a tak ja rozmyslam ze ja mozem mat vlastne taky velky zakus ako ty mas predkus sice naschval zakusujem neprirodzene aby som nevyzerala ze mam skarede zuby, ale pri bozkavani som nikdy problem nemala
@stenatko ja som si moj predkus merala prvykrat pre potrtreby tejto diskusie, ale len s metrom obycajnym takze tam bude nejaka odchylka, 8mm mi vyslo ved ani ja nemam problem, napisala som sem len aby som podpichla priatela lebo ma pri nasej prvej puse skoro zhltol
nechapem preco nechces strojcek.. tiez som mal predkus, par rokov som nosil na noc strojcek.. keby si si dal ten napevno, stacil by kratsi cas.. aj ked neviem do akeho veku sa to zvykne robit.. ale je to zalezitost na cely zivot tak neviem co riesis..
@pstros213 Nosila som osem rokov strojček, štyri roky fixný a predkus mám stále. Tak, aby si rátal aj s tým (hlavne v tvojom veku), že ti to možno nevyrovná
neráta sa pretkus v ůhloch a nie v mm náhodou? Ja mám predkus čierne zubi a pravú jednotku mám zlomenú a nevadí mi to aspoň ho mám rovnomerní a nemám do boku zuby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
toto pusti ako podmaz a nebude ju/ho zaujimat nic z tvojich stomatoortopedickych problemov
...kecám, je to hrôza