ani nebudeš hriešny a skončíš v nebeskom kráľovstve. Howk.
@vymyselnik Ale Boh zároveň vytvoril určite pravidlá, ktorých sa ľudia musia pridržiavať. Strážcami Božieho poriadku sú cirkvi, ktorých povinnosťou je "slobodnú ľudskú vôľu" regulovať takým spôsobom, aby sa ľudia nespreneverili voči nariadeniam Boha.
To existuje taká, že predčasná? aj keď je toto troll fórum vyjadrím sa: ja to viem vždy ovplyvniť sám o seba a nikdy som takéto sračky neriešil lebo napríklad ak som v aute so ženou nemám čas na 2 hodinové hry ale stačí 20 minútovka ale hlavne nech je žena ukojená a zas keď je čas tak neni problém hocijako dlho prípadne sa spravím a šup ďalšie číslo ideme...
Ale fakt z praxe vravím 99% je to tak že si počkám kým sa žena a buď aj ja naraz alebo po nej...
Strašne náročne je to však niekedy hlavne ak žena mooc kričí/vdychá pri tom musí človek prichádzajú vášnivejšie bozky nech neostáva priestor na krik, pripadne inak -> dosť bolo real life skúseností, neviem sex neberem ako nejakú extra súkromnú záležitosť veď to každý robí tak snaď sa nikto nepohorší
@rocafella Díky za koment Predčasná je taká, kedy sa chalan spraví skôr ako baba A to s tým kričaním poznám, čím je žena vášnivejšia, tým je to ťažšie udržať
@vymyselnik Boh nariadil, aby sa ľudia milovali a množili sa, nie milovali a užívali si. Ide o jednoznačné Božie nariadenie, ktorého sa musia ľudia pridržiavať; v opačnom prípade konajú hriech.
@bielogvardejec Nikto sa toho nariadenia pridržiavať memusí.... Tyak chceš tak si ho dodržiavaj a ži ako mních pre mňa za mňa... Ale nepíš tu, že sa ho ľudia pridržiavať musia
@bielogvardejec@48 to bude predpokladám asi aj jeden z dôvodov, prečo si ešte nikdy nikoho nemal... ak nebudeš náhodou jedným z fake profilov zajkauška vzhľadom na @45
@rocafella to sa fakt pýtaš v @46 ? no buď rád, že ti to funguje tak, ako ti to funguje
najmä v pubertálnom veku nie je až tak výnimočná predčasná ejakulácia, niekedy stačí, keď sa holka len letmo, cez textil, dotkne chalana na intímnom mieste a je to... a je to pre nejedného chalana príčinou dosť veľkej traumy a psych. bloku...
@rocafella to nas vsetkych tesi ale nie su to ziadne sracky ale normalny medicinsky problem, viem z prvej ruky co to spravi s psychikou u chlapa nasledne.
čo ? veď to nie je ťažké zosynchronizovať ... keď som mal priateľku tak sme orgazmy dosahovali veľmi často naraz, keď už to na mňa išlo zvolnil osm tempo a akoby počkal na ňu ... a keď osm už videl že to na ňu ide tak som ju dobehol a tým si to užil viac násobne, je to naozaj dosť super pocit zaživať to naraz
@willbebetter veď forum je o oddialení ejakulácie nie ? v linku som sa predsa dočítal o tipoch ako ho oddialiť, čo je zlé na cviku a zosynchronizovaní sa aby sa také niečo nestávalo ?
@melancholik noo, ak je to naozaj diagnostikovana forma predcasnej ejakulacie a vyluci sa "fyzicky problem" napr. ta kratka uzdicka, tak len nacvikom to moc nejde...akoze okej pomaha to ale absolutne to nie je lahucke, to sa moze zdat chlapovi ktory to dokaze kontrolovat...vacsinou pri tomto probleme pomoze len kombinacia fakt pravidelneho sexu, normalnej zenskej a liekov, ziadne urban myths v podobe dvoch kondomov etc.
@goldfish to si praveze vobec nemyslim, 8/10 random dievcat na ulici ma lepsiu postavu. a aj keby mala fajn telo, tak tu ostava face a uces...a aj keby bola pekna v tvari a nemala vlasy ako keby ju opakovane presiel kombajn, ostava tu jej vystupovanie hoci priznavam, ze v tomto smere sa mozem mylit, kedze ju osobne nepoznam.
suma sumaru, s cistym svedomim mozem prehlasit, ze nepoznam (ci uz osobne alebo akokolvek inak) dievca, ktore by sa mi nepacilo viac nez ona
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
@admin
takú kokotinu odporúčaš pre mužov pri masturbácií na svojej stránke?
"""Dráždenie prostaty
Mýty tvrdia, že iba ženy majú svoj bod G. Našťastie pre nás je to len mýtus. Ak nie ste konzervatívni a nebojíte sa experimentov, nájdite ho! Nachádza sa vo vašom zadku. Predtým, ako ho zapojíte do svojho masturbačného rituálu, máme zopár rád:
nezabudnite sa pred štartom umyť,
ostrihajte si nechty. Nechceli by ste sa vo vnútri poškrabať, verte nám,
použite dostatočné množstvo lubrikantu,
jemne zasuňte prst do konečníka. Choďte len tak ďaleko, ako je vám to príjemné,
prst tam môžete nechať po celý čas ako budete masturbovať. Prípadne, ak vám to bude vyhovovať, môžete s ním hýbať dnu a von,
bod G sa nachádza pár centimetrov hlbšie od otvoru. Ucítiť by ste mali malú guličku s priemerom okolo jedného centimetra. Jedná sa o vonkajšiu stranu prostaty. Pokiaľ ste túto časť našli, jemne ju šúchajte a dráždite."""
ty si mimo storočia.
a ešte raz
@admin
toto si predstavim a vydrzim bez vystreku hodiny.
DVA kondomy?! kto kedy radil pouzit dva kondomy? ak sa parik chrani pred pocatim kondomami tak tym, ze ich pouziju dva sa vyrazne zvysuje moznost zlyhania ochrany, to ti zabudli povedat?
kolko mas rokov? 12?
A pokiaľ ide o V. V. Putina, k tomu sa ironicky nevyjadrujte, pretože mu nesiahate ani po opätky jeho topánok.
Ale fakt z praxe vravím 99% je to tak že si počkám kým sa žena a buď aj ja naraz alebo po nej...
Strašne náročne je to však niekedy hlavne ak žena mooc kričí/vdychá pri tom musí človek prichádzajú vášnivejšie bozky nech neostáva priestor na krik, pripadne inak -> dosť bolo real life skúseností, neviem sex neberem ako nejakú extra súkromnú záležitosť veď to každý robí tak snaď sa nikto nepohorší
najmä v pubertálnom veku nie je až tak výnimočná predčasná ejakulácia, niekedy stačí, keď sa holka len letmo, cez textil, dotkne chalana na intímnom mieste a je to... a je to pre nejedného chalana príčinou dosť veľkej traumy a psych. bloku...
to chce len cvik a zosúladiť sa a pôjde to
suma sumaru, s cistym svedomim mozem prehlasit, ze nepoznam (ci uz osobne alebo akokolvek inak) dievca, ktore by sa mi nepacilo viac nez ona